Mrakoplas promiň, ale ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir nemusis sa ospravedlnovat, ja by som sa tiez rehotala ako kon keby som to nemusela ist napravat ja! ![]()
Máte skvelé historky s deťmi ![]()
My sme dnes išli do nay riešiť reklamáciu tej chladničky, kocikom do MHD čakali sme na zastávke a prišla taká staršia pani, potom jej vnučka, dve pravnucata, lietali tam jak besni, ani jedno sa nebalo, komunikovali, Lukasko sedel v kociku, potichu sa rozprával s plysovym kocurom a pozoroval a tá staršia pani mi dvakrát povedala, že ako pekne sedí a aký je tichucky, aj tým deťom ho dáva za príklad. Som sa len usmievala a myslela si, že keby bol taký živý, bolo by lepšie.
JankaM perfektne!
Mrakoplas u doktora to můžeš prodat tak, že má dobrou jemnou motoriku. ![]()
Tabea no preto sa cudujem, ze to zvladol, lebo motoriku ma fakt slabu! Ale asi len na to co sa mu hodi :))
letfenixa Chuderka malej, tomu se to teda vleče! Kéž by se to už nějak výrazně zlepšilo;-
Mrakoplas jezis lavickam se nemuzu prestat smat ![]()
žluťásek zkusila nych obcas tu kapsli vysypat do pusy. ono to vybije prirozenou mikrofloru nejen ve strevech.. a jasne dr. ti asi rekne ze to je blbost vysypavat, ale kupodivu to fuguje:-)
Mrakoplas U nás máme též barvy "hasičová, policajtová, sanitková, bagrová..." ![]()
Mam fakt radost, podarilo se mi ulovit dva krouzky pro syna na podzim! Jsem na sebe hrda, ze jsem si vzpomnela vcas a ne az v tydnu, kdy zacinaji, jako minule
Ale teda uz jsem nemela moc z ceho vybirat, kdy to prihlasovani spousteji?
Myrtila u nás přihlašování spouští už v červnu a většina je pryč ten samý den:) Ale člověk se většinou dopředu propracuje jako náhradník.
711990 už jsem tu myslím psala, že o dceři si ve školce mysleli že je barvoslepá...Když totiž dostala barevné žetony a barevné mističky, umisťovala žetony do misek tak, aby se jí to líbilo, nikoli tak, jak měla, tj. podle barev. Bohužel neuměla ještě mluvit, takže to ani nedokázala vysvětlit ![]()
Tříletou prohlídku si nepamatuju, jestli tam proběhlo nějaké zkoušení barev, tak jen nenásilně mimochodem.
U nás má sestra misku barevných víček z PET lahví a děti mají přiřadit dvě stejné, názvy nechtěla, ale Rosťa jí je stejně řekl. Sestra povídala "a najdeš takovou sluníčkovou?" a Rosťa "to je žlutá"![]()
dzizisketa tyhle hry moje děti vždycky bojkotovaly:) Rosťa je teda dobrý!
711990 maju hrackarske naradie, to ich samozrejme nezaujima :) Ale teraz som si spomenula, ze uz raz rozsroboval mame taburetku (z ikei:)) a ta sa pod nou prepadla
.
Evaeva No, jeden jsem ulovila prave uz v cervnu, ale kdyby me na to neupozornila kamaradka, ze uz se prihlasuje, vubec by me to nenapadlo. A az ted pri prihlasovani na ten druhy jsem zjistila, proc bylo tak malo kurzu v zime, sice se prihlasuju na pololeti, ale blokuji mi tim misto i na dalsi pololeti. Je to od mistniho velkeho centra volneho casu, takhle asi naplni vetsinu kurzu rovnou na cely rok. Ale dobry to zjistit uz ted, az bude dite ve skolce a skole, uz to snad nepropasnu ![]()
Myrtila jojo, to je u nás stejné, v místním DDM. Oni přes prázdniny mají omezený provoz a do toho ještě tábory, tak to asi chtějí mít vyřešené dopředu. Včetně toho přihlašování na pololetí/celý rok.
Evaeva Vidis, s temi tabory pres leto me to nenapadlo, ja jeste ziju v dobe, kdy jsem se sama prihlasovala na krouzky - v zari ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí