Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 19:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Podzim je moje oblíbený období, ale jak mě se nechce do třídění oblečení a prohazování letního a zimního, vyhazování malyho....

​To jsem normálně už udělala, chybí mi moje skrin, kde ale také postupuju docela po malých kruccich

Ale holkám jsem ted objednavala nějaké nové oblečení a jako vůbec se mi nedaří teda, netrefila jsem už dvakrát mikiny!

Online Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 19:34

Karja mne prijde brzo uklizet letni šaty a kratasy a vyndavat softshellky a cepice

Online continuity
43569 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 19:37

Potrefenáhusa no tak na to třídění se těším úplně nejvíc, mám vždy pocit, že nám spoustu nových věcí a teď jak jsem zhubla, tak tuplem. U dětí mi to nevadí, stejně budeme muset spíš nakupovat. 

Karja to může být, u nás vždy byla sezóna poslední kvartál a to mne spíš mrzelo, že jsem si ten advent vůbec neužila, volno na podzimní prázdniny taky no go. Teď už je to chválabohu jiné, ale muž má nejhorší léto trvale. 

Online Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 19:41

continuity

Jako hrnout do z domu pryc je hodne uspokojující pocit 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 20:16

Potrefenáhusa no jakoby, nemoci jsou moje druhá noční můra z nadcházejícího období.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 20:20

Potrefenáhusa já mám pořád vyndané všechno vyjma bot. Malé třídím tak nějak průběžně, zrovna jsem posunula pár triček a kraťasů, na podzim maximálně strčím dozadu kraťasy a vyperu plavky. Mně teda zrovna tohle docela baví, ale ani mi nepřijde, že by přede mnou něco bylo. Akorát chci klukům roztřídit trička na nevhodná x vhodná do školy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 20:22

Potrefenáhusa mně podzim ani tak nevadí, dokud se nezmění na konci října čas. No blíží se to, blíží.

Offline Pinot Noir
30027 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 20:47

Viktor mě nepřestává překvapovat. Dnes seděl u stolu, kde ležely 4 padesátikoruny uspořádané do čtverce 2x2. Kouknul na to a naznačil prstem čáru kolem dvou sousedních stran a prý: "Kdyby tady ještě ležely další stejné, bude to 450 korun. A kdyby tady byly další," naznačil ještě další dvě řady, "bude to 800 korun." A pokračoval si ve stavění Lega. Normálně mi chvilku zabralo si představit a spočítat, že by to byly 3x3 mince a 4x4 mince a že by to opravdu v těch padesátikorunách dalo ty sumy. Zůstanu vždycky čumět s otevřenou hubou. 

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 20:51

Potrefenáhusa Já si jako přetridila ty krabice ve kterých to mam, pak to jen vyndam do supliku;-)

Online continuity
43569 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 21:06

Pinot Noir on ty čísla "vidí", je to velký dar. 

Je v tom trochu past, že se mu bude zdát zbytečně učit se zapisovat ty postupy krok po kroku. Je dobré ho k tomu i tak vést, ačkoliv vše určitě zkraje spočítá/vyřeší z hlavy. Třeba udělat blbou a nechat si to vysvětlit, jak k tomu přišel. je důležité, aby si ty procesy zvědomil.  On to dotáhne daleko, ale potřebuje se naučit si to zadání rozložit, protože jednou narazí na takový level obtížnosti, že to už bude potřebovat. 

Sorry za nevyžádanou radu, hlavně pokud vám to někdo už rekl. Já Vikimu hodně věřím, dotáhne to daleko.