Malenge no jo, jako já se taky těším až se kočárku zbavím. Ale odrážedlo nezmenším a děti jedí pořád stejně
Ale na hračky dostanou batůžky. Jinak žádné náhradní oblečení netahám, když jdeme normálně ven, akorát ubrousky, láhev a nějakou malou svačinku.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ja práve premýšľam, zajtra musím ísť do ecoterry načapovat praci gél a to je dosť veľká fľaša, nosiť sa mi to nebude chcieť. Asi ten kočík ešte oprášim ![]()
Mrakoplas
já jsem v létě potkala před domem sousedku, kluky měla v té době 3 a 5 let a po dlouhé době jsem jí viděla s kočárkem. Říkám "Á vy jdete asi na nějaký delší výlet?!" a ona "Ne, jdu nakoupit zeleninu."
S taškou na kolečkách by nám to v našem věku bylo trapné, ale s kočárkem, to je jiná.
Evaeva
. Ja našťastie na veľké nákupy chodím autom ale zrovna toto je v meste, nedá sa zaparkovať a majú otvorené len do piatej, tak to musím vždy s deťmi.
Evaeva já měla super kočár, v pohodě jsem tam nahazela 15 kg nákupu do košíku. Odvezla jsem na něm z obchodu i žehlicí prkno a srolovanou velkou matraci, tu teda bez dítěte uvnitř, myslím. Hned jak jsem ho prodala, šla jsem koupit tašku na kolečkách ![]()
Když jsme byli koncem roku na Expo, tak jsem manžela přemluvila půjčit tam dceři kočár. Nabídli nám dvojkocar a bylo to úplně super. Děti si uvnitř hráli, že jsou mimino a maminka, nikdo si nestežoval, že už nemůže chodit, ani čekat, a že je to tam nebaví. A to jsou jim 4 a 7. ![]()
Pár takovejch hodně přerostlejch mimin jsem viděla v kočáru i mimo Expo.
Karja tonje bezvadna fotka a porad si myslím, ze sdílíme tvoje mladší dite ![]()
Jimik juniora zdravime a ta vez vypadá super
Potrefenáhusa Mužem si je půjčovat na víkendy taková dvojitá dávka psychického posílení:-D.
Kluci si včera večer hráli na školku, Ríša byl pan učitel, Viki byl dítě, dělali rozcvičku, pak si hráli, pak Ríša zazvonil zvonečkem, uklidili hračky (to teda hodně odflákli) a šli "na zahradu" - to byla postel. To bylo tak roztomilé.
Mladší je taková opička, napodobuje staršího ve všem, takže třeba ta rozcvička, to bylo úplně boží. A když jsem o půlnoci šla spát, drželi se v posteli za ruce!
Konec reklamy na druhé dítě. ![]()
Pinot Noir a rano ten řev nad oteplovakama, jak jsi psala vedle
To abys nevypadla z reality!
Kokoska to by ale řval, i kdyby byl sám ![]()
Pinot Noir v kazdem pripade rovnovaha zustala zachovana ![]()
Pinot Noir tady ty hry jsou boží! Náš mladší je taky taková opice. Navíc je i pozorný posluchač, takže si kolikrát ráno půl hodiny povídají v pokoji![]()
Evaeva je to super. Kdyby tak ten náš takhle ochotně napodoboval i mluvení a jedení!
Pinot Noir zrovna v jedení by se měl u nás opičit spíš starší
mladší aspoň vše ochutná. Starší jí jen to, co zná, v podobě, jakou zná, a samozřejmě jen něco z toho.
Jak to jde se školkou? Já mám ze včera hrozně dobrý pocit, dokonce se dneska ptal, jestli půjde zase. A naučil se tam barvy. Prý "Já nechci červenou kaši!"
Za to starší za dva dny nadšení vyčerpal a zase se mu do školky nechce. Spíš se mu teda nechce ráno vstávat a vypravovat se.
Pinot Noir aj Alica si hrala včera večer na škôlku, ja som bola učiteľka. Tak keď som ju uložila do postele, zahlásil som: Deti, nevyrusujeme, zatvorit oči a spinkať!
A Alica zaspala za desať minút namiesto obvyklej pol hodiny ![]()
Syn po včerajšej škôlke bol úplne spokojný, až ráno v šatni povedal, že sa mu tam vážne nechce. Dnes máme aj výtvarnú. A vo štvrtok Zabiatko, ale keďže rodičia nesmú čakať ani vo vestibule, tak ten krúžok asi zabalime.
Mame za sebou prvni rustovy spurt... Vikend a vcerejsek teda byly dost tristni dny, ale nabrala za ne 170g a vyrostla mi z nejmensich pyzamek. Akorat abych ji zacala vazit doma, kdyz uz nas v nemocnici videt nechteji (hura!).
Prihodim posun v situacii so skolkou. Dnes mi volali z tej druhej specialnej skolky a dali termin stretnutia aj so synom o 3 mesiace. Tym ze som podala prihlasku este v septembri a mam potrebne lekarske spravy a diagnozy tak mi pani oznamila ze vzhladom na povinnu predskolsku dochadzku tam ma miesto takmer iste ale potrebuje ho este vidiet ich spec. pedagog aby videl ze ho tam ozaj mozu zaradit a do ktorej triedy. Kludna budem ked az to budem mat pisomne.
Aby to nebolo vsetko idealne tak uradu trva vyjadrenie ohladom naroku na predlzeny rodicak. Maju mat na to 30 dni a to im dnes uplynulo. Od zajtra ich idem otravovat pretoze od noveho roka som bez prijmu a to som si naivne myslela ze rodicak vybavim uz v novembri ale furt chybali nejake tlaciva a potvrdenia ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.