Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:06

Evaeva my měli strašnou včera večer, nekonečnou. Asi spala málo ve školce, vytuhla na gauci v 6 a já ji za chvilku vzbudila. Bylo to strasny moc, chudák rvala skoro 3 hodiny takřka v kuse, priste ji necham spát i s rizikem, ze se vzbudí ve 4 rano. 
Pokracovalo to i rano, ze v kakau jsou cucky a na rohliku Lučina a ona chtěla suchej....

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:08

Pinot Noir Lipanky ji taky, resp. spis pribinaky. Ale jsem za to rada. Zkousela jsem tyhle dezerty domaci, ale ty proste nejsou tak sladke a umele, takze to nechtel. Ted nakupujeme ve velkem Hollandie a beda kdyz jsou treba vyprodane. Ale syn ji jinak docela dobre a roste, takze to moc neprozivam, ze mlecne vyrobky ji sporadicky. Ted teda snedl cele baleni biosauru a jeden prirodni korbacik. Ale to je taky jidlo!

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:09

Pinot Noir jako velmi teorericky jo, kupuju čerstvý plnotučný a ve škole dostávají trvanlivý polotučný. Ale nevím, jestli má tak vytříbenej jazýček, aby poznal rozdíl

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:10

To mlicko mi pripomnelo, ze jsem vcera na školním hřišti viděla zatím asi největší bizar, nějaká holcicka tam cucala něco, co vypadalo jako sklenenej obal od kulickovyho deodorantu naplnenej vodou, furt cumlala tu kuličku (byla tam s maminkou)

Online Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:15

letfenixa to je taky super

My šli dnes ze školy se srdcervoucím pláčem. Stavěli stavby z párátek, v rozích spojené tak, že párátka se napíchla do namočeného hrachu. Bylo to velmi efektní. Nesli to domů na víku od krabice od bot. Jenomže jeden spolužák v šatně zakopnul a spadl na Ríšovo dílo, místo omluvy to korunoval hláškou, ať neřve jak mimino.

Takže Ríša šel, přes slzy ani neviděl, nesl tu změť párátek... No a kousek od domu to ve vzteku hodil do popelnice, což ho vzápětí rozlítostnilo ještě víc a doma ještě hodinu brečel. Mně ho bylo tak strašně líto!

Online Kokoska
34570 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:29

Pinot Noir chudak Risa! Tomu spoluzakovi bych asi neco rekla.

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:31
Reakce na žluťásek:

Pinot Noir naše dítě, který nikdy nepilo jen tak mlíko, teď pije ty školní mlíčka. Obyč neochuceny trvanlivý mlíko v malý krabičce, je prej mnohem lepší než to co máme v lednici doma

​Samozřejmě! My jsme byli na podzimní prázdniny s kamarádem, který si nosil v krabičce na svačinu totožné ovoce a zeleninu, jako jsem měla v krabičce já, a holky furt chodily užírat jemu. Tak jsem do jeho krabičky začala přesypávat z mojí krabičky

Online continuity
42509 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:36

žluťásekjá poznám rozdil, když piju Latte přes víčko a bez něj. 

Takže rozumím.

Pinot Noir chudak Ríša, to jsou přesně ty křivdy, kde člověk ví, že si to bude pamatovat ještě jako fospelej a nemůže nic udělat..

Online continuity
42509 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:41

Jinak jsou asi nějaké skvrny na slunci, každý večer mi holčičky připraví nějakou zábavu. 

Včera jsme v devět večer hledali ztracené klíče, dnes máme trojku z písemky, co je nejhorší známka ve třídě, druhé dítě trvá na tom, že příští týden před čtvrtletní písemkou půjde poprvé na ranní trénink v plavání, kdy musí vstává v pět. Do toho potřebuji, aby si trochu uklidili pokoj, protože zítra přijde technik zaměřit okna. 

Nějak se hrabu z toho covidu, strašně blbě spím a potřebuji  pracovat (ani ne hodně, ale těch pár hodin, kdy jo, musím vymýšlet a řešit dost komplexní věci).

Muž se vrátí snad příští středu. 

Offline Zuzuli
3702 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:48

Mohučanka my si sveho casu s kamaradkou, kdyz jsme chodily s batolaty na hriste, hned po srazu menily krabicky se svacinou pro deti. Svoji svacinu od mamy dite rozhodne nejedlo, ale kdyz si myslelo, ze to je cizi svacina, snedlo vsechno

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 20:50

Potrefenáhusa ne že bych s tebou nesoucítila, ale to je taková scéna přerostlého batolete. My tu měli spíš budoucího pubertálního fracka. Když ho to chytne, tak je na pár facek a tohle bylo hodně vostrý.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 21:01

Zuzuli Výhoda dítěte, co se bojí cizích lidí.Svačinu zásadně vždycky od maminky, aspoň kus ovoce, rohlík, křupky a to korunovaný "ještě něco dát". Od cizího by si nikdy nic nevzal (ale jsem teda ráda, má potravinový alergie). 

U nás se zase některý svačiny jí jen venku, asi proto, že není z čeho vybírat. Rohlík se šunkou například doma obvykle odmítne, ale venku je to pochoutka. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 21:08

Kokoska protože to ho probere a je klidně hodinu a půl vzhůru. 

A ostatní - nedokážu všechny označit. Je mu rok, kolik mleka má přesně vypít nevím. Ale jí dobře. Jí jogurt, sýry, kefír, vejce, maso, pomazánky, zeleninu, ovoce, pečivo, polévky... fakt všechno. S dcerou jsem běhala po nutričních terapeutech (cca v jejích 15 měsících?) a nikdo um neřešil. Měla ho na usnutí a ráno a naopak mi i řekli, že to ranní můžeme klidně vynechat. Syn toho sní rozhodně víc, než tehdy ona. Vody vypije kolem půl litru denně, jí 5-7x, k tomu má mlíko před denním spánkem a to ho kolikrát ani nechce. Tak dost pochybuju, že je v noci tak strašně hladový. I při kojení mě celou noc okusoval a mučil, ale reálně nepil. 

Online letfenixa
10828 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 21:10

Pinot Noir chudák Ríša

Online letfenixa
10828 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 21:12

Jedenie ani komentovať nebudem. Teraz si obľúbil malé mliecko od Alpro mandlove s cokoladou,  čiže 250 ml za 1,35€ a človek je šťastný, že to pije. 

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 21:41

Z ničeho nic na mě skočil nějaký bacil, mám horečku, je mi děsně. A syn právě dneska nemůže usnout, nejdřív mi tu recitoval básničky, co si připravuje na soutěž, pak jsme četli Vynálezce Alvu, co má úplně nekonečný kapitoly. Teď už jsem si odmítla povídat, že se mi chce spát a je mi blbě. Do ticha se ozvalo:

Mami, kdybych měl pseudoachondroplazii, tak to bych mohl hrát na schovku i v malých prostorech, protože bych se všude vešel.

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 21:43

Evaeva No přesně takovej puberťák. Ráno místo vypravování si kvůli nějaký křivdě vleze do postele a nevypravuje, nespolupracuje, pak řev, že jsem ji sáhla na medvídka, pak ji zapnu bundu, rozepne ji, já ji nechám, vidí, že mi to nevadí, tak ji začne svlékat a tahat cestou po zemi, to si nějak vyříkáme, tak si dá přes obličej čepici a dvakrát se natáhne na chodníku...Fakt by se jeden vytočil hned, prostě frackovitost, fakt ze všeho se dá udělat něco co chce jak chce ona, nějak protestovat... 

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 21:44

Pinot Noir Ríši je mi moc líto, chlapec je teda drsnej. U nás by to dopadlo tak, že by si do deseti večer vyráběl druhou stavbu doma. Tak třeba o víkendu bude čas a vyrobí si novou? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 21:53

žluťásek lituju tě. Pusť mu pohádku.

U nás dneska mimino taky ještě nespí, tak doufám, že si aspoň odpustí to noční bdění, co bylo dneska.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 21:56

Karja on byl zase šíleně drzý, vůbec nevím, kam na to chodí. Starší sourozence nemá, ve školce takhle taky určitě nemluví. Snad to nějak přejde, fakt nevím, co s tím. Když mu to říkáme klidně, je mu to fuk, scéna asi taky k ničemu nepovede... Je to asi z únavy, protože to dělá hlavně večer, ale tvl