Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:27

711990 tak ale to je super, s tým imbusom

Veru, Mrakoplas , očividne motoriku netrenujete tam, kde treba

Offline continuity
43259 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:47
Reakce na Myrtila:

Ale teda uz jsem nemela moc z ceho vybirat, kdy to prihlasovani spousteji?

​a do háje, já zapomněla na vstupenky na Louskacka.

Offline Gatita
8653 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 13:37

continuity coze,jaky louskacek, ja taky nechci nic prosvihnout! 

Offline Gatita
8653 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 13:43

Jinak mam radost, ze se mi podarilo ucelne zbavit docela velke masy veci - svete div se, pres bazar. Dnes mi sama od sebe psala pani, ktere jsem za necele dve stovky poslala krabici drevenych hracek, ze deti jsou nadsene. Dnes jsem tady v sousedstvi vyzvedavala tenisovou raketu pro syna na primestsky tabor, v super stavu a za skoro nic. A vecer se tu ma nekdo stavit a odnest si aspon troje boty po synovi. Dnesek vyhlasuji dnem bazaru, takovy stesti udelam malokdy:)))

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 14:30

Moc hezké nápady na hry s dětmi. Třeba se někomu hodí. 

https://fb.watch/eHtiGUlPpj/

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 14:39

Tak my doma dosly se starsi k dohode, ze si jeste letos da plavani, a tu atletiku odsunem za rok. Protoze jeji rocnik narozeni muze pristi rok trenovat u nas u skoly, takhle bych ji letos musela 2x tydne vozit pres pul mesta. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 14:43

Gatita Mě se minulý týden podařilo prodat kočár a dneska postýlku a dokonce oboje za cenu u které jsem počítala že budu muset časem.snížit. 

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 14:44

rasaNori já taky děti přihlásila do plaveckýho oddílu a teď trnu, aby se město v rámci úspory energií nerozhodlo přestat vytápět bazény.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 14:47

Tabea to beru ze se stat muze, ale holky maji plavani v rehabilitacnim bazenu v arealu v nemocnici, tak tam si rikam ze to snad neutnou. Ale ja byt na miste te jejich lektorky, tak uz me asi vezou. Nejdriv ji zavreli 2 bazeny kde se s mrnatama plavalo, protoze rekonstrukce, pak covid, a ted tahle obava:(

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 15:30

Starsi je prihlaseny tiez na atletiku aj ked som sa na to po skusobnych hodinach chcela vykaslat, pretoze vobec nespolupracoval. Ale trener ma presvedcil, nech to nevzdavam a som za to vdacna, pretoze s nasim to uz vzdal aj plavecky trener a to boli jeden na jedneho :( A cvici s nimi aj fyzioterapeutka, ku ktorej som s nim chodila, tak snad sa obcas zapoji aj do niecoho ineho ako je beh (ten miluje). Mladsieho snad udam v miestnom CVČ kde doteraz chodil starsi.

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 15:42

Dneska je den na hovno, sežrala jsem půlku sklenice lidlácké arašídové nugety. Těším se, až se vrátí muž z práce, že si udělám procházku o samotě, do Alza boxu pro pánev na palačinky.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 15:51

dzizisketa naše dítě furt nespí, já už u toho vytuhla 2x...jakmile jsou tyhle vedra, je to pokazdy stejný, usne odpoledne ve 4 a večer nejde umlátit před 11, spis pozdejc...

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 15:56

continuity To uz prodavaji listky na Vanoce?

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 16:14

dzizisketa já za dnešek a včerejšek 1 a půl čokolády. Někdy to prostě nejde...

A radost si neudělám procházkou, ale tou ochranou zdi, jsem se rozhodla .

Dneska jsme vyrobily model v reálný velikosti a pořád se mi to líbí. Projela jsem Fler i Pinterest a nejsem kapsářovej typ...

Barvy budou jako ty malé kousky na tom přilepené (kočka světle, medvěd tmavě žlutý) a ten tmavě modrý pruh vlevo bude stejně široký jako ostatní, ale už mi nevystačil pečící papír...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2022 17:16

Anema to je pěkné, možná mě to popostrčí k tomu našemu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2022 17:19

Mrakoplas starší by měl letos taky chodit na atletiku, moc se mu nechce, protože cituji má rád opičí dráhu a ta se dělá uvnitř, ale včera na hřišti závodil ještě s třemi dětmi do kolečka asi půl hodiny, tak myslím, že by ho to mohlo bavit. Pro jistotu jsem ho přihlásila i na normální sportovky, stejně tam dělají to samé, akorát na té atletice chodí ven, když je hezky (= vyvětrá se)

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. srpna 2022 17:28

Potrefenáhusa Maly asi mesic nechce spat pres den vubec. Usne jen v aute nebo kocare (nekdy) takze se vratim zplavena a dite mi skace po hlave nejmin do deseti. Bez spanku vydrzi do pul desaty . Chci zpet sveho medveda!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 17:28

Evaeva dcera nechce pokračovat v atletice, protože jsou tam děti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2022 17:40
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2022 17:41

Jos to je teda nějaký rozbitý model tohle od mých medvědů neznám. Snad se to brzy srovná. Kolik mu vlastně je?