Luna Maj nejm is Růžena je brutalni![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mutziputzi chichi, rézi;-)
viktorka_od splavu Rézi bejvaj Terezy
To spíš ta Rose, ne?
Potrefenáhusa me kamaradky rikaji Téro, jinak mamka mi v porodnici dala jmeno Tesa, mam to i na ockovaku jeste akorar ze to neproslo:) Zoru jsem tvrde prosazovala, podle Zory Prachtelove. Nicmene okno v obyvaku je okno :D
rasaNori Kamarádka mojí mámy chtěla Runu, ale taky tenkrát neprošlo
MP Meri Já bych si teď pro dívku možná vybrala Noemi.
A já jsem se kdysi měla jmenovat Ruth. Ale tátovi se nelíbilo.
Ja mam meno po mame a babke, takze sme 3 Márie, ale dcére by som vybrala ine meno. Pácia sa mi severské mená, trebárs Lennart pre chlapca a Rhea pre dievča. Ak teda raz k vyberaniu mena dôjde, tak chlapčenské meno bude problem, pretože sa nevieme s priateľom zhodnúť na žiadnom ani teoreticky :) Tu spomenutá Mína je moja srdcovka odkedy som čítala Drakulu, ale ta mi neprešla...
inak dúfam, ze sa DrowRanger dari dobre :)
A co Minna? Je to severský a Míně podobný ![]()
Jak se líbí třeba Darja?
zase EDIT: já se nesmím koukat na ty domácké podoby jména, u Darji je to třeba Dara, Darinka, takže už se mi to zase nelíbí ![]()
dzizisketa Mně se líbí jméno Olga. Kdybych měla dvě holky, byly by Darja a Olga. Už stihnu maximálně jednu, tak to bude Darja. Na tohle jméno si myslím v podstatě odjakživa.
Pinot Noir Darja je super, ale asi bych vymyslela jinou zdrobnělinu, viz můj post výše ![]()
Zu mně se to jméno nelíbí, ale jednu Darju znám a říká se jí Darja
Potrefenáhusa nemůžu říct, že se mi vyloženě líbí, ale mám ho v TOP 10 (a do přiznání patří, že se mi líbil ten seriál
)
A z klučičích, co tu asi ještě nepadla, tak Vojtěch, ale tomu bych spíš říkala Vojto.
Zu Haha, dobrá shoda :) Darja je moje teta, říká se jí Darjo nebo Daruško.
Pinot Noir taky znam darju ktere se rika darja:-) a je krasna a mila
Já ty ruský jména nějak nemůžu - a to v rodině máme Olgy, Ivany i Ilju. Možná právě proto...
A můj bývalý spolužák z VŠ má Zoju. Asi má rád ruské partyzány.
A když jsme u těch divnojmen, tak bývalá kolegyně má Medu. Nevím no...
Už jsem to kdysi psala na MP, moje babička jako jméno pro vnuka prosazovala Heřmana. Tak se jmenoval její tatínek, prý se mu říkalo Heřmánku. To bych fakt chtěla. To už bych se radši jmenovala po prababičce František.![]()
Emerald Meda se mi líbí.
Pinot Noir Že by měla Darja konkurenci?
Emerald Nebe, Darja je nej
Máme zdrobnělé, takové málo úderné příjmení. Tak aspoň to křestní by mělo trochu drnčet! ![]()
Jsem si teď vzpomněla na asi nejpodivnější jméno pro mě - jedna známá, normální osoba, dala synovi (má teď tak tři roky) jméno Kornel. Myslím snad, že se to píše K, ani jsem se na to radši nedívala. A to jsem ke jménům dost tolerantní, ale na Kornelovi jsem teda nenašla pozitivního vůbec nic. Ale mlčím, samozřejmě.
Pinot Noir Mně dřív drnčela obě, po svatbě už jen křestní, ale zase to původní příjmení se ke křestnímu víc hodilo. Si nevybereš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.