MPLee díky, jsi moc hodná! Ale pidimimino je pidi jen na svůj věk, začalo chodit v 17 měsících, takže právě vyrostla z bobuxů 19, co jsem měla doma, ale nedorostla do filii 22, co měla starší jako druhé
tehdy asi vyrostla skokově, což se teď neudálo.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka Kdybys chtela celorocky ricosty vel. 20, klidne se ozvi, meli je na noze jen parkrat a ja je budu hazet do kose.
Naše miminko bylo na 6 měsíční prohlídce a měří 75 cm :-).
Vari díky moc, byly by malý, potřebuje 21.
999 jezisi ten teda je fakt dlouhatanskej!!!
711990 Hrozně :-). Když se narodil tak měl 50 cm.
999
Ty míry už si vůbec napamatuju, jak mají být.:-) Kolik váží? Říká se myslím dvojnásobek porodní váhy v půl roce a trojnásobek v roce?
A úplně jsem ti zapomněla napsat, že neteř je těhotná!
Byla už na svatbě, ale ještě to nevěděla. Teprve na začátku září to řekli rodině a já to musela skoro dva měsíce tajit!
A úplně nejvtipnější historka je, jak to chtěli oznámit u rodinného obědu v jeho rodině a když měli přípitek, tak jeho brácha se ženou prý "my vám musíme něco oznámit....". Mají termín ani ne měsíc od sebe. :-)
999 jo, tak to bude skoro stejně dlouhej jako naše včera osmnáctiměsíční ![]()
Garfie jé, to je hezký ![]()
Garfie to je hezký, budou mít super bandu
Garfie Váží 8,10 kg. Když se narodil, měl 3.
Ty jsi mi to nezapomněla říct, ty jsi mi to vykecala hned, tedy 2 měsíce před rodinou :-)).
999 to je teda fakt dlouhán.
Uaaaaa boty ![]()
No zatím to oddaluju, ještě pořád stačí capáčky, ale netěším se až se ochladí a zvlhne. Dneska jsem změřila nohu, 12 cm na délku, 5,5 šířka.
999
8 kilo? Čím ho živíte?![]()
dzizisketa prosim tě, až něco vybereš tak dej vědět, syn má rozměr uplně stejný ![]()
dzizisketa prosim tě, až něco vybereš tak dej vědět, syn má rozměr uplně stejný ![]()
Evaeva Je na mlíku :-). Už zkusil nějaké příkrmy a moc mu to chutná :-). Má 4 zuby, tak dostane maso:-). Včera jsme mu dali napít vody, z hrnku a žádnej waterboarding se nekonal, normálně se napil :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje