Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2026 15:44

notna ségra učí pár dětí z Montessori škol a říká, že jsou hodně akční. Ona vede takový soubor a tyhle děti prý hned vymýšlejí, jak co udělat, umí dobře pracovat ve skupině, zorganizovat práci... 

Offline Sweet Potato
40550 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 18:09

Ona jedna věc je umět a druhá umět naučit. A vlastní dítě? To je nejtěžší disciplína.

Offline barbucha blogger
35979 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 22:30

Synek chodil do waldorfský školky (ne že bych ji zvolila z přesvědčení, měli jsme ji prostě ve vedlejším baráku ) a byl tam nadmíru spokojen. Přechod na normální základku byl pak pro něj poněkud překvapivej... to zacházení tam bylo úplně jiný. Nicméně jsem ráda, že jsem ho tenkrát nechtěla denně vozit přes celou Prahu na stejnou, waldorfskou, základku (a myslím že v rozhodnej rok ani neotvírali první třídu) - znám ho natolik, prevíta tvrdohlavýho, že jsem přesvědčená, že by se tam za celou devítku nenaučil ani slabikovat

Online miuu
414 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 06:43

barbucha Slovy mého syna: "Kdybych chodil na Montessory, dělal bych tam úplné... nic. " Pro tyhle prevíty je asi vhodnější normální škola. Věřím, že tam by byl spokojený v mnoha okecávacích předmětech, ale v tom co ho nebaví ( třeba čtení a psaní) by to flákal úplně.