Karja haha no jako občas si říkám, že manželství se preceňuje a status bohaté vdovy by se šikl. Pak si musím vždy říct, ať se nerouhám![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity viď. Já jsem sova jak vyšitá, občas je to na palici. Ale zase ráno o víkendech a prázdninách děti ví, že na mě nemají vůbec mluvit, že mají i tatínka:D Občas se to hodí...
rasaNori nás teď budily na dovolené v 9:45
Atarší vstává brzy (v sedm
) a je zvyklý jít si pustit tv, jak tam nemá moc hraček sebou, aby nikoho nebudil. Oni se k němu později připojí a nás vzbudí nějak po osmé, to už má obvykle někdo hlad. No a jeden den přišli, já v polospánku mrkla na mobil... Nevěřila jsem ![]()
Akorát se nám poněkud posunula i večerka, tak na tom musíme ve zbytku prázdnin trochu zapracovat. Jinak tu školu nedáme![]()
Evaeva v ddm se neda. To je za me bohuzel instituce, kde jsem nikdy nepochopila,pro koho jsou určené ty časy začátků aktivit.
Muslik možná pro ty děti, co musí být v osm v posteli, aby ráno vstaly ![]()
Kluci už tam chodili na kroužky od tří ale taky od šesti. Konkrétně gymnastika jde teda dost mimo mně
Ale vzhledem k tomu, že mají plno...
Evaeva míněno pro jaké rodice, ktere tam musi ty deti v běžném odpoledni vodit. V našem praha 2 ddm jsou třeba i takove veci jakoze dopolední krouzek pro predskolaky, to mi taky nejak uniká, jaký predskolak muze chodit každý tyden dopoledne na 10.30 na aktivitu :)
rasaNori To si myslíš správně:-). Já jsem na buzerováni dětí hodně citlivá, poslala bych ho do prdele.
![]()
Slušný psycho.
Akorát se nám poněkud posunula i večerka, tak na tom musíme ve zbytku prázdnin trochu zapracovat. Jinak tu školu nedáme
U nás jsou teď ještě zcela čilí. Pro nás bude to září zas strašnej náraz. ![]()
Pinot Noir no jo, ale tvoji kluci nespí 12h
Ani si to nechci představovat.
Evaeva no to jo, jak spí devět, tak vím, že jsou nemocní ![]()
Muslik ty dopolední jsou hlavně pro domškoláky nebo když mají mladší sourozence možná. Ale u nás dopolední pro předškoláky nemají, vyjma školičky, akorát takové ty logopedické a příprava do školy začínají brzy po obědě, to mi taky přišlo brzy. Ani v pátek tu moc kroužků není, protože není zájem. Oni potřebují vysokou naplněnost, aby se ten kroužek "vyplatil", tak asi ví. U nás se teď měnil systém přihlašování, právě, aby se to ještě zefektivnilo.
Pinot Noir jako 12 dá jen mimiňák, polední spánek už je zřejmě definitivně minulostí. Ale mladší spí momentálně 21:30 až 8:30. S ním to budou hodně náročná rána.
Budeme přidávat Viktorovi psací stůl do pokojíčku, takže jsem vymýšlela, jak to bude, stěhovala, přesunovala... Viktor vedle cosi kutil a pak přišel s lepíky a nalepil popisky. "Postel se vyměňuje" mě pobavilo.
Ten převod hlásek do písmen má ještě mouchy, ale před třemi lety jsem teda nevěřila, že by ještě před školou mohl něco takového zvládnout. ![]()

Pinot Noir to je teda hustý! (Už vzhledem k tomu, že náš budoucí třeťák teď napsal pjet a devjet
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí