Pinot Noir žluťásek ja som včera bola H & M a v Pepcu (iné detské obchody neboli tam kde som bola) a práveže som našla najviac veľkostí v 80 a 92, 56 a 62 mali len bodyčka, svetríky bez kapúc žiadne. Tak skúsim pozrieť to Tesco, či to bude lepšie, keď sa dostanem zas z domu :).
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir No přesně, já chtěla na naší nítěnku něco na zimu velikosti 86 nebo 92 a lítala jsem mezi regály v Lindexu jako blbec. Malý končily na 80 a velký začínaly na 98...nakonec jsem sehnala ve FaF.
Inak, s malým máme posun - v kočíku síce jačí hneď ako ho tam položím, ale po 5 minútach revu ho tam odstrihne spať (odskúšané niekoľkoráz po sebe) na tých cca 40 minút.
Šatku som vzdala, aj keď som si ho naviazala dobre, vadilo mu ako je tam napevno a nevedel tam vtedy dosť dobre obzerať čo sa deje okolo, tak sa tam jedoval (ale odstrihlo ho aj tam).
Z klbkašťastia.sk som si požičala Rischino standard a dnes sme ho boli vyskúšať vonku - úspech, do 3 minút zaspal a spal v ňom skoro hodinu, keď sa zobudil, v phoode sme bez nejakých väčších protestov prišli domov (tu jačal z toho, že mu je horúco
). Takže ešte týždeň idem skúšať, chystám sa s malým konečne aj do prírody na prechádzku so psom a ak to bude takto fajn fungovať, objednávam nosič. Tak držte palce :)
eless v H & M som bola a s tymi tučniakami som našla len 68 veľkosť a to by sa v tom ešte utopil
.
DrowRanger ja sa tam budem musiet vratit a kupit mensie puncochy ak sa nezbehnu po oprati. 18-24m su mu dost velke. som sa akosi pozabudla ze v hm musim kupovat niektore kusky o velkost mensie ![]()
napriklad take pepco body vel. 92 je mu male. uz zacinam zabudat kde ake velkosti mam nakupovat.
DrowRanger Ses na dobry ceste, nase taky rvala, pak usnula, jak se probudila zase rvala. Pak nastala face dve - kdyz se probudila, tak nervala, a ted jsme ve fazi tri, nekdy si muzeme na chvili vyjet I kdyz nespi!!!Parada, k tomu dojdete!
Karja my máme tieto fázy prehodené - do minulého týždňa sme mohli ísť v kočiari von a nereval v ňom, ale nie na dlhšie ako 20 minút (čiže len okolo vchodu...), ak sme boli dlhšie, nastal rev a v kočíku nespal. Teraz začne revať ešte len vidí, že idem ku kočíku, reve v ňom úplne neskutočne až do zaspatia od vyčerpania a potom sa zobudí a ak nie sme vtedy ešte vo vchode, reve zas, ale už len tak pro forma a akonáhle vojdeme do vchodu a výťahu, stíchne, reve až doma lebo chce ísť z kočiara preč
. Ale tiež je to na max. 40 minút, dúfam, že s tým nosičom to natiahneme aspoň na hodinu a ja budem môcť ísť konečne mimo sídliska.
DrowRanger to vypadá že máte fakt inteligentního chlapečka![]()
DrowRanger Super správy, držím palce nech je plaču čo najmenej. ![]()
Pinot Noir no môj má už jedenásť a furt mám problém s tým, že je na neho ďaleko ťažšie nakúpiť, ako na dcéru. Od narodenia až poteraz. Ďalej som sama zvedavá, ale pohľad do oddelenia pre najstarších chlapcov, kam práve pomaly dorastáme, vo mne veľký optimizmus nevyvoláva.
Dotaz starostlove matky - prikrmy. Lepsi varit nebo ty super cuper kupovane biosklenicky? To vareni mi nevadi, spis me I bavi, ale pouzivam beznou zeleninu ze supermarketu, mrkve uz nedostanu, jen maso mam posehnane z domacich chovu.
Ženy, ve Flying Tiger mají fakt hezký hry pro mrňata, už jsem tam nechala přes tisícovku a mám nakoupenou část dárků na Vánoce. Hry cca od dvou let, resp. mozna i dřív, pokud dítě rozezná barvy. Hezké provedení, dřevěné komponenty, pevný karton, pěkná grafika. Doporučuju návštěvu :)
Karja domaci vareni snad musi byt lepsi nez kupovane i kdyz bio.Myslim,ze to bude super i bez tchyniny mrkve.![]()
Uz "maminka"vi,ze oblecky nebudou?![]()
žluťásek to jsou takove ty obchody se vsim moznym, kde maj hrozne hezky veci , a ktere obchazim obloukem, protoze jinak bych si domu dovlekla uz osmy drzak na uterky a sadu na vyrobu nanuku? Tak jestli tam maj hracky, tak si mozna udelim vyjimku;)
A mam dotaz na mamy vetsich (nekocarkovych) deti: Mate nejake tipy na FUNKCNI zimni kombinezu, ktera nestoji 3 litry?na prazskou zimu to neni potreba, ale urcite dame nejaky prodlouzeny vikend na horach, tak uvitam tipy na dobry pomer cena vykon.
Loni jsem mela za 350 z lidlu a na mestskou zimu byla skvela, nicmene na horach jsme s tim byli na mokrem snehu trochu podvybaveni.
Karja Já myslím, že záleží i na ročním období, na jaké začátek příkrmů vyjde. V sezóně je asi lepší vařit, zvlášť pokud máš přísun “z domácího chovu”. Nám to s prvním dítětem vyšlo na konec zimy a to mi přišly skleničky jako sázka na jistotu.
Sweet Potato ja zapomnela napsat,ze sklenicky sem kupovala jen na vylety,doma se hezky varilo,ale ja uz sem total out,uz je to 24let.no,taky sem nekojila,krmila ho feminarem,pozdeji vecer kasi,prorvanou noc neznam,vubec nebyl nemocny,zkratka zlate dite,ovsem nez prisla puberta.![]()
Karja ja to stridam. Teda vetsinou varim, ale dvakrát ci třikrát do týdne ma skleničku. Dle pediatricky jsou vyrobky pro deti fakt hlidany, takze to nic hroznýho byt nemuze, naopak domaci vareni vetsinu vitamínů zabije, pokud se nevari v pare ci jak... ale dite přežije oba způsoby. Takze spis co ti bude vyhovovat.
Gatita perfektní je z Tchiba, ultra tepla a nepromokne. Loni nebo předloni byla modrá pruhovaná s oranžovou podšívkou, dá se dobře koupit i na bazarech. Nebo bazarová Reima, ta vydrží všechno. Ale nová drahá moc.
viktorka_od splavu neviem, či to je v tomto prípade výhra, ale teda malý dáva jednoznačne najavo, že všade dobre, doma najlepšie a nemáme vymýšľať s výletmi, prechádzkami a tak
.
paktofonika len aby to vydržalo, on má tých fáz za sebou už hádam 10 a ani jedna nie je výhrou
.
Karja Příkrmy jsem vařila doma, v páře. Skleničku jsem nekoupila ani jedinou, přijde mi na hlavu koupit 120 gramů vařené mrkve a brambor za 25 korun a ještě tím vytvářet hromadu odpadu. Později jsem dostala tři skleničky pro větší děti, maso s něčím, a letělo to do koše - syn se po pár lžičkách poblil, mělo to fakt hnusnou chuť, zatímco ty svoje, ač to byla mixovaná nebo pomačkaná šlichta (na pohled), jsem obvykle s chutí dojedla. Myslela jsem, že budu brát skleničky aspoň na dovolené a tak, ale nakonec vůbec. Blití hned v první den dovolené mi stačilo jednou ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.