Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 23:50

Pinot Noir Mně včera velkamala utekla do takového pitomého vjezdu silnice, kde by ji nikdo nevidel, kdyby jel. A já se jí vůbec nedivím, pořád musí jít podle nás. Tj. pomalu když malá nejde, běžet kdyz nám malá utíká, dát mi ruku, když chci aby šla za ruku malá....no taky bych se na to už vykašlala na jejím místě. Nejčastěji chodíme tak, že jde velkamala, pak za 5 metru já a pak za tři metry malamala. Není to úplně ideální teda, ale málokdy se mi daří mít je pohromadě. Takže ti rozumím. Ale na nějaké zhoršení nejsem připravena teda! 

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 23:52

Karja třeba zhoršení nebude, ti kluci jsou takoví pomalejší ve všem, takže třeba i v tomhle peklení

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 23:55

Pinot Noir Jj to si taky říkám, na velkoumalou to přišlo poměrně brzo a malamala byla pekelná tak nějak průběžně, teď se naopak velmi vylepšuje. Dnes jsme se ráno divaly na královny butiku, já si pila kafe...pohoda:-D 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 00:04

Pinot Noir 

Bouchání hlavou do čehokoliv taky někdy probíhalo, už se to dlouho nestalo. Asi slečně došlo, že to bolí.

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 00:06

dynda no však on už bouchá taky jenom tam, kde jeho to bolet nebude, takže do mých měkkých tkání. A to jsou skoro všechny.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 00:45

Pinot Noir tyjo to je des, ja mam aspon jen jednoho no:D+

dynda achjo, to me mrzi:( at jste vsichni brzo ok!

Offline letfenixa
10875 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 04:21

Včera bol muž na nejakom lepšejšom CT a počuli mu kontrastnu latku,  a že nech teda nie je v kontakte s malými deťmi.  Som to synovi vysvetlila, tváril sa chápali, trochu nešťastne,  že tato obsadil najlepšiu izbu = obyvacka,  lebo veď nemôže spat  s nami v spálni.  Doniesla som mu dve autíčka do spálne,  mal tu veľkú krabicu a tak krásne sa s ňou hral. Bol to auto servis, autoumyvacka, heliport, preskakoval ju tými autickami ako prekážku, mal z nej stôl, chladničku a nakoniec televizor,  ktorý pozerali spolu s Tučkom. To pero v ruke je ovladac.

Offline Tabea
8103 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 06:11

letfenixa tyjo, ten je sikovnej!

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 07:07

dynda ať to vsichni zvladnete co nejlíp!

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 07:17

Pinot Noir okolo toho věku 2,5 je to masakr, ale u nás se to nejhorší přehnalo docela rychle, tak držím pěsti, byl to masakr. Už jsem tu líčila, jak mi v létě malej zdrhnul v obřím dvoupatrovem decathlonu na Zličíně? Byla jsem jim koupit chrániče a pak se asi na 5 vteřin zahledela na plavky, když jsem se otočila zpět, dítě v tahu. Starší nevěděl, nejdřív jsem byla v klidu a počítala, ze někde jezdí na těch jejich erarnich kolobezkach, no nejezdil, všechny byly vzorně zaparkované. To mě lehce rozhodilo. I začala jsem uličky probíhat rychleji a jméno vykřikovat víc nahlas. Na chudaka staršího jsem jen stekla: běhej za mnou, ne ze se taky ztratis a koukej po brachovi. Lítali jsme tam jak magori, prohlídla jsem i rybaření, golf apod., kde jsem v životě nebyla. Už jsem jméno jecela přes cele patro. Když už mě chytala hysterie a hledala jsem nějakého sekuritaka, aby mi pomohl, na chvilku jsem se zastavila, abych se uklidnila, když tu při hlubokém nádechu slyším potutelne tichoucke pochechtavani. Dítě ovšem nikde, už jsem myslela, ze mi hrabe, když se něco pohnulo. Ten malej mrzák vlezl úplně dozadu do regálu za velké černé potápěčské ploutve, ani nedutal a měl z mého litani desnou srandu, myslela jsem, ze ho zaskrtim!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 07:44

Karja no druhe... ako som snivala o tom ze deti budem mat 2 tak prd. udrela tvrda realita. potom ked sa narodil synovec tak som si ho este uplne malinkeho prvy raz mojkala na rukach a normalne som sa rozrevala. uvedomila som si ze ja druhe mat nebudem. kukali na mna vsetci pritomni jak na debila a ja som len povedala ze hormony... dalsi raz ma to chytilo ked mi napisali ze budu mat druhe. dufam ze po narodeni sa uz budem drzat a nerozrevem sa s babatkom na rukach ja som slaby kus a v tychto podmienkach by som cislo 2 fakt nedala. no a cas a vek idu proti mne takze pochybujem ze sa v najblizsej dobe nieco poserie natolko ze by som sa rozviedla a nasla noveho partnera ktory by si chcel spravit este dieta popri jednom s diagnozou. to su take moje vnutorne uvahy co sa ne/moze stat

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 08:54

eless

Promin ze se ptam, ale ja myslela, ze jste rozvedeni.

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 08:59

Pinot Noir

Taky to teď prožíváme, s Rosťou ty emoce dost mlátí, ale já se mu nedivím, to má po mě. A v důležitých situacích a většinu času je zlatý, takže prostě počítám, že z toho "vyroste", jako ze všeho předtím. Akorát mě štve, že s dětmi je hodně fyzický, nebojí se prosadit ručně. Nedávno jsem četla, že empatické děti začínají být mezi 4-6 rokem, u nás bych to viděla na tu zazší hranici, to si s ním ještě na hřištích užiju. 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 08:59

eless Tomu já tak rozumím. Kolem mě se rodí, i v rodině a u nás prostě druhé nešlo. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 09:00

Malenge ja minule vzala dcery vecer ven vyvencit psa na takove louky , kde se stavi nejake domy. A mladsi se nastvala a zacala zpomalovat a odesla domu. Ja myslela, ze jde za nami, pak jsme s druhou dcerou behaly s mobilem v ruce svitili za ruzne hromady pisku, do vysokych keru, ....

Celou dobu jsem si predstavovala kde je a premyslela, zda mam policajtum rict, ze je pozitivni. Pak jsem se rozhodla bezet pro auto a svitit reflektory a ona si doma hrala sachy s manzelem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 09:11

Pinot Noir Moje děti mají na bundě světýlko z Tchiba. Ne, že by to úplně vyřešilo tvojí situaci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 09:16

Celkem mě děsíte s tím 2,5 rokem. Starší byl v tomhle věku v pohodě, samozřejmě nějaké scény probíhaly, ale nijak si to období nevybavuju. Takže jsem si myslela, že i s mladším máme to nejhorší už za sebou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 09:19

dynda ať je to brzy za vámi.

Já muže poslala na pcr, protože kašlal hodně, je negativní. Ale my to máme celá rodina a vzhledem k tomu, že se starším synem jsme měli pozitivní test před měsícem, tak jsem nevěřila , že je to covid.

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 09:31

Evaeva já jim dávám blikačky na bundu, ale stejně je to vidět jen z jedné strany. Nevím, proč výrobci oblečení tolik šetří těmi reflexními prvky. Hlavně že v popisu se tím vždycky holedbají, ale na oteplovačkách z Lidlu je jedna ubohá vločka na jedné nohavici, na softshellkách z Kukadloo tenký proužek, ale taky jen vpředu, hadrárnové řetězce se neobtěžují vůbec.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 09:32

Candance napriek problemom nie sme. Ale kto ma pozna len z videnia tak si o mne mysli ze som slobodna matka napr susedia mojich rodicov alebo hocikto na ihrisku. 

rysamona fyzicky by to islo ale nalada a situacia u nas doma to nedovoli. Ked si predstavim ze by som to cele absolvovala znovu sama este k tomu s tym starsim tak je mi normalne nevolno.