Len děkuju, tak budu ještě muset vydržet a zlikvidovat pár dalších kartáčků ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Čekání na dědečka ![]()

Vysvětlení situace: jsme u našich, pro moje děti, ty dvě uprostřed, má každou chvíli přijet druhý děda. K vyhlížení se připojili i sestřiny děti a dětí od sousedů. Nejvyšší počet čekajících v jednom okamžiku byl 6, to se mi ale nepovedlo vyfotit ![]()
letfenixa chudacik maly a tie atb nezaberaju?
Evaeva jo namocit odrenu nohu mame plac kazdy vecer, nasi su po maminke a spadnu na kazdom rohu! A aby to nebolo malo, tak starsi vecer ukopol dverami mladsiemu kus nechtu na nohe, krv a rev, teraz zas dva dni nebude chciet na nohu stupit :) Minule si odrel koleno, uplne lahko a cela rodina sme sa nevedeli udrzat smiechu (a nakoniec ani on) pretoze chodil ako kačka, stale si ho drzal a aukal ze nemoze chodit :)) on je strasny herec!
711990 nasa doktorka testy nerobi, len sa ma spyta co vsetko vie. A keby sa aj na farby spytala, moc by nepochopila, mladsi cervenej vravi hasicova, zltej slnkova, zelenej kukuhova atd ![]()
Mrakoplas hasicova barva je ale![]()
JankaM to je bozi ![]()
711990 Kein Stress! Projdete s "vývojem v normě", i když kontrolu proleží v chodbě s bude dejchat škvírou ve futrech. ![]()
Tentokrát to bylo tristní, ale s Ríšou to šlo (kromě vyšetření očí, to zakrytí jednoho oka vůbec nepobíral) - u doktorky na zdi mají přes půl zdi obrázek vlaku, každý vagón jiné barvy veze dvě zvířata a kolem jsou rozházené jablka, listy, kosti... Takže si s ním doktorka povídala o tom obrázku - které zvíře se mu líbí, jakou barvu má jeho vagón, co jí... Ríša to se svým vrozeným mudrlantstvím pojal po svém, vyjmenoval všechna zvířata, u každého barvu, jídlo... Zakončil to tím, že mrkev nežere nikdo, a šli jsme domů. ![]()
711990 prosim ta starsi 5 rocny minule u logopedicky nevedel pomenovat tulena, no hanbila som sa ako pes (za seba!!ze si pomysli, ze detom necitam), pritom zvierata citame a ukazujeme stale ale jeho vobec nezaujimaju, ani na zirafu si vacsinou nespomenie co to je
. To keby sa ho spytala na veterne turbiny, to by bola ina!
711990 jako výsledek z toho nebyl žádný, prostě usoudila, že zanedbaně nevypadá. Jinak všechno zvládl skvěle, oči, uši, komunikoval,... S mladším to bude asi horší.
letfenixa achjo, mně je vás tak líto. Přeju, ať je Lukášek brzo fit. ![]()
Pinot Noir
aspon uz vedeli, ze jedno dite uz jsi vychovat zvladla a tak ti to uverili i u druhyho![]()
Mrakoplas tulene bych odpustila i prvnakovi!
Evaeva ssm zvedava:D
Pinot Noir já jsem si žádanku na oční tenkrát vyžádala, a tam právě upozorňovali, že je fajn to zakrytí oka trénovat. Starší syn zvládá všechno skvěle, oční, sondu do nosu, všechny ty výroční kontroly, očkování, odběr krve, okluzor. Ale když si má umýt odřenou nohu a sundat náplast
Řval tady asi půl hodiny, on se umí výborně vystresovat. Nakonec ho muž do vany strčil za použití lehkého násilí, zítra očekávám ospod, to jeho křičení Né, prosím, už né, já chci ven! slyšel celý panelák. Už v poledne takhle ječel, když před domem upadl, vracela jsem se pro náplast a slyšela ho i přes zavřená okna. Divím se, že se k němu neseběhli sousedi. Pajdal jak kdyby měl minimálně zlomený kotník
Mrakoplas nejhorší je, že on to nehraje, on to tak vážně cítí.
711990 a ked ta tu vidim, tak ti musim uz napisat, ze si na teba vzdy spomeniem pri tomto tricku :) Neviem odkial je, zdedili sme ho este na starsieho,
Evaeva no nas sa rad lutuje ale len do chvile kym dostane leukoplast alebo na to zranenie zabudne :) On si takto stazuje ako ho bolia nozicky a absolutne nevladze az ho sambo zoberie na ruky a vtedy ked zachytim ten vitazoslavny prefikany pohlad! A on vie, ze ja viem a zacneme sa obaja smiat :)) No s nim este bude sranda..
Mrakoplas jo, to dělá mladší, ten je taková herečka. Visí na prolézačce, najednou křik, že nemůže dolů, neznalý situace by tam za ním ve vteřině vylezl. Já řeknu, že tam nejdu, on se usměje a sleze
Starší teď začal být nějak citlivý na ta povrchová zranění, vůbec nevím proč, nikdy takový nebýval.
Mrakoplas jezis to je ale bozi triko! A.malej rozkosnak
No a dnes boli deti s mamou vonku. Starsi doniesol toto!, ze ich vysrobobal z laviciek. Zajtra tam musim ist nez pod niekym spadnu
. Takze ked uvidite nejaku sialenu zensku ako srobuje matice na verejne lavicky, tvarte sa, ze ma nevidite.

Mrakoplas
ježiš, tuhle měl starší v kapse mezi kameny šroubek. Takže mám obejít lavičky, říkáš?
711990 ze? Keby nebolo stare, tak by som ti take hned poslala, ale ani netusim co je to za znacka.
Evaeva no jako nechapem ako sa mu to podarilo, to boli vsetky uvolnene? Mama vravela, ze dokonca nejake naskrutkovala naspäť ale nebola schopna sa zospodu laviciek pozriet. Esteze to mame za domom, neviem ci by som tam natajnasa nemala ist hned, lebo tam sedavaju vsetky dochodkyne zo susedstva a ked sa im to pod zadkom prepadne, hned budu vedieť ktory lotor to bol!(syn je s nimi velky kamos a kyva im aj z okna:))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí