Garfie no to mi ani neříkej! Tyhle situace jsou nejhorší, jak jdou za někým, to úplně ztrácí ostražitost. Hlavně, že je v pořádku.
Vše o těhotenství a dětech
Stylem jako že mám prostě s dítětem komunikovat a budu vědět, ne....
Její dítě je teda holka, no...
Haha, to je přesný. Jako on mluví pořád, akorát ty témata má jiný. Od tříletý dcery vím o školce úplně všechno co jsem se od něj za ty roky nedozvěděla. ![]()
Garfie jezisi tlapkam moc
999 No byl z toho špatný, hlavně teda z mojí reakce, to ho asi vzalo nejvíc. :-)
Garfie to jsou strašné situace. ![]()
Garfie jeste ze to dobre dopadlo, bude si to hoch pamatovat.
Kokoska No to doufám! :-)
Garfie ja si pamatuju od svych peti let ten virval, kdyz jsem sankovala na ulici, hezky ze strany na stranu, za mnou auto. Jako slysela jsem, ze nekde vzadu mama neco vykrikuje, ale pres to auto jsem ji nerozumela, jen jsem tusila, je me asi nepovbuzuje. Ale v klidu jsem to dojela a pro jistotu na ni ani necekala a mazala domu. No, zopakovala mi to doma vsechno a jeste neco k tomu pridala ![]()
Uvedomila som si, ze je polka augusta, musim detom zohnat papuce! Neznasam tieto obdobia nakupov pre deti. Ake maju vase deti? Potrebujem jedny na velmi buclatu nohu a jedny na extremne uzku patu a clenok. A vpredu otvorene lebo sa im potia nohy. Na bf netrvam, hlavne nech im su dobre! Mladsi doteraz nenosil ziadne, doma to odmieta, tak nemam nanho nic odskusane.
Já dneska zaměřila nohy, abych věděla jakou velikost papučí no a zjistila.jsem že příšerce od května vyrostla noha o 3/4 cm a krteckovi o půl, takže nejen pro oba nový papuče, ale i celorocky, a pravděpodobně i plátěnky
a papuče které vím že příšerce sedí a jsou vetrave mají už jen v takových divnych klucicich vzorech, což si určitě odmítne obléknout, protože její kamarádka je má s princeznami ![]()
Jakou značku asi.neporadim, ale bacha na Jonapy, jednak mi přijdou špatně číslované a hlavně ty jejich suchý zipy jsou v listopadu na odpis.
Sairon já celoročky kupovala nové zatím každý podzim
Letos sázím na staršího, že by mu konečně mohli vydržet. A ještě jsem zjistila, že mladší začíná už někdy 5. a ne 19., jak jsem si původně myslela, takže bačkory pro oba musím vyřešit nejlépe tento týden![]()
Sairon jonapy teď mají nové suché zipy. Poznáš to tak, že ten pásek je jakoby provlékací. Taky jsem s nimi měla blbou zkušenost.
Ráno si Lukasko umyl po sebe riad z raňajok, úplne sám a samostatne ![]()
A mali sme marieudoobedie, ked sme boli na novom naucnom chodníku plus ihrisku a pri novej fontáne. A este aj Zjedol celú porciu polievky!
Sairon náš všetky topánky zničí než z nich stihne vyrásť
.
Ale predbeznym resersom na nete som zistila, ze moje poziadavky su nerealizovatelne, budem musiet upustit od otvorenej špice, tych papuc je zalostne malo na uzke nohy.
Já koupila jako pravá ovce ty Jonapy dino, co doporucovala žluťásek a jsou super. Jen jsou mu už po mesici těsné. Jo a taky z nich maličko lezou nitě, ale neřeším to. Důležitý je, ze mu sedej, protože nabídka bačkor v kamenných obchodech mi přijde úplně katastrofální.
Ja už budu chodit nakupovat zase jen sem ![]()
MP Meri pozeram na ne a oni maju asi úplne mäkkú pätu, že? Jedny take syn mal a uplne v nich čaptal, musi ju mat pevnejsiu :/
Esit. Čítam, ze päta mierne spevnena, to by som mohla skusit, dik!
Mrakoplas já popravdě nevím, jestli klasický bačkory mají nějak pevnější, ale tyhle mají takový ten pevný opatek. Není to žvejkačka jako máme u jiných bf bot, v patě drží tvar.
(kdybys kupovala jonap, tak vezmi určitě ty nové, co mají jednobarevný suchý zip, jsou označené vždy jako NEW. Ten starší typ se rozlepuje, nové suché zipy jsou perfektní)
žluťásek super, vdaka za radu, suchy zips je nocna mora, syn totiz dokaze znicit uplne všetky. Ako ma uzku nohu, tak to neustale rozlepuje a zatahuje silnejsie, uz dokazal urvat aj kovove putko na sandaloch ![]()
Mrakoplas úplně měkkou patu nemají. Syn taky potřebuje opatek, ale u těch bačkor váhám, protože zpevněný opatek zase vede k tomu, že při hře na zemi sedí s nohama do W nebo jinak blbě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí