Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 23:37

Mrakoplas promiň, ale

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 23:41

Pinot Noir nemusis sa ospravedlnovat, ja by som sa tiez rehotala ako kon keby som to nemusela ist napravat ja!

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 23:45

Máte skvelé historky s deťmi

My sme dnes išli do nay riešiť reklamáciu tej chladničky,  kocikom do MHD čakali sme na zastávke  a prišla taká staršia pani, potom jej vnučka, dve pravnucata,  lietali tam jak besni,  ani jedno sa nebalo,  komunikovali, Lukasko sedel v kociku,  potichu sa rozprával s plysovym kocurom a pozoroval  a tá staršia pani mi dvakrát povedala, že ako pekne sedí a aký je tichucky,  aj tým deťom ho dáva za príklad.  Som sa len usmievala a myslela si, že keby bol taký živý,  bolo by lepšie. 

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 23:52

JankaM perfektne!

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 23:57

Mrakoplas u doktora to můžeš prodat tak, že má dobrou jemnou motoriku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 00:00

Tabea no preto sa cudujem, ze to zvladol, lebo motoriku ma fakt slabu! Ale asi len na to co sa mu hodi :))

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 01:10

letfenixa Chuderka malej, tomu se to teda vleče! Kéž by se to už nějak výrazně zlepšilo;-

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 07:11

Mrakoplas jezis lavickam se nemuzu prestat smat

Offline viktorka_od splavu
49387 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:00

žluťásek zkusila nych obcas tu kapsli vysypat do pusy. ono to vybije prirozenou mikrofloru nejen ve strevech.. a jasne dr. ti asi rekne ze to je blbost vysypavat, ale kupodivu to fuguje:-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:14

Mrakoplas U nás máme též barvy "hasičová, policajtová, sanitková, bagrová..."

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:18

Mam fakt radost, podarilo se mi ulovit dva krouzky pro syna na podzim! Jsem na sebe hrda, ze jsem si vzpomnela vcas a ne az v tydnu, kdy zacinaji, jako minule  Ale teda uz jsem nemela moc z ceho vybirat, kdy to prihlasovani spousteji?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:22

Myrtila u nás přihlašování spouští už v červnu a většina je pryč ten samý den:) Ale člověk se většinou dopředu propracuje jako náhradník.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:30

711990 už jsem tu myslím psala, že o dceři si ve školce mysleli že je barvoslepá...Když totiž dostala barevné žetony a barevné mističky, umisťovala žetony do misek tak, aby se jí to líbilo, nikoli tak, jak měla, tj. podle barev. Bohužel neuměla ještě mluvit, takže to ani nedokázala vysvětlit

Tříletou prohlídku si nepamatuju, jestli tam proběhlo nějaké zkoušení barev, tak jen nenásilně mimochodem.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:35

Mohučanka to je bozi! 

Mrakoplas mozna, ze jen delate spatny cinnosti! Kup jim neco z Ikea, rozdej imbusy a uvidis, jakou maji motoriku(zjistili jsme, ze Tonda ma schovanej svuj imbus a chodi s nim povolovat nabytek a svoji zidli)

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:44

Mohučanka 

U nás má sestra misku barevných víček z PET lahví a děti mají přiřadit dvě stejné, názvy nechtěla, ale Rosťa jí je stejně řekl. Sestra povídala "a najdeš takovou sluníčkovou?" a Rosťa "to je žlutá"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:49

dzizisketa tyhle hry moje děti vždycky bojkotovaly:) Rosťa je teda dobrý!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 10:14

711990 maju hrackarske naradie, to ich samozrejme nezaujima :) Ale teraz som si spomenula, ze uz raz rozsroboval mame taburetku (z ikei:)) a ta sa pod nou prepadla

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 10:33

Evaeva No, jeden jsem ulovila prave uz v cervnu, ale kdyby me na to neupozornila kamaradka, ze uz se prihlasuje, vubec by me to nenapadlo. A az ted pri prihlasovani na ten druhy jsem zjistila, proc bylo tak malo kurzu v zime, sice se prihlasuju na pololeti, ale blokuji mi tim misto i na dalsi pololeti. Je to od mistniho velkeho centra volneho casu, takhle asi naplni vetsinu kurzu rovnou na cely rok. Ale dobry to zjistit uz ted, az bude dite ve skolce a skole, uz to snad nepropasnu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2022 10:47

Myrtila jojo, to je u nás stejné, v místním DDM. Oni přes prázdniny mají omezený provoz a do toho ještě tábory, tak to asi chtějí mít vyřešené dopředu. Včetně toho přihlašování na pololetí/celý rok.

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 11:10

Evaeva Vidis, s temi tabory pres leto me to nenapadlo, ja jeste ziju v dobe, kdy jsem se sama prihlasovala na krouzky - v zari