Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. října 2023 15:45

Jos já zazivam druhy kolo s miminem, je to strasny strasny a už se moc těším, až udrží v ruce mobil, pustím ji cokoliv (starší čumí na nějaký reklamní tutorialy s autama ala duplo a playmobil, který jinak nedovoluju)

pamatuju, jak tu taky byla debata o zaklekavani a ze by to vlastnímu diteti člověk neudělal, já jo, než dostane rozum, můžou bejt zuby v háji, mám sama trauma, ač dite zubaře

Online Vari
2173 příspěvků moje polička 02. října 2023 15:56

Zuzuli Ja dneska musela absolvovat neuveritelne nudny vstupni skoleni s novackama, pulka lidi nedostala info o mym navratu, nemuzu zaboha najit vstupni karticku, na heslo jsem si nevzpomnela. Pak jsem zjistila, ze mam asi 800 neprectenejch mejlu, tak jsem to zase zavrela a sla pro deti do skolky, zejtra je taky den :-D.

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:06

Vari já když jsem nastoupila po rodicaku, oznacila jsem celou složku prijatych mailu, klikla vymazat a zacala s čistým štítem

Online Vari
2173 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:06

Potrefenáhusa Ja taky musela zaklekavat, pusu nasilim otevirat, hrozny obdobi to bylo, ale prestoze jsem ve spouste veci dost mekka, pres tohle vlak proste nejel, zuby se musi cistit a hotovo. Ted uz je to bez problemu, i u zubare krasne spolupracuji, jen minule vyzadovali po osetreni bonbon, coz jsme s panem zubarem vyhodnotili jako celkem slusnej zubarskej byznys plan :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2023 16:07

Zuzuli to zní dobře Já se průběžně k té práci vracím, ale pokaždé mám pocit, že jsem od minula zase zapomněla víc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2023 16:09

žluťásek to mi přijde jako nejlepší možnost, těžko někdo čeká na vyřešení tři roky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2023 16:10

Vari naproti naší zubařce je výborná kavárna Naštěstí dopoledne mají zavřeno, ale taky už jsme tam pár návštěv zakončili.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:12

Vari já to mám taky dost prioritní, člověk nemůže dělat všechno a mít prioritní všechno, ale pro mě tohle je důležitý moc. 
páčit netřeba, protože u toho dost řvou, i když mimino je mazany a u čištění vnitřní strany řvát přestává a zavira 

jj, se starší už je to taky napohodu, i tu prohlídku u zubaře zvládla bajecne 

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:15

Evaeva pod nasou zubarkou je pekaren, takze makova bomba, osie hniezdo, strudla, moravsky koláč...

Online Vari
2173 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:16

Potrefenáhusa Od doby nasilnyho cisteni zubu vim, ze jecet se da i se zavrenou pusou :-D.

Online Vari
2173 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:18

Evaeva Bohuzel v my profesi tri roky nejsou nic, myslim, ze par sragor, ktery jsem tam nechala nedoreseny, tam na me ceka, ze ani kolegyne to nedotahla :-D.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:21

Vari já mám vzdalenej přístup do mejlu, ale teda nic noetviram, už teda parkrat někdo volal a na něco se ptal 

Online Vari
2173 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:25

Potrefenáhusa Ja ho mela taky, ale v lete mi vyprselo heslo a nestihla jsem se otocit v praci, abych ho obnovila, takze proto je tam tech mejlu tak malo :-).

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:26

To teda koukám, na ty historky s emaily. To byla ta adresa celou dobu aktivní? U nás se email komplet smáznul a zneaktivněl, co si člověk chtěl uchovat, musel si uložit soukromou cestou. A to i když jsem odcházela jen na 15 měsíců. Po mateřské jsem začínala s čistým emailem.

Online Vari
2173 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:36

Pinot Noir Ja si vyzadala, abych ho mela aktivni a zustala v obraze, koukala jsem do nej v mobilu, ale jak jsem psala, v lete mi vyprselo heslo, takze dva mesice jsem mela klid :-). Jinak vsechno ostatni jsem mela taky zablokovany.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2023 16:38

Potrefenáhusa mladší teda neřval, ten prostě neotevřel

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:39

Pinot Noir já ani nevim, jeden ze dvou byl teda obecnej, ne na jméno, teď určitě funguje i beze mne 

ale ze stránek jsem zmizela

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:41

Evaeva mimino řve furt, to podle mě tu pusu zavřít ani neumí!!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2023 16:45

Pinot Noir já pracovala ještě před porodem pár týdnů z domova, takže jsem přístup měla. Vlastně jsem pak plynule navázala i po porodu. U nás to teda bývalo tak, že všechno chodilo všem, svůj mail měli jen šéfové. Teď už je to jinak.

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:57

Pinot Noir mně přístup do schránky zůstal, mám tam roztrideny slozky, to by bylo votravny to všechno zachraňovat. Jen jsem měla být odpojena z různých poštovních skupin, což ale člověk co to měl udělat, neudelal a tak na mě čekaly desetitisíce zpráv