Evaeva Diky, vzala som M, snáď bude dobra.
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli Kojit venku asi nebudu, mam my prsa takovy divne sejdrem a dite pokladam vedle sebe, pokus o klasiku s ditetem pred sebou mi zpusobil ragady. Nakrcnik me napadl a je v planu, ale rikala jsem si, ze tech 15 minut se psem zvladnu i bez nej. Evidentne ne a to neni hluboko pod nulou, uaaa
Evaeva mne by byl nejvíc pomohl ten servis okolo, dite jsem dávala hrozne nerada, nepomohlo by mi ho dat někomu do kočáru, ani jsem pak nemohla spát. Hrozne bych ale ocenila, kdyby mi někdo poradne uvařil a uklidil a nechal mě se jen starat o dite a soustředit se jen na nej. Muž se sice snažil, ale jak v tom nebyl zbehlej, vařil oběd 4 hodiny
Nechcete někdo stavebnice Geomag?
Magnetické tyčky, kovové kuličky, plastové vkládací panely, jedna sada s vkládacími obrázky.

Solathis taky jsem si v sestinedeli nedokazala predstavit, ze budu kojit nekde venku. Sedela jsem zasadne na gauci, dite podlozene postari na boku vedle sebe... Vsadim se, ze i ty budes nejpozdeji v lete sedet nekde na lavicce a kojit
aa jak se laktace ustali a prsa prestanou byt nalita, tak se to vyrazne zlepsi, co se tyce prisati a nejakeho nasmerovani k diteti.
Ale nakrcnik fakt doporucuju, bral si ho i muz, kdyz nosil malou. Meli jsme flisovy, takovy, ze krasne kryl cela prsa, mala mela hlavu az na nem.
Potrefenáhusa Jo, manzel taky uvari, ale kdo to po nem nem uklizi...
Prisly mi vysledky a mam covid. Nevim odkud, co s malou, s kojenim... ockovana jsem, nechala jsem se ockovat tehotna. Uaaaa!
Potrefenáhusa aha, no to má každý jinak, no. Mě bordel a těstoviny s pestem každý den nevadí, ale dítě, které mě nenechá vyspat, bych do kočárku někomu dala ráda. Poprvé s ním byla máma třeba po 14 dnech, asi ve dvou měsících jsem ho s ní nechala a jeli jsme koupit koberec. Oni teda v kočárku spali velmi dobře, tak jsem se nemusela bát, že někde beze mě brečí.
Solathis určitě to bude dobré, jseš očkovaná a malá má protilátky od tebe. Očividně to teda lapneme úplně všichni.
Solathis úf, no to teda je, ľutujem, ale neboj, zvládnete. Pokiaľ viem, tak normálne treba kojiť ďalej, držím palce
Evaeva píšu to jen jako variantu, protože v naši rodině to nikoho ani nenapadlo, jezdili jak návštěva na kafe a mě bylo blby si rict
Potrefenáhusa aha, no to zase neznám já. Já to teda nepotřebovala, ale kdyby jo, určitě by se mi nějaká pomoc nabídla i bez říkání. To nechápu, že někomu nedojde, i moje bezdětná ségra se mi nabízela, když jsem po porodu čekala na tu transfuzi.
Solathis Achjo, ten covid mě mrzí. Ještě že bude teď muž doma, bude to potřeba. Ať je to brzy za tebou, každá nemoc s novorozencem je na houby ![]()
Solathis to mě mrzí, já zrovna čekám na výsledky PCR. A určitě bych kojila dál. Držím palce, ať je ti brzy dobře.
Potrefenáhusa Jo já si pamatuju jak měl sambo uvařit oběd, jít na něj nakoupit a uvařit. A měl to na půl dne. On šel prostě každou surovinu nakoupit do jinýho kramu, tak jak jsme prostě byli zvyklý dřív. Pak to tam tři hodiny motal, jako tragédie no, jako tím myslím nás oba dva než jsme se nějak nasměrovali na ty děti;-). Já jsem třeba na začátku šestinedělí furt uklízela, protože jsem si jako chtěla nějak udržet ten základní standard, že je jakoby furt uklizeno a do toho tam motal ten oběd půl dne. No to bylo blbý teda ty začátky:-D:-D
Solathis to je teda pěkný nadělení ![]()
Pozitivita není důvod přestat kojit. Ať je ti brzy líp. ![]()
Sweet Potato Ja by som brala, my to ešte nemáme. Ale na Slovensko to asi posielať nechceš.
Solathis pro pánička ![]()
Držte sa!
letfenixa já bych je brala taky, je potřeba hodně dílů, aby se dalo něco postavit. Jenže ty magnety jsou fakt těžký. ![]()
letfenixa Tabea Mohučanka Len betsey Evaeva Vsem dekuju dekuju za ucast a Mohucance drzim pesti at je jeji test negativni.
Rano jsem uklidila celou kuchyn a vyprala dve varky pradla.
Ted uz mam zas 9,5 hodiny od posledniho panadolu a jen me lehce poboliva hlava, snad to tak bude i nadale. Booster asi teda pocka na leto (pet pesicu mi melo melo skoncit 21. ledna, ale stejne jsem s nim chtela cekat po sestinedeli).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.