Karja
u daňového přiznání taky vždycky rostu. A to tam prakticky nic nemám (jako nějaké slevy na děti)
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jo, já dělala teď z nemovitosti a to jako je úplně easy že jo, když téměř nic nemáš. Tak nic no! Ale já dělala to online a to není úplně dobrý, sic tam píšou, že tě to s chybama nepustí dál, ale pustí, pustí. Už se to snad i stahuje a bude jen papír, ale nevím proč, četla jsem jen titulek.
Karja já dělám vždycky online, ale jen svoje, s nemovitostmi zkušenosti nemám. Ale člověk se vždycky na něčem zasekne a prostě neví
Evaeva No tak to víš, vy než vylezete, tak ti, co vstávali v pět, už to všechno dávno utřeli. ![]()
Evaeva no jenže v generaci mého otce byly ty zručnosti běžné. Můj táta, strojní inženýr, zvládal veškeré tyto domácí údržbové práce sám. Už v mé generaci je to bída s nouzí. Když jsem se rozváděla a zůstala v bytě bez garnýží v ložnici, obešla jsem firmu, kde pracovalo 80 IT inženýrů a sháněla někoho, kdo mi navrta do stropu ty 4 díry. Sehnala jsem pět vrtaček, osm pozvání na večeři, ale nikoho, kdo mi to udělal. Nakonec mi to přijel udělat šéf.
Tento zážitek mě vyděsil natolik, že jsem si dala velký pozor u výberu dalšího partnera (on i ten první byl vcelku zručný, ale taky jenom s maturitou). Pro mě je manuálně nezručný chlap úplně nesnesitelná představa. No, každý máme něco. lituji dcery, protože pokud budou po vzoru tatínka hledat partnera, který spraví všechno, budou to mít opravdu těžké.
Na youtubu video trust me i am an engineer znáte? (To byla oblíbená hláška myho ex Ing archa, kdykoliv doma něco opravoval)
a ještě hláška pana, kterej nám dlouho dělal opravy v domě: a vy jste elektrikář, pane Novotný? Ne, ale strašně mě to baví!!!
continuity Pak jsou takovy anomálie, sambovi musím podat žárovku do ruky a pětkrát říct. Tady doma zvrtal co mohl, když jsem ho už donutila do něčeho se pustit. ale barák stavi a nevypadá to, že by to mělo spadnout. Ale doma fakt nic no, asi moc maly projekty. A to já dost parazituji na svým tatovi, že se zmíním a on to hned za pět minut má hotový, pak asi budu najímat nějakého hodinového manzela. Ale kamarády tady na vsi stejně starý/mlady mám všechny hrozně šikovný, ale jako strašně moc, no tak je asi budu zvát na obědy nebo nevím. Ale žádnej nemá teda VŠ, jen jeden nějakou voš.
Potrefenáhusa zname zname, posledni 2 strany ji nemuzu dostat z hlavy :)
No a vyučený historik nám konečně udělal tu učící věž! Mozna u příštího typu vyšší bočnice nebo klec shora!!!!

Potrefenáhusa Pan Novotný výbornej! Ale ono je to tak možná lepší. Kámošovi dělal elektriku elektrikář, ale takovej dost svůj no, byl to jeho příbuznej, dělal mu to zadarmo. No jako dodnes se na to chlapi chodej dívat je to taková atrakce no:-D. Já tomu teda nerozumím, ale je to vděčný téma na vtipy a všichni to chtěj videt!
Potrefenáhusa Ale je fakt pěkná a disajnova taková. Ale jak říkáš, je to prototyp, příště nějakou nesplhaci!
continuity já nevím, v mém okolí díru do stěny dokážou vyvrtat naší všichni kamarádi, mluvím o vysokoškolácích 30+. Můj táta umí i ty elektro věci, jako spravit fén, ale to už mi dneska přijde skoro zbytečné. Jiná věc je, že když těch děr má být deset a těch garnýží šest, tak muž radši někoho objedná. Umí to, ale nechce![]()
Karja no a dal si takovou praci s tou svislou laťkou, aby po tom neslo lézt jak po žebříku...a ta důra dá nohu rovnou až na linku...

Evaeva to je ale ta nejlepší varianta, nejhorší je, když to umí a trva na tom, ze to všechno udela sam a pak mu to musis kazdyho půl roku připomínat
Potrefenáhusa ehm, já to říkala
i.kdyz.zrovna.tvoji.holcicce.jsem.verila.ze.to.neudela.
Potrefenáhusa jojo, to on naštěstí takový není, jeho ego tím netrpí. A mě to taky nevadí, on je rychle naštvaný, když něco nejde přesně podle jeho představ.
Evaeva to je jak u nás. Umí v podstatě všechno, nářadí má na všechno, ale buď nemá čas nebo náladu nebo trpělivost. Přidělal by 4 garnýže a řekne, že zbytek zítra. A to zítra je teda podle nálady buď zítra nebo za měsíc nebo za dva roky.
Evaeva já taky, ale ona se teď hrozne rozesplhala, včera strávila den na konferenčním stolku a nandavanim a sundavanim Tatry na nej a už jsme si i říkali, ze za chvíli skončíme s tema zidlema polozenejma na zem
ale Porad se ještě sama nerozesla (termín na fyzio už máme)
Pinot Noir
jojo.
Potrefenáhusa
šikulka. Staršího židle moc nelákaly, přestože na hřišti vlezl všude. Zato s mladším to byly ty židle na zemi, hlavně teda bráchova rostoucí bez pultíku je skvělý žebřík.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.