Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:50

Zuzuli Jo ono to asi bude dost individuální, jen škoda že tříleté dítě to samo moc neposoudí:-D.

Edit.: MPlee....aha,tak ta vaše to už posoudí:-D

Offline Zuzuli
3642 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:50
Reakce na MPLee:

Karja no já bf nosím jen na zahradu nebo na hřiště, krátké pochůzky po přírodě... ale ona mi zatím všechno ostatní hodila na hlavu že jí To mačká nožičku, malíček, moc dupou (tzn nejsou ohebné) nebo že jsou těžký

​Tak presne z tehle duvodu jsem i ja vyhazela vsechny svy klasicky boty a asi neni uplne cesty zpet

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 22:58

Karja naše už posoudí všechno  Včera jsme šli do Pepca. Potřebovala jsem ponožky pro mimino. A ona, že si ale chce koupit mikinku. Prošla všechy regály a odcházela naštvaná. Protože "tahle je málo mazlivá, tahle má zip, co je to za barvu? Nechci barvu kterou neumim říct, takovou ne! Mami, proč tu nemaj víc mazlivejch mikinek?"  

Zuzuli jako mě přišel jako super kompromis ty membránový celoročky od Affenzahn, ale z poslední dovolené se vrátila s malíčkama do krve

Online Potrefenáhusa
38361 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:11

MPLee pro mě je ta šířka bot víc určující než ta ohebnost, proste konvenční boty jsou o cm užší než má dite nohy, fakt nevim, co bych ji měla z pevnejsich bot obout.

Na mimino už se taky rozhlizim, starší zacala chodit taky v únoru a predtim obchazela 8 měsíců, to mi taky přišlo neudržitelný, měli jsme softshell merino navleky, ale přišlo mi to hodně málo, nakonec měla froddo prewalkers s kozichem, do kterých během mesice udělala díru a pak už boty 

jeste jsem teď koukala po zimních bobux xplorer a po bundgaard prewalkers, ale ty jsou užší, mimino má zatím stejný hrabicky, jako měla starší 

Offline Mohučanka
7327 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:11

MPLee zkus možná ty blifestyle, jsou kapku širší než affenzahny a nejsou to úplné šlupičky. Zimní mají normálně podrážku a vzorek. Dcera má affenzahny jen na léto, sandály a pleteninové tenisky, kožené celoročky i zimní má ty blifestyle.

K malému chodci gratuluji a soucítím, já včera vyzvedávala dvoje pidiboty za skoro 2 litry, protože pidimimino má pidinožičku a to, co mám doma po starší, je zatím obří (bobux explorer, jsou super, a holinky bundgaard).

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:15

Zuzuli Na poslední delší výlet jsem si připravila klasický pohorky, který mi byly dřív pohodlný. Jenže teď nosím barefoot, no zula jsem se hned, jak byly úzký a vzala si místo toho kotníkový kožený. A nikdy se mi nechodilo tak dobře. Trochu jsem se toho po tolika km bála, ale nic mě nebolelo. Jak píšeš, není cesty zpět. Nedávno jsem uvrtala muže do prvních bf a rovnou mu řekla, že se mu to nejspíš prodraží.

Online Potrefenáhusa
38361 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:29

Len a jakys mu vybrala? Můj má s botama velkej problém, má 46 a skoro 100 kilo, všechny boty se po par měsících propadnou, myslím, ze minimalne do přírody by je užil, ale bojim se nějak zvlášť doporucovat :-)

ja sama nosim rada campery, mám dvoje viva, ale to úplně moje oblíbeny boty nejsou, na celodenní pražský chození už mi přijdou tenký moc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:36

Potrefenáhusa já dávala synovi celou zimu ty návleky, taky obcházel od srpna do února, vadilo mi akorát, že se zouvají. Ale on teda na hřišti moc neobcházel, tam převažovalo lezení, případně si někde stoupnul. Ale přiznám, že se mi v tom únoru s botama taky dost ulevilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:38

Len já si teď kvůli malíčkům koupila kompromisní keeny, přitom bf skoro vůbec nenosímmám jedny do sucha do přírody a jedny tenisky, na které nikdy není počasí.

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:39

Tabea ploutve na plavani jsou krátké ploutve, používají se běžné na trenink a vyrábí je všechny plavecké značky (Arena, Speedo, TYR, i v Decathlonu je mají). Hledat pod ploutve pro plavce nebo krátké ploutve :)

Online Potrefenáhusa
38361 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:41

@Evaeva My mely takový vysoký až pod koleno na gumu v tunylku, nezouvaly se, ale přišlo mi to takový nedostatečný už

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:48

Potrefenáhusa mně je šila mamka. Prvnímu jsem hřiště zatajila, až do té chůze, ale to už u mladšího nešlo On se část podzimu k tomu obcházení plazil a pak hodně lezl, to se mi nezdálo, že by měl nosit boty. Ale netrávili jsme tam hodiny a na hřišti není úplně co obcházet. Nedělal ani třeba dva samostatné kroky.

Online Potrefenáhusa
38361 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:50

Ale bylo to fakt nekonečný, ona se sama v prostoru postavila už někdy v říjnu...a zase si sedla zpátky, první kroky v prosinci....ale rozešla se do prostoru až koncem února. Mladší vypadá, ze se s tím tak mazat nebude, teď je o 2-3 mesice rychlejší než byla starší 

Offline Vari
2171 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:55

Potrefenáhusa U nas to bylo taky nekonecny, ani jeden se nechtel pustit do prostoru, kluk to pak zvladnul v prosinci, holka na konci ledna, ale ta si to prolozila chuzi po kolenou, takze tu jsme slozite odstranovali. Na zimu jsem jim koupila ty zatepleny capacky od freycoo, ty by ji taky byly uzky?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2023 07:59

Potrefenáhusa oni v prostoru moc nestáli, starší vůbec (dřív chodil), ale na konci léta oba obcházeli nábytek jako profíci a chodili taky až v únoru. Hlavně u mladšího jsem doufala, že tu zimu by už chodit mohl. Ale vůbec ne, všechno dělal ve stejném věku jako starší, akorát kvalitněji.

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 08:18

Tabeaprosím tě, ploutve jim občas půjčí, když je jich méně. Takže vůbec nevím. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 09:26

Mohučanka nechces bobuxy poslat? Nevim jak ma ted pidimimino malou nohu, ale mam 18,19 a pak mam kozene celorocni Ricosty 19. Ty jsou uzoucke. Jen se k nim dostanu az v pondeli odpoledne. 

Potrefenáhusa no zimní vysoký capáčky taky máme, ale pošlu je dál. Mě to přišlo taky blbý, jak to bylo volný a několik nestabilních vrstev... Ty Frodda měla taky, ale ještě na podzim. Pak ty ricosty a bungaardy petite. Ty byly super, ale miminu asi taky úzký. Musim to prozkoumat, přeci jen jsme teď venku ještě víc a navíc převážně na horách. 

Online Potrefenáhusa
38361 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 09:41

MPLee ony ty frodda jsou podle popisu taky jakoby úzký, ale je to mekka kůže, která se roztapne okolo nohy, jsou to furt spis capacky než boty, jen teda jak jsou jemný, tak nejsou odolný 

Offline Zuzuli
3642 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 10:15

Len presne tak. Ja jeste nedavno mela doma v botniku jedny tenisky timberland. To driv byly moje nejpohodlnejsi boty, ktere jsem si brala na celodenni chozeni. Ted jsem je po dlouhe dobe vytahla, ze si je vezmu ven, ale chytla me z te uzke spicky krec do prstu jeste doma v predsini. Pro me je nejvetsi rozdil bf oproti klasice to, ze od te doby, co nosim bf, jsem nemela ani jeden jediny puchyr nebo otlak. A nejake vyslapavani novych bot mi uz prijde uplne smesne, si je prece koupim rovnou sedici (kdo z nas si nekdy nekoupil boty, co se v obchode tvarili jako papucky a pak prvni vychazka v nich se zmenila na peklo, sedrenou patu, otlacene malicky... ). Tak se tohle snazim doprat i dceri. Ona je ale stejne nejradeji uplne bosa, i venku od jara do podzimu, tak si nedokazu predstavit ji dat cokoliv, co na te noze nejak uciti. At uz omezenim flexibility podrazkou a nebo sirkou. 

Offline Zuzuli
3642 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 10:16

Potrefenáhusa ja mam v planu muzi koupit prave ty tenisky od camper. Prijdou mi jako super kompromis v tom tvaru pro ty, co nechteji tenkou podrazku, kdyz se v nich necha ta vlozka. A nebo xero na sport.