Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 999
19653 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:02

Garfie Budou to mít moc fajn, takhle děti spolu :-).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:06

999 zřejmě dobrý mlíko

Moji kluci byli dobře živení akorát v břiše, pak pořád klesali v těch křivkách. Ale příkrmy jim taky jely, pili taky ze skleničky, holt nemají po kom být velký.

No je vidět, že ti dělá radost

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:08

999 To jo! A vypadá to, že to budou dva kluci, ti pražské babičce zboří dům!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:13

Garfie babička je maminka těch bratrů, že? Tak ta bude zvyklá

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:14

Garfie To je super, vyslo to paradne. Dvojcata maji o necely dva mesice starsi sestrenici a mrzi me, ze bydli tak daleko od sebe, protoze ted uz si rozumi a krasne radeji spolu :-). Mamku asi cekaji vesely babickovsky prazdniny, az bude mit tuhle smecku na krku :-D.

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:14

MPLee 

Zatím to vypadá na Fare Bare s páskem přes nárt, našla jsem jedny růžové bazarové jak nové, ale ještě chvíli počkám

Momentálně je u nás ovšem stav takovýto:

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:14

Garfie Jo to je hezký, takhle ti bratranci a sestřenice stejného pohlaví, to bývá (ehm až na výjimky) moc hezké přátelství! Mně přijde, že moje dcera je taky nejšťastnější se setřenicí, prostě nejlepší kamarádka, co nemá tolik šancí jí štvát jak vlastní segra:-D

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:19

Karja můj syn s bratrancem se taky milujou, jsou skvělý parťáci. I mají stejný ty svoje vědecký zájmy, oba rádi hrajou deskovky, je to skvělý. 

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:19

Evaeva To jo, jsme z něj s manželem totálně podělaný :-). Už aby u nás mohl trávit víc času.

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:19

Evaeva To je vlastně pravda!

Karja Já si taky myslím, že je to super spojenectví, i moje děti to tak mají a já to měla taky tak. Já teda měla blízkého bratrance, ale to bylo možná ještě lepší, v takovém tom pubertálním věku to byla výhra! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:24

999 dočkáš se určitě brzy, na půl den, den. Takový prarodiče jsou poklad.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:27

Garfie my nikoho takového nemáme, sice jsme tři sestry a čtyři sestřenice, ale jsme hrozně daleko od sebe, nejstarším sestřenicím je 20, nejmladší 8 a nikdo nebydlí blízko.

Kluci to mají lepší, švagrová má holku a kluka, vždycky rok před mými. Akorát neteř byla zklamaná, že bude další bratranec.

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:31
Reakce na 999:

Evaeva To jo, jsme z něj z manželem totálně podělaný :-). Už aby u nás mohl trávit víc času.

Mně dneska řekla máma, která hlídá malou pravidelně jednou za dva týdny, když mam fyzio, že ty dvě a půl hodiny jsou pro ní hrozně dlouhý a náročný

(Ne, není to nemohoucí stařena.)

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:40

Mohučanka Já budu od října hlídat jeden den v týdnu, aby mohla dcera pracovat. Ale samozřejmě ne každý, protože mám taky kadeřníka a tak :-).

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 13:41

Garfie Jo, moje holky to mají ještě popletené, ony si chtějí ty svý bratrance vzít:-D. 

Online Gatita
8576 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 14:16

Mohučanka kolik je male?

Moje mama byva take unavena, ale zlepsuje se to. S osmiletym zadny problem nema a na toho mladsiho uz si nejakou dobu taky nestezovala:) Ale jeste pred rokem z toho byla uplne hotova. No uz si asi zvykla. Ale dohromady je oba mit na starost nechce. Ale to chapu, to je divocina.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2023 14:52

Gatita a klukům to nevadí? Když si vezmu, jaký je tu vždycky řev, když je jeden nemocný nebo příliš malý a musí zůstat doma, a druhý může jít s babičkou ven... U nás je teda nejčastější forma hlídání jít s nimi na hřiště, ale mamka je klidně vezme i do Prahy na konzert. Delší hlídání většinou nemíváme.

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 14:59
Reakce na dzizisketa:

Uaaaaa boty

No zatím to oddaluju, ještě pořád stačí capáčky, ale netěším se až se ochladí a zvlhne. Dneska jsem změřila nohu, 12 cm na délku, 5,5 šířka. 

​to je fajn rozměr, já kupovala první boty na 12x6, jestli bude mít mimino podobny ploutvicky, koupím asi první boty kotnikovy snerovaci fare bare 

Online Gatita
8576 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 15:02

Evaeva jako jestli jim nevadi, ze nejsou spolu?

Oni mezi sebou maji skoro 5 let, maji odlisne zajmy a jedine, v cem se sejdou, jsou rvacky. Oni si od sebe radi odpocinou. Nemyslim si, ze nemaji radi, to bych nerekla. Ale spolu se moc nezabavi, maximalne se rezou jako kone. Nekdy to je pro ne zabava, ze se chodi vzajemne vysirat, ale to je tak prvnich pet minut a pak uz je to jen stres. Oni i kdyz jsou spolu doma, tak si obcas hraji kazdy v jine mistnosti. Starsi si stavi lego technic a moc nemusi, kdyz mu do toho hrabe skoro-batole.

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 15:04

Mohučanka ono jak kdy. Když se může jít ven, je to fajn, akorát za naší mrňavkou ještě musím na hřišti stát. Ona je děsnej živel, naskočí na houpačku na břicho a jak se houpe, padá na čenich. Vyleze nahoru na klouzačku a blbne tam, občas to vypadá, že to chce vzít dolů kratší cestou. Takže žádné sezení s knížkou :) Doma to jde, pokud si neusmyslí, že chce maminku, to pak vydrží kňourat v kuse pěknou dobu, dokonce jsem musela zamknout dveře, protože vyběhla ven. Ale je to jen období! Ti starší už se víc zabaví sami, ale zas chtějí někdy spoluúčast a hrát si na zloděje aut mě po půl hodině taky unaví Ale jsem s nima ráda, jen ty nemoce kdyby nebyly, to je mi jich líto.