Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 22:16

dzizisketa No tak to se těším teda!

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 22:18

Dnes u nás byli řemeslníci, co u nás už párkrát byli a ten jeden říká, ,,no ty vaše holky jsou hodně živé, ta jedna teda obzvlášť,,. Došlo mi, že vůbec nevím, kterou myslí:D. 

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 22:36

Karja

dcera včera po dojezdu domu z družiny jecela bez přestání v pekařství česky " To se mi nelíbí!", protože jsem jí odmítla koupit linecky kolečko. Prodavač oči navrch hlavy, pan za námi taky. Snažili se mě utěšit, že už za chvíli půjde spát. Tak jsem jim prozradila, že natuty řve z hladu, i když nese domu plnou krabičku svačiny. No bylo to tak.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 22:58

Děti už aspoň dva roky pořád mluví o sourozenci. Dneska tu byl synův kamarad, jedináček. Koncem roku se mu narodí sourozenec. Říkal tady, jak by chtěl mít stejný Nintendo jako syn (sám má nějaký starší), syn zas na oplátku vybalil téma miminko. Za poslední měsíc už poněkolikáté. Ach jo. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 23:05

Tabea posli ho k tomu kamaradovi az bude miminko rvat a na kamarada si ani nevzpomenou a ono ho to prejde. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 23:06

dzizisketa jsi super. Fandim ti. 

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 23:10

Candancedneska obdivovali malou holčičku v pekařství, že takovou by taky chtěli. Mají malý bratrance, byli všichni čtyři spolu u našich. Syn je oblékal, u oběda každej jednoho krmili. V létě přibyl ještě jeden bratranec, syn hned plánoval, jak s nim pojede s kočárem na procházku a pak se na mě strašně naštval, když jsem ho s sebou nevzala, protože mimino bylo ko a syn nebyl k nalezení a já vyrazila s kočárem bez něj.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 23:59

dzizisketa Tak pasáž  "když došlo na točení oběda, už reálně po obědě byla a šunkofleky naházela psovi a pro sebe si vyžádala banán" zcela přesně koresponduje s předběžným názvem, pořadu  zadání jste splnili na jedničku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 00:42

Tabea to bych teda nečekala, V takhle velký kluk bude toužit po miminku, to je hezké. I když chápu, že pro tebe i frustrující.

Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 01:20

Tabea a uvedomujou si deti, ze miminko se neda vratit nebo vypnout nebo strcit nekam do skrine, kdyz na nej nebudou mit zrovna naladu? Ze nerozumi pokynu Misto! a nezaleze do pelechu jako pes?

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 03:33

Gatita Mrkni na Port Royal nebo na Bang (s kostkama), to jsme začali hrát v té době a dodnes jsou to nejoblíbenější hry, taháme je i na cesty. Rychlé, skladné, vtipné, synovy nejoblíbenější. Nebo Výbušní mimoni (nebo Výbušná koťátka), klasická karetní hra. 

Tabea To je hezký! Tohle měl bratranec mých dětí, taky je jako malé miloval, i jako puberťák jim třeba četl a uměl to s nimi. Dodnes si myslím, že by z něj byl skvělý učitel, přitom by to do něj nikdo neřekl, je to takový typický představitel "zlaté mládeže". No nic, dělá práva, jak jinak. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 07:10

Tabea v okoli ma hodne lidi tri deti. Synovi kamaradi maji ted zhusta doma mala miminka, takze taky obcas naznacuje, ze by chtel. Nakonec se ale ukazalo, ze by chtel hlavne proto, abychom si poridili velke auto rozmeru autobusu jako ti jedni znami. Takze nam by asi stacilo poridit caravellu nebo transit nebo cim to jezdi

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 07:18

Kokoska uvedomuji. Druhe dite se nam narodilo, az kdyz starsimu byly ctyri a kousek. Vi, co to obnasi, ale je mu to jedno, protoze tu peci na bedrech nemel on, ze ;) On se k miminum ma, kdyz jsme byli s temi znamymi na vikend na horach, tak se tam nad tou holcickou rozplyval, krmil ji a tak. Ale me to nastesti nijak nefrustruje, protoze v tom mam dost jasno. Jednak bych to uz neustala fyzicky ani psychicky (uz to druhe dite bylo zdravotne na hrane) a ani mi nehloda ten cervik, ktery obcas zahlodal, kdyz jsme meli jen jedno dite. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 07:31

Garfie dekuju za tipy!

Offline Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 07:45

Garfie Nedavno jsem na X cetla pribeh pravnika, ktery si snizil uvazek, aby mohl pracovat jako asistent v detskem domove, takze nejakou cestu jak uplatnit svuj talent si treba najde.

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 08:32

Kamarádky kluk je jedináček a ten snad chtěl mimino do 13, ještě ve 13 si dokázal hrát dobu s mojí dcerou co sotva lezla a těšil se, až přijdeme na návštěvu, normálně to měl jako hlavní vypln odpoledne toho dne. Pak ho to samozřejmě přešlo, ted je mu 16 a má toho leda tak dost, když nás vidí.

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 08:54

Vezla jsem dceru na bruslení, děsně bulela, že jdu pryč, tak jí tam v momentě popadl nějaký taťka "a pojd, jdeme bruslit spolu" za ruku a už kroužili. To je hezký, někdo je na ty děti talent!

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 09:46

Karja  To je super!

Černá kočka To by bylo hezký, ale asi to nebude tenhle případ, podle mě ho to ani nenapadlo, ale myslím, že by ho to bavilo a byl by skvělej! 

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 11:33
Reakce na Karja:

Vezla jsem dceru na bruslení, děsně bulela, že jdu pryč, tak jí tam v momentě popadl nějaký taťka "a pojd, jdeme bruslit spolu" za ruku a už kroužili. To je hezký, někdo je na ty děti talent!

​to by sa Lukasko v živote nikoho cudzieho nechytil. 

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 11:49

letfenixa No víš co, jí tam toho moc jiného nezbývalo, bud bezprizorně řvát na ledě nebo akceptovat toho tátu, byl tam už minule, a je to takovej výraznej typ, i mi o něm vyprávěla, takže je to táta jejího kamaráda nikdo cizí. ona by se ho taky nechytla, kdybych tam byla já. Ale my jsme kvuli tomu už měli včera litanii, ona si prostě usmyslela, že tam musím být s ní celou dobu, že jinak nebude jezdit a fakt samý výmysly...a já říkám ty vado, jako v tomhle se nedá fungovat, sestřenice taky jezdila bruslit, máma jí sbalila brusle a nazdar, končilo to tím a vezli ji tam prarodiče, to u nás prostě nejde, takže ji tam vezeme my a pak ještě bude vymrcovat nějaké další podmínky....takže končím a začne vojna!