Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2023 17:07

Potrefenáhusa on to nesnášel až někdy okolo roku a půl, určitě už chodil. Jako mimino mu to nevadilo.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. října 2023 17:19

Evaeva tyhle vadí všechno, i oblikani je úplně straslivej mordor, přes hlavu a ruce do rukavu....jako ona zároveň je ale takovej brouček usmevavej a rozkosnej a milouckej, ale to řvaní je ukrutny 

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 02. října 2023 17:23

Potrefenáhusa Taky to mám jako prioritu a jeden čas jsem u malýho mimina čistila i přes protesty, nešlo jinak. Stokrát lepší nechtěný čištění od milujícího vysvětlujícího rodiče než nutnost ošetření od cizí paní v cizím prostředí. A moc tlapkam, to řvaní je něco děsnýho! Ať brzo přejde.

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 02. října 2023 17:27

žluťásek Biorepair vypadá podle složení fajn. Je taky remineralizační, na bázi jiných minerálů než fluoridu. Za mě ok a jestli ti vyhovuje, tak se jí drž. Já jsem v tomhle sama hrozná, používám co zrovna je, protože na pastě záleží spíš u těch, co už mají problémy. Max. upozorním, ať v tom není SLS, jinak je mi to víceméně jedno. 

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 02. října 2023 17:51

Len super, díky

Offline Myrtila
5129 příspěvků moje polička 02. října 2023 18:46
Reakce na Vari:

Evaeva Bohuzel v my profesi tri roky nejsou nic, myslim, ze par sragor, ktery jsem tam nechala nedoreseny, tam na me ceka, ze ani kolegyne to nedotahla :-D.

​Tak si představuju, v jaké profesi počká práce 3 roky, napadla mě akorát archeologie? Tam jsou 3 roky jako nic

Online Vari
2173 příspěvků moje polička 02. října 2023 18:52

Myrtila Nemyslim tri roky na nic nehrabnout, ale za tri roky to nevyresit :-). Druha strana se obcas nechce dohodnout, uredni siml nepatri k nejrychlejsim, soudy taky ne, takze tri roky zadnej problem :-).

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 02. října 2023 19:57

MyrtilaTak pozor, já jsem na pracovním mailu fungovala poměrně spolehlivě, věda nepočká (Většinou jsem se svezla jako spoluautorka nějakých článků, tak jsem chtěla vědět, co v nich je.)

Offline Myrtila
5129 příspěvků moje polička 02. října 2023 20:49

Vari Tak soud mě nenapadl

brrr Věda ne, no, to je strašnej maraton. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. října 2023 21:02

Vari Jeden z duvodu, proč se mi vybec nechce vracet na úřad. Ty největší špeky tam na mě rozhodne pockaj Poprvé to bylo úplně stejný.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 03. října 2023 06:25

Len já fakt spoliham, ze na to řvaní zapomenu, jako jsem na to zapomněla u housatka, tam si taky jen pamatuju, jak si na to stezuju, ale řvala ten první rok (minimalne) taky furt, přesně si pamatuju tuhle fazi kolem 10 m, jak mi leze přes nohy tam a zpátky a já nemuzu nikam odejít, tahle už ale davno stojí, ale musí se mne porad držet

jako ona když má tu péči, jak si představuje (=nejlíp na ruce), tak je v pohode

Offline Zuzuli
3649 příspěvků moje polička 03. října 2023 06:51

Zavidim vam skolky a skoly, kde se aspon o nejakou online komunikaci pokusi pritom nam na dnech otevrenych dveri v ruznych skolkach rikali, ze mestska cast skolkam plati nejakou komunikacni aplikaci, tak nechapu, ze ho nase nepouziva. Vsechno je stale na nastenkach, pise se do sesitku v satne a ty dulezite veci se lepi na okno! Myslim, ze jidelnicek na webu presne ilustruje vztah nasi skolky k online informacim

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 03. října 2023 06:53

Potrefenáhusa To víš že na to zapomeneš;-)

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 03. října 2023 06:54
Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 03. října 2023 07:00

Zuzuli zemlovku maj u nás dneska

vcera jsem prisla do školky a učitelka mi rika: Chvíli počkejte, housatko ještě jí, byla si přidat

aplikaci maj naštěstí Naše MŠ

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 03. října 2023 07:01

Karja

no, ty mi asi rozumíš

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 03. října 2023 07:03

Potrefenáhusazapomeneš. Já si díky tomu nepamatju z těch prvních let skoro nic. Jen třeba jak někomu říkám, že syn byl zas za noc 10x vzhůru, když už chodil do jeslí.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 03. října 2023 08:37

Tabea aaaa...naše deti nastesti celkem slusne spej, když teda pominu společný uspavani, to je strasny 

Mimino se v noci budí, ale třeba 3x a hned zase usíná 

starsi se teď budí na záchod, ale neřekne, jen buli, ale posadit na nocnik pomuze a většinou pak spi dal 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2023 08:48

Zuzuli u nás se taky komunikuje přes nástěnky, WhatsApp je iniciativa rodičů. A jídelníček na webu kolikrát vypadá stejně, resp. skáčou jim tam loňské

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 03. října 2023 09:04

Potrefenáhusaked som bola minulý týždeň u psychologicky a niečo sa ma pýtala, tak som nevedela, kopec vecí som vytesnila. Akurát že stále prídu nové veci na riešenie. Aktuálne jedenie a kakanie