Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4163 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 20:47

Evaevajá koupila se starším synem teď ve Sportisimo tenisky za 350,-. Žádný Barefoot. Jinak mají většinu bot Barefoot/kompromis, ale na dvě hodiny týdně na to kašlu...objednala jsem ty náhrady za Keen, tak jsem zvedava, jaké budou. V akci za 1600,-.

Online Potrefenáhusa
38364 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 20:47

MPLee naše má fare bare plátěnky, chodí do sokola na cvičení pro tříletý děti, zadnej velkej telocvik 

Tady

Offline Zuzuli
3642 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 21:48

MPLee my do telocvicny nechodime, ale kamaradka ted synovi na gymnatlon koupila platenky beda juli. Ja si asi nedokazu predstavit, ze bych kupovala jakekoliv "klasicke" tenisky. Prave kvuli tem otlacenym malickum.

Co me ale strasne prekvapilo, a bylo to pro me velke vykroceni z me bubliny, kde vsechny me kamaradky bf nosi a kupuji detem jedine ty od prvnich boticek, je fakt, ze v nasi skolce ma ve tride bf boty a backurky jen nase mala. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2023 21:49

tv tak dej pak vědět, taky mně to zajímá. Já je budu kupovat nejdřív na jaře, podle toho, jak synovi poroste noha, tak třeba se poštěstí i nějaká větší akce. Kluci je teda nosí spíš míň, do lesa, na výlety nebo když mi přijde moc mokro na celoročky a málo na gumáky, takže je dědí, takže cena do dvou tisíc by ještě šla.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2023 21:50

Zuzuli v naší školce je to tak půl na půl, taky jsem to okoukávala

Offline Zuzuli
3642 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 21:54

Evaeva ja prave tak tu pulku cekala. Ale nakonec je sama. Ma krasne backurky, zarive ruzove se trpytkama, takze je naprosto spokojena. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:01

Zuzuli u bačkůrek, bych skoro řekla, že bf převládá, ale jinak je to fakt totální směska. Kluci vůbec netuší, že nosí nějaký bf, ale včera jedna paní v metru obdivovala synovi červené boty, které si sám vybral (teda tu barvu). Měl je asi potřetí, tak jsou ještě pěkné

Offline Karja
43900 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:06

Evaeva U nás mají skoro všichni takové ty klasické bačkůrky;-)

Online Potrefenáhusa
38364 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:06

Zuzuli já teď zahlidla jedny frodda platenky a druhej den ve stejný prihradce tikki backurky, jinak taky nic

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:08

Karja ty ale můžou být bf, ne? Jestli myslíš takové ty látkové. Kluci mají bf jonapy a vypadají obdobně.

Offline Tabea
7729 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:24

continuity Ahoj, má tvoje dcera na plavání ploutve? Jestli ano, jaký prosím? Teď jsem náhodou našla e-mail z rána, kde trenérka píše, že první trénink po prázdninách zítra, destičku a ploutve s sebou. Doteď jim všechno půjčovali...

Offline Karja
43900 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:26

Evaeva ne, myslím takové ty, co se nosily snad ještě za nás. 

Offline Pinot Noir
29502 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:30

Karja ony ty BF právě vypadají jako ty, co jsme nosili v jeslích

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:32

Mohučanka ona právě teď z Afenzahnů vyrostla na šířku a žádné tenisky nevlastní. Tak jsem si řikala, že na hodinu týdně koupim něco měkčího a levného na vinted. Ale nevyšlo to.

tv já právě váhám i na těch horách, jestli se jí fakt chodí dobře v nestabilním terénu a po šutrech v těch bf šlupičkách. Ona celkem dost ujde už teď...

Evaeva Potrefenáhusa díky, podívám se letfenixa to si umím představit spíš nako bačkory, na cvičení, běhání a skákání spíš ne.. 

Ale co hůř, já fakt budu brzo vybírat další

boty  (vim, že se mají dávat až po 3 měsících chůze, ale to jsme přes zimu nedodrželi ani s dcerou..) 

Offline Karja
43900 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:34

Pinot Noir

To je možné, tohle jsou ale klasické bačkůrky, taky je kupuju, myslím, že je lidi mají i ze stejného obchodu jako my.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:39

MPLee Další rychlík na scéně

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:43

MPLee teď je celkem výběr takových těch už ne capáčků, ale ještě ne úplně bot tak třeba synovi budou nějaké sedět. Přes zimu se to fakt úplně dodržet nedá, kluci začali chodit v únoru a taky jsem hned kupovala boty. Ale je pravda, že oni neměli moc tu fázi udělám tři kroky.

Já jsem loni (nebo už předloni) koupila synovi do hor pohorky z dekáče, že je bude mít na ten týden, ale on je chtěl nosit na každý výlet. Z toho jsem usoudila, že to chce i nějaké ne úplně bf a kupuju ty keeny. Možná za to můžou i ty valgozní kotníky, když část "práce" převezme ta bota, tak se tolik neunavíMoje ségra nosí bf neustále, i Praze na tvrdém a nachodí dost (klidně jde každý den ze Stodůlek na Smíchov), ale na dlouhé túry s těžkým batohem jí to prý nevyhovuje a nosí normální pohorky.

Offline Karja
43900 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:43

MPLee Já bych jí to na tyhle výšlapy nedávala, ale nevím, sama bf nenosim, tak asi musíš vědět ty, zda by se tobě v tom chodilo dobře. 

Offline Zuzuli
3642 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:46

Karja ja zase v terenu ty bf nosim strasne rada a nedokazu si predstavit mit klasicke boty. Pripadam si v nich stabilnejsi, kdyz vim, co mam pod nohama.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:49

Karja no já bf nosím jen na zahradu nebo na hřiště, krátké pochůzky po přírodě... ale ona mi zatím všechno ostatní hodila na hlavu že jí To mačká nožičku, malíček, moc dupou (tzn nejsou ohebné) nebo že jsou těžký