Potrefenáhusa ja mam teda co delat, abych i tu svoji holcicku udrzela nazivu. Pri behu po Stromovce si dneska ustipla kus zubu, jak nekoukala pod nohy. Behem cesty v tramvaji mi splhala po tycich, neb ani pul minuty neposedi, i kdybych se pretrhla. Z obchodu mi vybehla primo ulici, ja jen hodila nakup u dveri na zem a letela pro dite. A od prodavacky jsem pak dostala prednasku, jak nemam tohle dite radeji poustet na ulici, protoze takhle mi vlitne primo pod nejake auto. Pak se na hristi rozhodla, ze nejvetsi zabava bude se houpat na houpacce vestoje. Na balkon ma zakaz vstupu, protoze leze po zabradli... Mohla bych pokracovat jeste dal. A k tomu ma to obdobi vzdoru
silena separacka ji presla a tak mi zacala pobavene zdrhat. Asi mi to detatko, co na me viselo a na nikoho se ani nepodivalo, bylo milejsi, nez batole, co mi zdrha v davu lidi.
já si to bez kočáru zatím absolutne neumim představit, naše dite nejde ve městě v provozu vypustit zatím vůbec, to tak v lese, nebo na cestě, kde nehrozí auta, myslím ty mentální "skills" na to zatím vůbec nemá, zdrhá a nezastaví, já bych ji leda musela vlacet jedine za ruku za strašnýho řevu. ten balkon mi přijde pro dvouletý dite ještě nevysvetlitelnej, splhaj všechny, ne?