999 to je krásná zpráva, moc gratuluju
Vše o těhotenství a dětech
Logico Primo od MaeGandal už v zápřahu. ![]()

...krásnej chlapeček!.![]()
Pinot Noir to je soustředění
jsem ráda, že dorazilo.
Máme už doma ten bicykel z BikeUp a je super !
Včera jsme na večeři objednali dceři dětskou pizzu. Donesli jí, podívala se na to a řekla že "nebudu pizzu papat. Mám v kapse svoje sladky sušenky!" A z imaginární kapsy tahala celý večer imaginární sušenky a ty jedla. Měla tam jahodový, banánový a sladký jogurtový sušenky a nakonec triumfálně vytáhla velkou zmrzlinku
Jsem dost zvědavá, co nás s ní ještě čeká ![]()
Nora Fridrichová poptává do Šatníku hračky!
MPLee tak jestli neměla hlad, tak dost ušetříte ![]()
Evaeva no pak místo dětský pizzy sežrala můj talíř krevet
Ale spíš mě to překvapilo, že ve 2 lwtech už si vymyslí něco takhle abstraktního.
Lukasko vyrobil Obrazoveho sprievodcu Banskou Štiavnicou, tak pre veľký úspech teraz, pred spaním, vyrába knihu o strasidlach ![]()
A každý podvečer musíme vyrobiť tu zazehlovaciu mozaiku, otrocky sa drží predlohy ![]()
MPLee prosim te, poslala jsem ti SZ.
letfenixa No, ten se nějak s těmi knihami rozjel, to je super. Mladší píše a ilustruje v rámci výuky knihu, jmenuje se Krev a je to pěkný krvák ![]()
P.S.:Vy jste ze Šťavnice? Co ten požár?
brrr boli sme tam cez jarné prázdniny na dovolenke
V súlade so zmenou na letný čas sa Lukasko zobudil o hodinu skôr ![]()
letfenixa syn taky (5:45 starý čas) a já měla radost. Zvyšuje to šanci, že to bude zítra stejně. ![]()
Já jsem na návštěvě u ségry a mohla jsem se teda po 3/4 roce v klidu vyspat, takže jsem vzhůru od pěti.
Tabea 5:18 ![]()
letfenixa večer brzo vytuhne a ráno bude přenastavenej a nebudeš ho muset tahat z postele za nohu
.
Já teď přemýšlím, jestli se u nás nevstavalo dřív, protože byla ještě tma jak v pytli. Včera bych bývala spát mohla, kdyby mě v 5:40 nevzbudila bezpečnostní firma, že se nám v práci pustil alarm a co teď. Když se mi probral mozek, tak mě napadlo zeptat se, jestli náhodou ten alarm nezpůsobili sami, protože má být na šestou odemčeno. Hm, způsobili. ![]()
Tabea no kiežby! Veď vieš, že z jednodenneho správania nemôžeš robiť závery ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY