Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 17:37

Starsi ted s nama usla z Ramzove na Serak 6 km se 700m prevysenim. A to je fakt silena trasa po korenech, balvanech a ledopadech. Holt dedecek pri planovani trasy ocividne vzal v potaz ze ji jsou celkem cerstve 4 roky

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 17:44

Mrakoplas Ani odráželo, ani kolo. Resp. chce, ale po deseti metrech na něm odmítne jet. Kočár odmítám zase tlačit ja, má 16 kg, se s tím nebudu rvát. No o nervy aktuálně. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 17:56

rasaNori je dobrá . Starší minulý rok v lete ako trojročný s nami prešiel skoro polovicu 12 km túry na Roháčske plesa, prevýšenie asi 600m. A prešiel by viac, ale sme ho násilím dali do krosny, lebo sa mu od únavy začínali pliesť na kameňoch nohy (bol už čas obeda a on poobede spával). Toto mladší nedá ani v desiatich rokoch :)))

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 18:54

Sairon Ty jo, tak to ses fakt dobrá, já se takhle s oběma pojízdnýma nevydávam ani na stezku. Jak se naučí velkamala na kole, to je mi záhadou. Ale na odrazedlech jdou max se sambem na hřiště, kde ježdej dokolečka. Žádné dopravni hřiště tu bohužel nemáme, to by je bavilo. 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 19:13

Tak dneska téměř 7 km na odrážedle, to taky docela jde.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 19:19

My včera byli taky s kamarády na procházce a malý zvládl pěšky přesně 6,25 km úplně v pohodě. On kočár nikdy moc nemusel, i v něm nerad spal, zbavila jsem se  ho asi 3 měsíce před 2.narozeninami a ulevilo se mi. Nejdřív drandil na odrazedle, kola a spol. ale v tomhle zimním marastu brát odmítám, tak chodíme pěšky.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 19:23

Karja když mě to moc vyhovuje, že jsou oba v pohybu a můžu rychle jít, mě to postávání když jde malý pěšky nebaví, obzvlášť teď v zimě. Tady moc aut nejezdí, pokud se teda netrefíš do odpolední špičky kdy se všichni vrací domů, jako se mi podařilo dneska A já jsem tady v tom celkem nekompromisní, pokud některý z nich na tom dopravním prostředku neposlouchá, tak ho za vražedného řevu strhávám dolů a celkem to nese ovoce, sice celá dědina ví, že jsme venku ale můžu si s nima sama dovolit i přecházet hlavní silnici.

Jinak příšerka jezdí pořád na kole s kolečkama, sice máme ve vedlejší vesnici dopravní hřiště, kde by se to mohla naučit bez, ale to bych potřebovala aby tam s námi jezdil pravidelně muž a to se zatím nestalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 20:29

Karja moje děti zase nikdy nejezdí na hřišti dokola, to je nějak nebere. Ale sídliště je na tohle dobrý, tady chodíme převážně místy, kde široko daleko není žádná silnice. Kdybysme měli jít/jet při kraji silnice, neodvážila bych se možná ani s jedním:)

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 20:33

Sairon Ty jo dobrý, no holky jsou hrozně neukázněný, to si nedovedu představit:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 20:33

dzizisketa je dobrý! Odrážedlo je úplně dar z nebes podle mě, když se na něm naučí starší, hodně se nám zvýšil akční rádius, o rychlosti nemluvě. Na dovolené jsme sice občas byli jako cirkus, kočár, odrážedlo a kolikrát ještě krosnaUž se těším, až ten stroj ovládne i mladší.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 20:39

rasaNori Malenge dzizisketa to jsou všechno super výkony my se teď v zimě skoro vůbec nehybeme

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 20:43

Sairon u nás je to taky bída, ale dny se prodlužují a bude líp

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 20:58

Ovsem jsou momenty, kdy jsou zajimavejsi mravenci nez odrazedlo, nez cokoli, a pak stojite pul hodiny na slunci na chodniku a dite se nemuze odtrhout, jak lezou do diry a zas vylezaji ven...

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 21:05

U nás teda odrážedlo nějak nefunguje. Baví ho jet chvíli a pak začne brečet, že už nechce, pak se dohadujeme že já to nosit nebudu, pak to různě střídame a já se zaprisaham, že ten krám už příště neberem. Zlatá plastová motorka, co váží kilo

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 21:14

žluťásek Odrážedlo ještě nosit šlo, kolo je horší, to když člověk táhne, tak ho furt šťouchají pedály :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 21:29

DruI jo, kolo nosit odmítám. Naštěstí ho syn miluje. Akorát mu ho musím nosit i ke školce (teda na podzim, teď ne), to je trochu horší. Ale udělala jsem si na něj popruh a jde to:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 21:30

žluťásek mě se teda motorka nosí hrozně blbě, jak ji musím nosit za řidítka. Nosit odrážedlo je teda taky na nic, ale s tím popruhem to není špatné. A nejlepší je ho hodit na kočár

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 21:33

Evaeva U nás jde kolo nechat u školky, jinak by měla dcera smůlu, tam a zpátky bych ho fakt netahala :o)

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 21:34

Sairon bylo to fakt super, dokonce i já jsem měla pocit nějakého pohybu. 
Evaeva na hození a odvezeni čehokoli je ten kočár výborný, to mi trochu chybělo. Ale zase s přechodem na batoh jsem se naučila minimalismu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 21:35

DruI já ho tahám jen tam, je to kousek z kopce, ráno jde bez něho. Když tam spí, tak by se na něj vůbec nedostal a to nemohl přenést přes srdce. U nás bych ho musela zamknout k plotu a to se bojím, že bych ho tam odpoledne už nenašla.