Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
42962 příspěvků moje polička 02. května 2020 18:34

Pinot Noir u nás je to dotaz spíš teoreticky, protože na bazén bali vždy jeden z nás komplet celou rodinu. Takže já třeba předpokládám, ze muz vzal ručníky všem.

Ale kdy bys, teoreticky, sla s kamarádkou, tak se jí taky vyptas jestli má ručník, plavky a hřeben? 

Offline continuity
42962 příspěvků moje polička 02. května 2020 18:42

Ještě teda pochopím dotaz na pas, jednou jsme se nezeptali kamarada a ten se vracel od chorvatských hranic

Ale pokud s nim jeste někam pojedeme, opravdu nevím, jestli se ho budu ptát před odjezdem, spíš si muž tak přátelsky rýpne někde na benzínce.

u těch opravdu důležitých veci spíš oba dva v autě před odjezdem zkontrolujeme, jestli máme doklady, peníze a telefony. Ale! Není to nějaká kontrola toho druhého. 

Taky jsem si jednou asi 500 m od domu vzpomněla, že nemáme pyžama a rozhodli jsme se už nevracet. 

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 02. května 2020 18:51

Pinot Noir Počkej, až budeš tyhle kontrolní dotazy klást mládežníkům, to teprve zjistíš, jak třaskavé mohou být (Nezbytné ovšem taktéž)

continuity Na pas klidně třikrát! Ten jediný je nenahraditelný, nezaimprovizovatelný!

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 02. května 2020 18:51

Pinot Noir prosim te, proc bych se mela stresovat tim, co druhy ma nebo nema? Pokud je to dospelej svepravnej clovek a pomoct nechce, jeho boj. Kdyz se me pri baleni zepta na cokoli, rada pomuzu, odpovim, najdu, podam... ale nevyzadane rady nebo zasahovani do obsahu zavazadla se u nas fakt nevedou. 

Pasy a penize mam na starost ja, podavam do ruky kdyz vidim, ze zacina balit, pak to poustim z hlavy. Vetsinou se pta manzel pri odjezdu z domu me.

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 02. května 2020 19:31

Já jsem se jednou vracela pro dioptrický brejle, byl z toho zásek na dvě hodiny

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. května 2020 20:06

Já jsem se vracela pro voličský průkaz při volbě prezidenta. Ne že bych to vytrhla, ale musela jsem se vrátit, abych si to nevyčítala. Odjezd se zdržel jen asi o hodinu vlakem, což šlo.

Dneska jsme po měsících izolace jeli za mými rodiči a muž si vzpomněl až u tramvajový zastávky, že nemá roušku. Samozřejmě jsme jeli hraničním spojem, protože jít na předchozí je zbytečný. Jo a cestou zpátky našel jednu nepoužitou v kapse. Radši jsem mlčela, protože bych ho musela přerazit.

Offline Garfie
28514 příspěvků moje polička 02. května 2020 20:14

Len Já šla teď taky od našich bez roušky, tam mě hodil manžel a cestou zpátky jsem naštěstí nikoho nepotkala, jsou to asi tři kilometry.  :-) 

Jinak já si jednou cestou do lázní plavky zapomněla  když jsem byla s kamarádkou v Budapešti. Ale poslala jsem ji dovnitř samotnou a jela přes půl města do hotelu...no co už. 

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 02. května 2020 20:21

Garfie Hůř na tom byla kamarádka, která si je jednou na bazénu zapomněla oblíct. V klidu za mnou vypochodovala ze sprch s plavkami v ruce a hlasitě mne volala.

Offline Garfie
28514 příspěvků moje polička 02. května 2020 20:26

Sweet Potato nene  chuděra...

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 02. května 2020 20:35
Reakce na continuity:

Pinot Noir u nás je to dotaz spíš teoreticky, protože na bazén bali vždy jeden z nás komplet celou rodinu. Takže já třeba předpokládám, ze muz vzal ručníky všem.

Ale kdy bys, teoreticky, sla s kamarádkou, tak se jí taky vyptas jestli má ručník, plavky a hřeben? 

​Hele, asi jo. Zvlášť, pokud bych ji třeba vezla svým autem, tak se při nastupování zeptám, všechno máš? Na jednotlivosti bych se neptala, ale prostě dát ten prostor se zamyslet. Mně to třeba dost pomáhá, když mě někdo zvenčí k tomu zamyšlení postrčí ;) A říkám stěžejní věci, na hřeben bych se teda opravdu neptala nikoho.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 02. května 2020 20:42

Pinot Noir  takhle bych se zeptala leda, kdyby to posledně zapomněla

jinak by mě to vůbec nenapadlo a to sousedky beru na jeden trénink autem 

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 02. května 2020 20:56

Tulipe no já mám právě zkušenost, že skoro vždycky někdo něco zapomene ;) Dlouhou dobu jsme byli v naší vinné partě jediní s autem a vždycky vezli tři lidi na Jižní Moravu na víkend, kde součástí dealkoholizace byl obvykle i wellness, a vyrazit bez peněz, plavek, Ibalginu ;), snídaně atd. nebylo výjimkou. Ale je pravda, že jsem se už většinou ptala právě po minulé zkušenosti :)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. května 2020 20:57

Garfie 

No ono to hlavně není poprvý, co bez ní vyrazil. Už to kontroluju jak malý dítě, asi 4x už se vrátil, že jde bez, ale dnes jsme spěchali a mně to ušlo.

Jednou jsem taky zapomněla, ale to jsem šla naštěstí jen pozdě večer k popelnicím, tak jsem byla aspoň pod rouškou tmy a nikde nikdo.:)

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 02. května 2020 21:08

Jinak teda, abychom si i trochu zadrbaly, já jsem docela vodvařená z tý Venduly Svobodový! Jako v pozitivním slova smyslu, je to prostě hustý:-D

Offline Tak Betty
6127 příspěvků moje polička 02. května 2020 21:18

Karja nojo novej chlap, nový dítě

Tak to bývá

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 02. května 2020 21:21

Karja Je. Jediné, co mi na tom přijde nepředstavitelné, že ho znala jako malého kluka, kterému kupovala hračky.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 02. května 2020 21:25

Sweet Potato Fakt? To je teda poněkud zvláštní ;)

Karja  moc jí to přeju! A myslela jsem si, ze je mladší, působí tak 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 02. května 2020 21:36

Pinot Noir No jo, ale to je úplně jiná situace

Offline Tak Betty
6127 příspěvků moje polička 02. května 2020 21:40

No někde psala, že jsou s jeho matkou dávné kamarádky

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 02. května 2020 21:48