My jsme od miminka taky dali dárek,ale dcera ta samozřejmě moc nechápala. Vánoce jsme vlastně ani neměli, jen stromeček a malé dárky od sestry, spolu jsme je meli až v lednu:-D. A taky ji to nevadilo:-D.
Nicméně jak je moje máma jindy mimo, tak to ,,odstavení starší na druhou kolej,, vůbec neproběhlo. Naopak mi docela ukázala jak na to, jakože dceru úkolovala na práci s miminem a ji to hrozně bavilo...jakože to bylo ,,Mimi je beee, honem běžíme pro plinku,, a už už dcera seděla na komodě vedle přebalováku a podávala mi krém a plinu, nosila dudlíky. Ji to hrozně bavilo, ale jak říkám, byla v úplně jiném věku než teď ty vaše děti. Ale přišla si hrozně důležité, jakože je to mimino naše společné. No a dneska říká tatínkovi, kterej se obořil na menší:,,Tati ona brečí, protože ještě neumí mluvit a neumí ti to říct, no když brečí dlouho tak se prostě ponosi,,. Dneska byly mega zlaté, malamala plácá velkou po zadečku a říká ji,,Pidelko, pidelko,, když s tím začala velkamala tak to bylo roztomilé, ale takhle obráceně je to fakt mega cute:-D.