Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline GChK
299 příspěvků moje polička 27. března 2023 15:30

Já mám těžkou skoliózu a teď jsem po porodu byla na kontrole na fyzioterapii. Doktor jen lakonicky podotkl: vy jste hezky kompenzovaná, vás se snažit rovnat nemá ani smysl. Ale jsem ráda, že břicho mi srostlo dobře.

Ale teda chodidla mě bolí moc, nejvíc ráno při vstávání .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 15:34

GChK aha, tak to mně bolí při zátěži, hlavně v úzkých botách. Když jsou hodně úzké, tak i bez zátěže. V lyžákách musím mít ortopedické vložky, v pohorkách taky  (a ty ani nejsou úzké). Vyloženě mně bolí spadlá příčná klenba.

Online Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 27. března 2023 15:46

GChK 

Nechci strašit, ale ranními bolestmi chodidel začínají problémy palat.fascií a následné ostruhy. Takže rozcvičovat, povolovat, masírovat. Aspoň než ráno vstaneš, rukou promačkat chodidlo, patu, achilovku, lýtko.

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:17

Evaeva já se cítila lip asi po tom druhym těhotenství, paradoxně mi asi trochu "pomohla" tehotenska cukrovka, nebylo to +20, ale jen +13, to bylo strasny moc, ketodieta fakt není nic pro mne a taky jsem se musela celou dobu díky batoleti dost hejbat

Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:29

GChK ano, rano prvni kroky byly uplne desne. Nemuset bezet k miminu, tak bych nejradeji ani nevstavala. Pripadne pres den, kdy jsem dele sedela, tak vstavani bylo na tech chodidlech hodne znat. A pak vecer, po celodenni zatezi. Ale opravdu to v obou pripadech zmizelo, jak jsem se celkove rozhybala a posilila bricho. 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:33

continuity Karja Díky za uklidnění. Snad to bude dobrý.

Evaeva To neslyšení je hrozný. On mě teda neposlouchá ani normálně, ale tohle je takový srdcervoucí - chudák mě ráno hledal po bytě, já na něj volala a on šel do jiný místnosti. Nebo jsem mu venku říkala, že jede bagr a koukal úplně jinam

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 16:39

Potrefenáhusa cukrovka je můj velký strašák, ale na tohle by to bylo dobré. Já nabrala v obou 20, ale pokaždé mi po dvou měsících zbyly akorát ty kila z toho žraní v prvním trimestru, to teď nebude jiné. Ale kila mi nevadily/nevadí, spíš svaly (všechny) se už nevrátily do původního stavu, třeba pánevní dno nebo břicho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 16:42

pilgrim u nás je to neustálé cože?Televize jede šíleně na hlas a on stejně stojí dvacet cm před ní a neslyší. Taky jsem ho tuhle chtěla poslat poslouchat audio, jak mu bylo špatně, aby nečučel pořád na bednu. Rychle mi došlo, že je to blbostZajímavé je, že bráchu slyší dobře, asi jak mluví ve vyšší frekvenci.

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:50

Evaeva no bylo to docela peklo, nemohla jsem jist skoro žádný sacharidy a stejně jsem skončila ke konci na malejch dávkách inzulinu, ještě dite mělo docela velký vahovy odhady (který se nakonec nepotvrdily), takže celkem stres 

svaly a kondici bych taky potřebovala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 16:53

Potrefenáhusa to věřím, vůbec si to neumím představit, jak bych skládala jídelníček. Kluci měli oba čtyři kila bez cukrovky. Ale člověk se bojí hlavně těch zdravotních rizik, že jo.

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:56

Evaeva jo, však právě

naše mely obě zcela shodných 3500 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 17:00

Potrefenáhusa oni to mají asi po mě, já měla taky čtyři První měl nižší odhad, tak byli všichni překvapení, kromě mně, já to nějak tušila. U druhého už se trefili skoro na dekagramy.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 27. března 2023 17:32

Evaeva Já rodila v osmém měsíci a zvládla jsem jen 10 a holčička se narodila 2300g, ale nevím, jaký by bylo finále, když jsem tu závěrečnou fázi přeskočila. Taky jsem nezačínala úplně z padesáti kilo a první čtyři měsíce mi bylo na umření. Nejkrásnější období, fakt

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 27. března 2023 17:33

Ale to, že teď nemůžu absolutně žádný mléčný věci (máslo ), mi vzhledem k postavě a utrácení v pekárnách zas tolik nevadí. Jinak je to peklo.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 27. března 2023 17:35
Reakce na Zuzuli:

GChK ano, rano prvni kroky byly uplne desne. Nemuset bezet k miminu, tak bych nejradeji ani nevstavala. Pripadne pres den, kdy jsem dele sedela, tak vstavani bylo na tech chodidlech hodne znat. A pak vecer, po celodenni zatezi. Ale opravdu to v obou pripadech zmizelo, jak jsem se celkove rozhybala a posilila bricho. 

​ojojojojoj! 

Sweet Potato nestraš! Jdu se sebou něco dělat.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 27. března 2023 17:35
Reakce na Zuzuli:

​ojojojojoj! 

Sweet Potato nestraš! Jdu se sebou něco dělat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 17:39

GChK já ty kila nabírala konstantně už od prvního dne bych řekla Teď jsem ve třetím měsíci a už mám asi čtyři kila navrch. Život bez mléka musí být náročný.

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 27. března 2023 17:44

Evaeva mne ten začátek přijde nejhorsi, já mám za sebou několik neúspěšných těhotenství a i tak to na začátku proste poskočilo 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 17:47

Potrefenáhusa ten začátek je hrozně nepříjemný, nesnáším toA to mi dohromady nic není, akorát je mi celodenně trochu špatně a jsem unavená.

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 27. března 2023 17:52

Evaeva já nevim, vono je to cely hrozny