Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 13:11

MPLee Ohledně mlíka neporadím, ale syn čůral v noci hodně a jediný pleny, co to vydržely jsou bella happy, nejlíp o velikost větší. Všechny možný další jinde oblíbený mu protejkaly.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 13:14

Karja tak ty máme. Bez kalhot to bohužel nejde, jsme na chalupě a je tu zima. 

Mrakoplas jo, on taky ječí jak blázen. Musím mít mlíko nachystané a konat rychle.  Naštěstí jsme teď hodně na chalupě, tak tady je to relativně jedno. Až na to, že budí muže a dceru. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 13:24

MPLee no my sme museli v noci so sambom koordinovat. Ja som ho tisila na rukach a on rychlo robil mlieko. Ak som bola na noc sama, vsetko som mala na nocnom stoliku a aj tak za tych 30 sekund nez ho dostal, zobudil cely dom.

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 14:05

MPLee já mám dobrou zkušenost s tema nocnima pampers, ale myslím, ze potrebujes radu spis od matek chlapecku, jim to protejka asi trochu jinde 

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 14:17

MPLee Viktor má plenky na noc doteď, nešetří je a ráno do nich taky kaká, proteče něco výjimečně. Používáme Bella Happy, stejně jako Len 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 14:24

Pinot Noir Len vyzkouším je. Snad je tady seženu. 

A dotaz trochu mimo dětské vlákno - neznáte někoho, kdo by přebesl dětskou kresbičku na šálek na kávu?  Ne na reklamní hrnek na čaj, ale na něco hezčího. Moc se mi líbí třeba BeLucky, ale ti už na zakázku nedělají

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 14:37

MPLee teď jsem dělala hrnky na Belabel, jsou to asi ty reklamní, ale mají i různé kávové šálky, velké hrnky, dá se pohrát s barvami, udělat barevné okraje, ucha... Nic lepšího jsem nenašla, ale já jsem celkem nenáročná. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 15:03

Potrefenáhusa to je rozdíl, jestli to proteče, protože ho má špatně nasměrovaný nebo jestli plena nedá ten objem.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 15:11

Potrefenáhusa jde fakt o mnozstvi, rano je ta plena totalne navucana a mokra. Ale on dokaze vypit 4x 250-300ml  no delala jsem to uplne blbe - rikala jsem si, ze kdyz se napije hodne, bude spat dele. A ono ne. Takze mu to zkusim naopak zkrouhnout a uvidime. 

Offline Anema
1275 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 15:29

MPLee jo, já bych taky zkrouhla to množství, to rozhodně protékající pleně pomůže. A klidně drsně, dala bych mu něco mezi 1/2 - 2/3 lahve hned první noc, to by neprošlo? Já jsem teda teď plná optimismu, páč mám čerstvou pozitivní zkušenost s nočním odstavem, od kojení teda. To je taková paráda spát víc než 2-3 hodiny v kuse! Dcera je teda starší, v únoru jí budou už dva, takže si myslím, že i pochopila, co po ní chci a budila se jen první noc.

Offline Anema
1275 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 15:31

Potrefenáhusa to je parádní kostým! A super, že si to nakonec užila

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 15:46

Anema jo, já ho i drsně zkrouhla i o kojení a pochopil. Už první odstavovou noc spal lépe, nezm obvykle. 

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 16:13

MPLee a jde to do nej nalejt nějak přes den? Mne přijde na nějaký drsny zkrouhavani objemu mlika ještě malej. Ale teda vůbec netusim, kolik maj denně roční děti vypít 

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 16:17

Potrefenáhusa no ale ty kalorie by melo rocni dite prijmout behem dne, ne v noci. souhlas ze sebrat 3/4 litru mlika bez nahrady nejde, ale nocni prutokac neprospiva nicemu 

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 16:19

MPLee zeptam se blbe, ale proc mu treba po tom poslednim nocnim piti nedas suchou plinu? To by pak  nechtel usnout nebo jaky je duvod?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 16:31

Potrefenáhusa v roce už by měl většinu přijmout přes den. On může hůř spát i proto, že má takový přísun kalorií a chce je spálit. Řekla bych, že to chce přetnout ten zvyk, že na usnutí potřebuje mlíko MPLee 

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 16:32

viktorka_od splavu no však jo, taky píšu, jestli to do nej jde nalejt přes den

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 16:34

Potrefenáhusa moje děti se v roce kojily jen 2x přičemž v noci to bylo dost symbolické (zpětně jsem si říkala, že jsem to mohla utnout úplně). Přes den žádné um neměly, ale sežraly 3/4 velké Hollandie. To jim ostatně vydrželo i po úplném odstavu, um nechtěly. Já jsem teda taková měkká forma herodesky, brala bych mu to neoblomně, ale postupně.

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 16:38

Evaeva tak na tom kojení to úplně nevidíš, kolik vypijou 

já prave pamatuju, ze když MPLee psala o tom nočním odstavu, tak taky psala, ze přes den o kojení už zájem nemá. Tak jestli už nedostává žádný mliko přes den, tak prave na to uplny zkrouhnuti mi přijde malej

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 16:44

Potrefenáhusa no v noci si fakt cucli párkrát, večer o trošku víc, podle mě toho vypili zlomek toho, co kojenec. Přes den normálně jedli 5x denně porci jídla.