Gatita Taky jsem byla s dcerou na krvi, jestli je všechno v pořádku, ale asi tím, že byla vždycky dost dlouhá, na endokrinologii nedošlo. Navíc ono fakt stačí podívat se na mě a hlavně na manžela a je jasné, odkud vítr vane.
Jinak držím palce!
Gatita Taky jsem byla s dcerou na krvi, jestli je všechno v pořádku, ale asi tím, že byla vždycky dost dlouhá, na endokrinologii nedošlo. Navíc ono fakt stačí podívat se na mě a hlavně na manžela a je jasné, odkud vítr vane.
Jinak držím palce!
Gatita Tak ještě zjistit průběh toho růstu. U tebe i manžela, třeba víc vyrostl až větší a kluci budou po něm. Pokud vám vše vychází tak bych se vážně nebála,ale je jasný že aspoň 160 u kluků by to chtělo
u mě třeba, jak se říká, že když holky dostanou menzes tak už nerostou tak u mě prdlajs. Já mám od 14 a rostla ještě v 21 letech. Od těch 14 to bylo asi ještě 12cm.
rysamona ja se prave zasekla v tech 11:( do te doby jsem byla mezi nejvyssimi ve tride a pak stopka. No uvidime, nechci to zanedbat, pokud bude prognoza blba, lecbe bych se nebranila.
rysamona ty jo, fakt si ještě tolik vyrostla
zatím se všechni, co znám a řešily jsme to spolu, shodly, že to platí. Údajně by si měla mít 95% své dospělé výšky, ale samozřejmě je to průměr. Já už od těch 13 opravdu moc nevyrostla. Kluci takovou hranici nemají, no.
Evaeva Jo, jo. Já vyrostla 12 cm asi v sedmičce a pak prostě průběžně sem tam cm a právě vím že jsme se doma měřili ve dvaceti a pak 21 a byl tam ještě 1 cm rozdíl. No tak 189cm chvíli trvalo.![]()
A právě u kluků zas vím o případech kdy skončili s růstem ve 14. A samozřejmě záleží jestli dělají víc nějaký sport. Manžel třeba dělal bikros a má srandovně krátké nohy.
Gatita aha, tak to pak chápu. Tak uvidíte co doktoři.
rysamona chápu, to muselo chvíli trvat! Právě mi z mého soukromého průzkumu přišlo, že vysoké holky tu první menstruaci měly později.
Evaeva Ale tak to by souhlasilo, ve 14 jsem byla ve třídě skoro poslední.![]()
Mam 38,4 ![]()
Jak je to s tou výměnou albi tužky? Když nefunguje?
Solathis jako teplotu? Si vem paralen....
Mohučanka na prodejně jí vymění i bez dokladu. Pokud je to nový typ, tak kus za kus. Pokud máte doma starou, tak dávají nějakou výraznou slevu na tu novou.
MPLee díky!!!
Dnes se k tomu růstu vyšetřuje také rtg ruky, podle uzavření růstových štěrbin se dá odhadnout kolik ještě dítě poroste.
Solathis zánět prsu nebo viróza? To jsou radosti k novorozenci, teda!
Ja som teraz pyšná, syn pokoril hranicu 17 kg! On má veľmi baculate lica (po mne) a malý podbradok a k tomu chude telo. Ale práve včera som sa naňho pozerala, že vzhľad postavy má rovnaký od babatka.
Kluci byli dneska s tatínkem na preventivce, devítiletý 40/143, jedenáctiletý 34/143 (ale toho nevím jak měřili, protože je ve skutečnosti o pár cenťáků vyšší než brácha). On tam byl i nějaký renonc při vážení, protože v průkazce má mladší 30 kilo a to určitě nemá. Má o deset víc.
Evaeva no ja ti to asi trocha zburam, bola som vždy z najvyšších a menštruáciu som mala medzi prvými v dvanástich.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.