Já mám výšku lehce nadprůměrnou, menstruaci jsem dostala ve věku průměrném, ale určitě jsem pak ještě pár cm vyrostla. Poslední dobou ale hrozně rostu z děcek, myslím, že už měřím tak dva metry.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir zas dobrý, jestli z nich rosteš do výšky!
Pinot Noir tak říká se, že při první menstruaci máš 95% dospělé výšky, takže pár cm je v normě
růst z dětí se nepočítá
brrr to mi připomnělo, jak mi jednou na preventivce naměřili o 10 cm víc. Bylo to v době, když už jsem nerostla, takže příště se hrozně divili, že jsem se zmenšila![]()
-
Můj muž teď zjistil, že je o pět centimetrů menší, než si celý život myslel :) Byl z toho docela zdrblej, chudák, jako 5 cm je docela dost. Prý, co moje BMI, to je asi úplně jiný :)) On má kolem dvou metrů, je v 99 % případech všude nejvyšší, tak se to jaksi ztratilo.
Hm, tak já od těch 11 let vyrostla ještě o cca 20 centimetrů. A výšku mám i tehdá jsem měla zcela průměrnou.
luciole obdivuju, ze si někdo pamatujete, kolik jste měřili v 11 letech, já si nepamatuju nic, vzdycky jsem byla třetí od konce
Nepamatuju si nic, mám doma v šuplíku starou zdravotní kartu... ![]()
Potrefenáhusa já si právě pamatuju, že jsem byla vždycky hodně vysoká a pak se to zlomilo okolo těch 12, 13. A od té doby mám pořád stejně![]()
Potrefenáhusa ja si to pamatuju, protoze od tech 11 merim furt stejne
Já si to pamatuju, protože v páté třídě na ortopedii mi řekli, že když ještě porostu, dostanu krunýř. Nevyrostla.
Potrefenáhusa Já si pamatuju akorát, že jsem byla druhá od konce :o) Ale až budu na návštěvě u rodičů, tak si ten růst můžu nastudovat na skříni, kam jsme si vždycky dělali čárku s datem :o)
Evaeva Viroza, doufam. Atg teda negativni, pro jistotu mam udelany i pcr, ale vysledky az zitra (nevim teda, kde bych to chytla, krome nemocnice s malou kvuli zloutence jsem byla akorat parkrat na prochazce a s nikym se z blizka nebratrickovala, se sousedkou jsme na sebe vcera mluvily venku asi pres pet metru). Bouli v prsu uz jsem mela dvakrat, ale v obou pripadech jsem si vsimla vcas a povedlo se mi ji ve sprse roztlacit - uvolnit ten ucpany kanalek.
711990 Nemeli jsme, ale manzel dosel. Spis me vydesil, protoze pry na klasickou virozu moc vysoka teplota.
luciole obdivuju, ze si někdo pamatujete, kolik jste měřili v 11 letech, já si nepamatuju nic, vzdycky jsem byla třetí od konce
já si nepamatuju ani to ![]()
Solathis tak ať je brzy lépe. I u horší virózy můžeš mít horečku, ne? Ještě takhle v šestinedělí, to je podle mě možné všechno![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.