Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 08:18

Len aha vdaka za info, tak snad uz ju (vodu) nebudem potrebovat :)

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 08:32

Erik dnes slaví 1 rok

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 08:44

Rhaenys Tak všechno nejlepší!

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 08:46

Rhaenys to to uteklo! Vsechno nejlepsi!

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 08:48

Dekuju vsem za ucast, nejak to holt preckaji, co se da delat. A uz ma taky covid, uz odolava jen tatinek.  

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 08:50

Rhaenys Nene, vzdyt se predevcirem narodil! Vsechno nejlepsi!

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 08:53

Len taky dekuji, překvapena jsem ale stále, v rodině to nikdo nemame, teď budu ještě v podezření, ze je sousedův  ale je pravda, ze uzdicku pod jazykem má krátkou, upozorňovali na to už v porodnici a očekávali problémy s kojením, které nenastaly, kojení probíhalo na jedničku. Už i pekne mluví a nikdy nic necucal, tak mě to nepotesilo

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 08:55

Rhaenys je, tak to jsou stejně s mou nejmladší neteří. Krasne první narozeniny

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 13:25

Gatita U nás je během prázdnin nabídka různých (mini)kurzů pro děti. Syn sice chodí do družiny, ale abych mu to zpestřila (a cítila se trochu trochu líp, když 3 týdny z 6 prázdninových musí chodit do tý družiny), objednala jsem jednou lezení, kam mohl i se sestrou, jeden lezecký kurz na 2x2h a pak 3x1,5h sebeobranu u policie. V pondělí byl na to lezení, co je sám, dneska druhý termín. Já mám dneska dovolenou, protože školka má jeden den zavřeno. Plán byl, že půjdu s dcerou na boulderovou stěnu. Syn jecel celý dopoledne, že nechce sám na blbý lezení, když jeho sestra nemusí. Jecel vlastně kvůli všemu možnýmu i nemoznymu. Nakonec jsem ho taky seřvala, st se kouká spakovat, že jedeme. Po cestě už ok. Vlezli jsme dovnitř minutu před začátkem, takže rovnou odcházeli, dcera s nima. Volám ji zpět s brom mi došlo, že je něco špatně. Mají dneska jediný den otevřeno až od 3h. Takže hned začala strašně brečet. Já už jsem slušně načatá taky. Naštěstí ji místní zaměstnankyně dala zmrzlinu, ať není smutná. Tak už ok. Syn mi to natuty ještě všechno vyčte. Přemýšlím, že tu sebeobranu zrusim. Lítám jak magor, honím se, abych to nějak sladila s prací, a odměnou je mi jen kritika a nevděk. 
Doufám, že u vás dneska všechno klape. 

Offline rasaNori
8869 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 14:43

Tabea jo, u nás dnes opravdu skvělý. Po dlouhé době potřeboval muž aby nás bylo na laně hodně, takže mi před 12 volali ze skolky, že si malý dítě prirazilo ruku mezi těžké kovové dvere s dorazem, že to má modré a natekle. Tak se zeptal, jestli by na tu pohotovost nemohl s ní zajet dědeček, že by potřeboval abych v práci zůstala. Koukali jsme na něho oba dva i s tchanem dost nevěřícně, a naštěstí mu to první vysvětlil tchanjako občas si neříkám už ani wtf ale rovnou ty kosoctverče... 

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 15:14

Tabea ha ha, to znam taky. Kolikrat si delam i trochu nasili, aby mely deti radost, treba silene letim z prace nebo se vzdam volneho dopoledne a jdem misto skolky do nejakeho "hopsaria", kde dost trpim, a oni akorat vystrihnou nejakou scenu. Misto toho, aby mi po vecerech masirovali nohy:))

Ale vcera byla situace jina, syn v tom byl nevinne a bylo mi ho fakt lito, to zklamani bylo opravdu velike.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 15:42

Gatita Já bych ani nepotřebovala aby mi masírovaly nohy, ale alespoň půl hodiny ticha za každou návštěvu hlučné a přelidněné dětské akce bych brala :o)

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 15:47

rasaNori a co ruka? Doufám, že dobrý. Ale jo, máš pravdu, dospělej právě spadlej z jiný planety všemu dodá ještě další rozměr.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2022 15:49

DruI to je pak lepší je držet někde v klidu, mi přijde. Návštěva hlučné akce akorát zvýší míru jejich hlučnosti.

Offline brrr
12377 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 15:51

Tabea Já už jsem si doma zvykla, starší je hrozný pesimista a všechno je vždycky špatně (a za všechno může samozřejmě matka). Spíš mě štve, že to po něm přebírá i mladší. Takže na ně kašlu, snažím se, ale žádnou kladnou odezvu nečekám.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 16:02

Evaeva No máš samozřejmě pravdu a já bych je v klidu a tichu držela strašně ráda, ale mám z toho pak pocity viny, protože vím, jak moc dcera ty hlučné akce miluje. No jo no, nám velkým introvertům se podařilo zplodit malého extroverta, tak to holt musíme vydržet, než doroste dost, aby mezi lidi mohla i sama :o)

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 16:07

Gatita já se teda kvůli nim honím dost, protože jinak by se nedostali nikam. Vděk ani neočekávám, stačilo by mi, kdyby to šlo bez toho nevděku a věčnejch keců a stížností.
Bylo mi líto dcery, která byla v pohodě a nakonec utřela.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2022 16:37

DruI jo, to je jasný. Akorát člověk holt musí počítat s tím, že jsou pak rozjetí až do večera já jsem ráda, že kluci nevyhledávají žádné dětské diskotéky a tak, ale vnitřní herny samozřejmě milují. Kdyby aspoň mladší už dorostl do toho věku, kdy za ním nemusím běhat.

Offline rasaNori
8869 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 16:39

Tabea ruka dobrý, ma to narazene, v nemocnici s tím už docela fungovala, pak ji teda doma po půl hodině spanku vzbudil pes takže blbá nálada už 2,5 hodiny a já teda melu z posledního... jako jo, pak mi řekl že jsem na něho nemusela křičet, ale pardon teda

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 18:43

Tabea DruI tak tak, ani ta masaz by nemusela byt, stacil by klid a chvilka bez reci, stiznosti a cilene konfrontace;). Jako neni to sranda, aby se ty deti dostaly ven, mely kontakt s kamarady (kdyz neni skolka/skola), dostaly se na nejaky krouzek (v tom to mam easy - syn nikam nechce a nechodi) a nejedly denne junk food, ale mely obcas neco lepsiho domaciho... mam polovicni uvazek a i tak mam dojem, ze beham jako veverka. 

Je to narocne nekdy. A to si ani nemyslim, ze by ty deti byly s chovanim nejak mimo normu. Je to ted mimo tema, ale trochu me ted prudi, ze pri kazde prilezitosti slysim od vlastni mamy, jak jsou nevychovane a jak jsou naproti tomu deti od xy vycepovane. Ted jsme byli spolecne na prodlouzenem vikendu a deti tam byly dost rozjete (uz  jsem tu psala, ze nam tam majitelka nechala bednu mega hlucnych hracek na baterky + hudebni nastroje), ale tak proste nesedi tise v koute, navic jsou dva... Kluci se neprali, neryli se v jidle, bez reci usli x kilometru, byla s nimi normalni rec, jen byli doma hrozne ujeceni. Jako jo, mne to taky leze na nervy a radsi bych ticho na povel, ale to je tak to jedine, v cem mame mezery. Samotnou me prekvapuje, jak me ty narazky mrzi.