žluťásek děkuju
Vše o těhotenství a dětech
JankaM naboso má i e-shop, myslím. Takže by si ty boty mohla maminka dopředu objednat na prodejnu.
JankaM urcite doporucuju projit jejich eshop a vybrane naobjednat predem do prodejny. Nemaji vsude skladem vsechny velikosti a druhy. Je to tam cca za dva dny a je mozne vybirat pri zkouseni az v obchode a platit jen za vybrane boty, ne za vsechny objednane. Nebo jit rovnou do jejich centraly na Podebradskou, kde maji pry nejvetsi vyber.
JankaM objednat na prodejnu, vyzkoušet a vzít jen sedící jde snad i na Bosonožka a možná těch obchodů bude víc. Ale rozhodně bych předem mrkna na web, jestli a co mají skladem v jejím čísle...
Co si vyberete, když můžete mít sadu na písek se super lopatkou, které s tatínkem pořád ztrácíte a maminka je pořád musí někde shánět, a nebo třpytivý sliz v rohu jednorožce? ![]()
![]()
Potrefenáhusa betsey Tak z sedivych Dupeto jde naopak vyprat uplne vsechno, a ta spina na nich navic neni skoro videt ![]()
Skončila dovolená na chalupě, byla super. Navíc dnes bylo ve vsi rozloučení s prázdninami, takže Rostíček zažil svou první "pěnu".

Myrtila šedivé softechelky jsou nejlepší
teď testuju, jestli je lepší tmavá nebo světlá![]()
dzizisketa Závidím to hejno mláďat takhle si blízkých. Ať jim to vydrží! ![]()
Evaeva Vidis, zrovna dneska jsem nasla doma tmave sedy softshell, rikala jsem si, ze bych z nej mohla usit nahradni kalhoty na podzim, nemas uz predbezne vysledky? ![]()
Myrtila
testuju to celou sezónu a přijde mi to tak nastejno.
Evaeva Treba to rozsekne podzim ![]()
Evaeva ja jako malá měla ráda příběhy Vlaštovek a Amazonek od Ransoma, ale nevím, jestli to už pro dnešní generaci není moc oldschool
Nene, to je nejoblíbenější obou mých dětí! ![]()
Evaeva Takže jestli nečetla, tak doporučuju! Jinak dobrá je ta série od Šlika, nebo co Anna ze Zeleného domu? Ale to už určitě četla, co? No a když uvažuješ o něčem dospělejším, myslím, že je ségra hodně podobná mojí dceři, tak hlásím, že ta miluje Tolkiena a Stopařova průvodce a taky čte Sherlocka Holmese a Agathu Christie.
Prosim, co za darek dvouletemu chlapeckovi? Sama mam jednoho doma a nejakou predstavu tedy mam, presto jsem uplne v pytli! Deti jsou v te domacnosti dve, tomu starsimu vezeme lego dots nastenku, takze hromada komponentu=kinderbordel. Takze darek pro toho mladsiho bych rada vybrala nejaky milostivejsi pro rodice, nic zvukoveho ani vytvarneho, idealne neco ceskeho![]()
Gatita mladší syn má šroubovací autíčko, dají se mu sundat kola, korba,... Myslím, že tak ve dvou a půl už to uměl rozložit sám. Není na něm značka, zkusím pohledat.
Gatita Myho dvouletyho kluka by nejvic potesilo jakykoli auto. Ale nejvic ho bavi ty, u kterejch muze treba otvirat dvere, odsroubovat kola a tak.
Gatita naše dite nejvíc miluje duplo popelare a policejní auto ze série s vrtulníkem, ten naopak nezaujal vůbec
duplo by mě neurazilo, ani kdybysme ho už měli :-) ale ona si s tím dost hraje
Jedna divočinka pro malou priserku:D
rasaNori tam je vsechno!
bozi a prejeme vsechno nejlepsi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí