Malenge víš co, dítě má přijít čistě a slušně oblečené, potom děj se vůle boží
Já je hlídala do obřadu, pak už mi to bylo jedno.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no však jo, tím jsem chtela říct, ze už bych nic dalšího neshanela a neutracela za to, protože vidím celkem živě, jak to dopadne. Ale pořad lepší špinavé děti, tam se s tím nějak dá pocitat, než když mě na brachove svatbě přímo při obřadu cerstve nakojeny mladší ohodil cele šaty ![]()
Vari bobování a vůbec chůzi ve sněhu v pohodě zvládly i zimní bundgaard petite
ono zase do břečky bobivat stejně spíš nepůjdeš a nebo v těch holinách s teplou ponožkou, no.
Před měsícem jsem vyřadila magentové moaxie vel. 24. Jsou nošené půl loňské a půl letošní sezóny. Jestli chceš, napiš, nafotila bych je a nechala tak za 200,-
Evaeva continuity Malenge vdaka za nazory, necham to teda tak (aspon nemusim zhanat:) ziadna hoch svadba to nebude, obycajna dedinska, pohorsovat sa urcite nikto nebude :)
Malenge jojo, já to pochopila. Jinak bráchova svatba teda dobrý
S miminy aby člověk měl tři outfity i pro sebe ![]()
dynda beru! Ostatně, boty po vás už máme vyzkoušené a na úzkou nohu asi budou fajn
Dnes byl teda den. Syn mel domluveno, ze pozve dnes odpoledne kamarada, hrozne se tesil a od rana se na to chystal. Jeho maminka na to ale zapomnela a uz se jim to nejak nehodilo, syn byl straslive zklamany a schliply. Tak jsem mu rekla, ze pujdem aspon na hriste. Tam se mu zachytilo tricko o planku v plote a to triko si uplne rozparal. Bylo oblibene...to uz neustal. Abych ho utesila, slibila jsem mu palacinku, ale doma jsem zjistila, ze dosla vajicka
. No je mi ho dnes fakt lito.
Gatita chudák malý. ![]()
Zítra bude líp.
Před chvíli se me zubař zeptal, zda má malý (3,5!) ještě dudlík. Když jsem vyvalila oči, řekl, ze má otevřeny zkus. Tak jsem z toho celkem nemile překvapena. To dítě mělo dudlík v puse za život asi 3x v sestinedeli. Palec a spol.si necucal nikdy
Ono to bohužel může mít i skeletální podklad (geneticky daný), na který je prevence krátká, ovlivní to pak jen rovnátka.
Gatita Taky je mi ho líto, tolik najednou![]()
Gatita ale ne, to byl teda den. ![]()
Zítřek bude určitě lepší.
Gatita chudacik ![]()
Gatita Někdy je den prostě blbec, ale pro ty děti je to prostě horší! Ať je zítra povedenější;-)
Mě ty Ríšovy slovní obraty jednou zabijou. Ptal se, co to znamená, že bude předškolák. Tak jsem se mu to snažila nastínit a zmínila jsem, že se možná trochu začnou učit písmenka. Práskl sebou na postel a začal lkát a bědovat: Písmenka?! Pane bože, písmenka! Nejsem ještě připravený na učení písmenek!
![]()
Pinot Noir
abys ho tam ve čtvrtek dostala, když není připravený na písmenka ![]()
Evaeva to jo, hrozně se těší. Vlastně i dost písmenek zná a zajímají ho, ale on je prostě mistr teatrálnosti. ![]()
Pinot Noir vždyť jo, to byl vtip:) U nás teda žádné těšení neprobíhá ani u jednoho:( ale starší aspoň neprotestuje.
Evaeva náš nadává celé prázdniny, že by je zrušil. Po mně teda není. ![]()
Na Viktora jsem zvědavá, sice k té své školičce vždycky zatočil, když jsme šli okolo, ale jestli tam chce, to se od něj nedozvíš. Letos tam asi bude z nejstarších, ale zároveň největší mimoň. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí