MPLee Ohledně mlíka neporadím, ale syn čůral v noci hodně a jediný pleny, co to vydržely jsou bella happy, nejlíp o velikost větší. Všechny možný další jinde oblíbený mu protejkaly.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee no my sme museli v noci so sambom koordinovat. Ja som ho tisila na rukach a on rychlo robil mlieko.
Ak som bola na noc sama, vsetko som mala na nocnom stoliku a aj tak za tych 30 sekund nez ho dostal, zobudil cely dom.
MPLee já mám dobrou zkušenost s tema nocnima pampers, ale myslím, ze potrebujes radu spis od matek chlapecku, jim to protejka asi trochu jinde
Pinot Noir Len vyzkouším je. Snad je tady seženu.
A dotaz trochu mimo dětské vlákno - neznáte někoho, kdo by přebesl dětskou kresbičku na šálek na kávu? Ne na reklamní hrnek na čaj, ale na něco hezčího. Moc se mi líbí třeba BeLucky, ale ti už na zakázku nedělají ![]()
MPLee teď jsem dělala hrnky na Belabel, jsou to asi ty reklamní, ale mají i různé kávové šálky, velké hrnky, dá se pohrát s barvami, udělat barevné okraje, ucha... Nic lepšího jsem nenašla, ale já jsem celkem nenáročná. ![]()
Potrefenáhusa to je rozdíl, jestli to proteče, protože ho má špatně nasměrovaný nebo jestli plena nedá ten objem.
Potrefenáhusa jde fakt o mnozstvi, rano je ta plena totalne navucana a mokra. Ale on dokaze vypit 4x 250-300ml
no delala jsem to uplne blbe - rikala jsem si, ze kdyz se napije hodne, bude spat dele. A ono ne. Takze mu to zkusim naopak zkrouhnout a uvidime.
MPLee jo, já bych taky zkrouhla to množství, to rozhodně protékající pleně pomůže. A klidně drsně, dala bych mu něco mezi 1/2 - 2/3 lahve hned první noc, to by neprošlo? Já jsem teda teď plná optimismu, páč mám čerstvou pozitivní zkušenost s nočním odstavem, od kojení teda. To je taková paráda spát víc než 2-3 hodiny v kuse! Dcera je teda starší, v únoru jí budou už dva, takže si myslím, že i pochopila, co po ní chci a budila se jen první noc.
Potrefenáhusa to je parádní kostým! A super, že si to nakonec užila ![]()
Anema jo, já ho i drsně zkrouhla i o kojení a pochopil. Už první odstavovou noc spal lépe, nezm obvykle.
MPLee a jde to do nej nalejt nějak přes den? Mne přijde na nějaký drsny zkrouhavani objemu mlika ještě malej. Ale teda vůbec netusim, kolik maj denně roční děti vypít
Potrefenáhusa no ale ty kalorie by melo rocni dite prijmout behem dne, ne v noci. souhlas ze sebrat 3/4 litru mlika bez nahrady nejde, ale nocni prutokac neprospiva nicemu
MPLee zeptam se blbe, ale proc mu treba po tom poslednim nocnim piti nedas suchou plinu? To by pak nechtel usnout nebo jaky je duvod?
Potrefenáhusa v roce už by měl většinu přijmout přes den. On může hůř spát i proto, že má takový přísun kalorií a chce je spálit. Řekla bych, že to chce přetnout ten zvyk, že na usnutí potřebuje mlíko MPLee
viktorka_od splavu no však jo, taky píšu, jestli to do nej jde nalejt přes den
Potrefenáhusa moje děti se v roce kojily jen 2x přičemž v noci to bylo dost symbolické (zpětně jsem si říkala, že jsem to mohla utnout úplně). Přes den žádné um neměly, ale sežraly 3/4 velké Hollandie. To jim ostatně vydrželo i po úplném odstavu, um nechtěly. Já jsem teda taková měkká forma herodesky, brala bych mu to neoblomně, ale postupně.
Potrefenáhusa no v noci si fakt cucli párkrát, večer o trošku víc, podle mě toho vypili zlomek toho, co kojenec. Přes den normálně jedli 5x denně porci jídla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025