Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 21:00

Solathis na prsou ani nemusis mit bouli, ja mela jen rudej flek, navic zespoda. Vsimla jsem si az v zrcadle, ani to nebolelo, jen jsem mela teplotu a bolely me klouby jako pri viroze. 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 21:02

Potrefenáhusa Kdepak, zleva do prava je ta podoba muž, ségra, já. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2022 21:05

711990 ty jo, to by mě ani nenapadlo se nějak prohlížet. Mě prso bolelo, ale ne nějak šíleně, neměla jsem žádnou bouli nebo zatvrdlinu.

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 21:14

Evaeva ja sem si toho vsimla fakt nahodou, kdyz jsem vylezla ze sprchy. Myslela jsem si, ze na me neco leze, ale tak jako tak to rozehnal paralen proste:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2022 21:19

711990 jasný, mě právě překvapilo, že to může být i takhle nenápadné. Já jsem ani ten paralen jsem si nebrala, ale dělala jsem si ty obklady. Trvalo to asi tři dny.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 21:49

Evaeva já jsem cítila hroznou bolest jen u kojení a měla jsem teplotu, nebylo mi dobře. Ale na prsu nic viditelnyho, žádný boule, zčervenání, teplo na omak, nic. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 21:57

Pustila jsem si online Každou minutu života. A teda Uff. Z rozhovorů mi to přišlo takové půl na půl, že je mi to možná i sympatický, ale z filmu je mi úzko. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 02:45

Evaeva No, asi jo, dost me vydesil, ja ja nea posledni rok a pul vubec nemocna, navic mala mala v noci blbe pila/bylo malo mlika, takze blbe blbe spala a ja tudiz vubec, mela msem naspanyasi dve dodiny a manzel si z nejakyho duvodu desel lehnout vubec, takze opora tentokrat vazla. schiza, no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 09:17

Solathis koukám, že holčička vám dává pěkně zabrat:( Muž je s tebou doma? Nějaké hlídací vozící babičky máte? Zní to dost náročně, tak ať si můžeš víc odpočinout, když máš tu teplotu.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:04

MPLee já na to furt nemam odvahu...viděla jsem jen nějaké ty upoutávky.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:10

Prosím vás, nemáte niekto tuto nosiacu bundu z lidlu? Chcem si ju kúpiť, len si nie som istá veľkosťou, z lidlu som ešte žiadne oblečenie nemala. Teraz mam veľkosť také väčšie M, pripadne L, ale tak kila idú pomaly dolu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:14

betsey bundu nemám, ale Lidl má oblečení obecně větší, tak bych vzala M. Nebo obě a vyzkoušej, vrácení je pohodlné. Aspoň u nás - odneseš to do ppl parcelshopu

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:15

Tohle mimino se rozhodně nenarodí přirozeně sestupem porodními cestami, ani sekcí. Ono se ven normálně prokope, na vetřelčí způsob.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:19

Evaeva Muz pracuje z domova, takze v case, kdy nema jednani, mi pomoc muze a dela to. V pondeli nastupuje navic na otcovskou, tak by ted 14 dni mel mit mit i vic casu. Hlidaci/vozici vozici babicky moc nemame - tedy, ochotne by asi byly, ale jedna je danova poradkyne a ma to k nam cca hodinu a druha zachranar (dela tedy dnes uz na urgentnim prijmu, tak neco mezi tim a sestrou a stara se o babicku na luzku), takze to neni moc realny. Mala ma i tri prababicky, ale dve jsou taky pres hodinu daleko (a sverila bych ji tedy jen jedne, druha se sice snazi, ale je ji skoro 80 a ma problemy se srdcem) a treti uz je upoutana na luzko (a 80 uz ji bylo).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:23

Solathis to je škoda, že jsou tak daleko, chápu, že jet hodinu někam, abych pak hodinu pomohla a zase jet zpět, je trochu nešikovné. Snad vám uleví ta otcovská, musíš být hrozně unavená.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:29

Evaeva Asi to bude duvod, proc jsem takhle padla, jinak si to uplne neumim vysvetlit... Vetsinou se necitim nejak extra mrtve, ale v kombinaci s tim, ze jsem ofoukla (zdravim Barbuchu, predevcirem bylo hezky, ale foukalo studene). Jeste to vazani do satku nemam nemam uplne nacviceny - takhlo mi na hrudnik (aneb na prochazku s pejskem se mi nechce tahat kocar)

Offline vanilka
2185 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:31
Reakce na dzizisketa:

Tohle mimino se rozhodně nenarodí přirozeně sestupem porodními cestami, ani sekcí. Ono se ven normálně prokope, na vetřelčí způsob.

​nech toho , před třiceti lety jsem z toho po návštěvě kina měla noční můry

Online Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:34

Solathis nakrcnik a kojici rolak. Bez toho bych loni pronosenou zimu nedala. Vrele doporucuju. Jinak s satkem na krk a hrudnik tahne pokazde,zvlas,kdyz pak dite zacne vykukovat ven. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:38

dzizisketa 

Auvajs!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 11:40

dzizisketa já jsem se na podzim dívala na Vetřelce zrovna když jsem začala cítit pohyby...no musela jsem to vypnout

Jinak mi dvojka taky přijde o dost akčnější než jednička.