711990 tak ale to je super, s tým imbusom ![]()
Veru, Mrakoplas , očividne motoriku netrenujete tam, kde treba ![]()
Ale teda uz jsem nemela moc z ceho vybirat, kdy to prihlasovani spousteji?
a do háje, já zapomněla na vstupenky na Louskacka. ![]()
continuity coze,jaky louskacek, ja taky nechci nic prosvihnout!
Jinak mam radost, ze se mi podarilo ucelne zbavit docela velke masy veci - svete div se, pres bazar. Dnes mi sama od sebe psala pani, ktere jsem za necele dve stovky poslala krabici drevenych hracek, ze deti jsou nadsene. Dnes jsem tady v sousedstvi vyzvedavala tenisovou raketu pro syna na primestsky tabor, v super stavu a za skoro nic. A vecer se tu ma nekdo stavit a odnest si aspon troje boty po synovi. Dnesek vyhlasuji dnem bazaru, takovy stesti udelam malokdy:)))
Moc hezké nápady na hry s dětmi. Třeba se někomu hodí.
Tak my doma dosly se starsi k dohode, ze si jeste letos da plavani, a tu atletiku odsunem za rok. Protoze jeji rocnik narozeni muze pristi rok trenovat u nas u skoly, takhle bych ji letos musela 2x tydne vozit pres pul mesta.
Gatita Mě se minulý týden podařilo prodat kočár a dneska postýlku
a dokonce oboje za cenu u které jsem počítala že budu muset časem.snížit.
rasaNori já taky děti přihlásila do plaveckýho oddílu a teď trnu, aby se město v rámci úspory energií nerozhodlo přestat vytápět bazény. ![]()
Tabea to beru ze se stat muze, ale holky maji plavani v rehabilitacnim bazenu v arealu v nemocnici, tak tam si rikam ze to snad neutnou. Ale ja byt na miste te jejich lektorky, tak uz me asi vezou. Nejdriv ji zavreli 2 bazeny kde se s mrnatama plavalo, protoze rekonstrukce, pak covid, a ted tahle obava:(
Starsi je prihlaseny tiez na atletiku aj ked som sa na to po skusobnych hodinach chcela vykaslat, pretoze vobec nespolupracoval. Ale trener ma presvedcil, nech to nevzdavam a som za to vdacna, pretoze s nasim to uz vzdal aj plavecky trener a to boli jeden na jedneho :( A cvici s nimi aj fyzioterapeutka, ku ktorej som s nim chodila, tak snad sa obcas zapoji aj do niecoho ineho ako je beh (ten miluje). Mladsieho snad udam v miestnom CVČ kde doteraz chodil starsi.
Dneska je den na hovno, sežrala jsem půlku sklenice lidlácké arašídové nugety. Těším se, až se vrátí muž z práce, že si udělám procházku o samotě, do Alza boxu pro pánev na palačinky.
dzizisketa naše dítě furt nespí, já už u toho vytuhla 2x...jakmile jsou tyhle vedra, je to pokazdy stejný, usne odpoledne ve 4 a večer nejde umlátit před 11, spis pozdejc...
continuity To uz prodavaji listky na Vanoce? ![]()
dzizisketa já za dnešek a včerejšek 1 a půl čokolády. Někdy to prostě nejde...
A radost si neudělám procházkou, ale tou ochranou zdi, jsem se rozhodla
.
Dneska jsme vyrobily model v reálný velikosti a pořád se mi to líbí. Projela jsem Fler i Pinterest a nejsem kapsářovej typ...

Barvy budou jako ty malé kousky na tom přilepené (kočka světle, medvěd tmavě žlutý) a ten tmavě modrý pruh vlevo bude stejně široký jako ostatní, ale už mi nevystačil pečící papír...
Anema to je pěkné, možná mě to popostrčí k tomu našemu
Mrakoplas starší by měl letos taky chodit na atletiku, moc se mu nechce, protože cituji má rád opičí dráhu a ta se dělá uvnitř, ale včera na hřišti závodil ještě s třemi dětmi do kolečka asi půl hodiny, tak myslím, že by ho to mohlo bavit. Pro jistotu jsem ho přihlásila i na normální sportovky, stejně tam dělají to samé, akorát na té atletice chodí ven, když je hezky (= vyvětrá se)
Potrefenáhusa Maly asi mesic nechce spat pres den vubec. Usne jen v aute nebo kocare (nekdy) takze se vratim zplavena a dite mi skace po hlave nejmin do deseti. Bez spanku vydrzi do pul desaty
. Chci zpet sveho medveda!
Evaeva dcera nechce pokračovat v atletice, protože jsou tam děti ![]()
Jos to je teda nějaký rozbitý model
tohle od mých medvědů neznám. Snad se to brzy srovná. Kolik mu vlastně je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.