dzizisketa jako fakt?
Máme želvu Vendulu a říkáme jí Vendy, ona je teda vlastně Václavka..?? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
No přijde mi to logické, ale teda n emám to ověřené ve zdrojích...
Jeden spřátelený kluk se jmenuje Jaromír. První otázka od cizích je prý vždycky: "To je po Jágrovi, že jo???" A oni jsou hrozně překvapení, protože je to při volbě jména vůbec nenapadlo - jsou nesportovci. :)
A vůbec mi přijde, že teď ta "stará" jména - Antonín, Miroslav, Josef atd. jdou do módy. Líbí se mi to. Sama jsem hodně uvažovala o Jindřichovi, ale bylo proti tomu v rodině hodně námitek, tak jsem vyměkla. :)
dzizisketa Jedna známá se jmenuje Věduna. Říká, že je to staročeská podoba Venduly... Tak nevím, jestli to není v rozporu s tou Václavou. ![]()
Mohučanka To je dobrej pochod.
Ale je fakt, že DSD si začala vybírat oblečení, ještě jí nebyl zdaleka rok, ani nechodila, měla oblíbené tepláčky, děsně roztomilé, dolezla si k šuplíku, vytáhla je, všichni nadšení, ňuňuňu... To nadšení nás opustilo poměrně brzy.
To by chtělo konzultovat Knappovou, ale tu tady nikde po ruce nemám.
Zarinya Ale Jarda je zdrobnělina, ne? U nás se říká nebuď jak malej Jarda.
na mimino se mi zda i tak tvrda. :-)
JJ mela sem si vzpomenout na mimino Jardu nez sem zacla rvat na sefku....:-)
dzizisketa jsem měla spolužačku na základce, která se jmenovala stejně jako ty, po tatínkovi
Však nás je hodně!
Už jsem taky pár Vladislav potkala. Já jsem teda po mamince, ta je po svém dědečkovi atd.; akorát matčin otec/můj děda z toho omylem vypadl, protože na matrice mu vypustili "v" a byl tak jen Laďa.
Naši to měli vymyšlené hned, holka po matce, kluk po otci, no a já jsem nejstarší, takže ségra už byla jasná ženská varianta otcova jména. Akorát ten brácha byl nadpočet, tomu jsme museli vymyslet jméno extra, a to byly teda rodinné porady. A nakonec jsme všichni tři s hezkými českými, neotřelými jmény.
dzizisketa A Věra je krásné jméno, nebo i slovensky Viera.
Na Radku jsem se zrovna nedávno koukala, to je teď překvapivě vzácné jméno u novorozenců.
Stará Stanová Kůže Berta hnus, ale Vera krasny![]()
ještě jsem si vzpomněla na Artura. neobvyklé, ale takové (když pominu pejsky:-)) aristokratické.. kdysi jsem jednoho znala a byl to fakt nádhernej chlap, vypadal opravdu jako by vystoupil z nějakýho historickýho románu
Mutziputzi To víš. Tlustá Berta vs. třeba Věra Čáslavská a vlastně všechny Věrky, co znám, jsou krásné, drobné, hodné, chytré, jako víly z pohádky.
Ale každý má jiný vkus. ![]()
Stará Stanová Kůže a to já zas znám z dětství jenom jednu věrku a ta je spíš tlustá věra;-) ale jinak jméno hezké. a hodně se mi líbí Zita. ale to chce trochu vhodné příjmení.
Jaroslav se jmenuje tata a vzdycky se mi libilo, kdyz mu nekdo rikal Jarda.
Ja mam rozpor u Milady. Nevim, jestli se mi to moc libi nebo moc nelibi.
Mutziputzi My jsme měli pracovní jména Hugo a Berta, to jsem říkala všem, když se ptali jak se to bude jmenovat. Z počátku to byla legrace, ale pak, asi jak jsme se nemohli shodnout a zároveň jsme si na ta jména zvykli, tak jsme o nich začali vážně uvažovat
. No ale nakonec Huga nemáme... Ale Berta za mě fajn!
viktorka_od splavu ARTUR?

711990 ale on už trochu zkrásněl, ne? ![]()
711990 jo tamten? jelikoz “celebrity” sleduju akoat tady, tak by mne vubec neprisel na mysl:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.