eless a jeje, tak at to moc neboji. My zas mame monokl, pekne probarveny, dusledek bratrske rvacky![]()
letfenixa tohle vubec neznam, starsi syn je dost samorost, a kdyz uz ma slabou chvilku, jde za tatinkem. Hraje si taky nejradsi sam (nebo s kamarady vrstevniky). Uprimne, nekdy mi to je trochu lito, i kdyz to je teda pro me dost pohodlne.
Ale dneska byl marieu den. Jednak se mi vyjimecne povedl obed, a druhak jsme si to udelali hezke s detmi. Dopoledne jsem sla jen s mladsim, motali jsme se s odrazedlem po prilehlych hristich a myslim, ze takovy klidny program prospel obema. Odpoledne jsem povolila starsimu jit do obchodu (uz dlouho si chce koupit nejakou blbost za vlastni penize). Tam busem, zpet 6 km v jemnem destiku pesky (on jel na kolobezce). Hrozne hezky jsme si popovidali, probrali jsme kde co, konala se i hodnotna filozoficka diskuze, super to bylo, on bezne nijak sdilny neni. Akorat se mi uplne nepovedlo zapusobit na poli financni gramotnosti, v Bambuli si misto avizovane drobnosti vybral Lego za prepalenou cenu, jsem netusila, ze to tam maji o tolik drazsi nez na eshopech. Ale hezka nedele to byla.