Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 04. října 2023 09:40

MPLee no ja som kúpila synovi už cez prázdniny v textile,  lebo tie stoličky sú fakt tvrdé a studené a na rozdiel od škôlky na nich sedia niekoľko hodín, takže 2.deň školy si ho doniesol a ma ho. V ten deň bolo rodičko,  kde 1 hyperaktivny otec vytiahol to, že majú aj staršiu dcéru a dohodli sa, že kúpia všetkým podsedaky. Tak že čo my na to, vsetci nadšení,  ano ano. A potom začala  burliva konverzácia na EduPage,  koľko je žiakov, aký typ, kto poprisiva snurky,  odkiaľ objednať, číslo účtu na poslanie peňazí. Potom info, že už prišli, že sa snurky prisivaju,  že postupne sú umiestnovane na stoličky. Dokončené to bolo v pondelok a včera zas začali s kobercom

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 04. října 2023 10:13

Potrefenáhusa prej si tam budou zakládat portfolio pracovních listů a všechno k angličtině. No jako predstavila jsem si dva a půl tisíce plastových kapsicek a zaplakala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2023 10:28

žluťásek to mu vydrží až na vejšku Zrovna teď potřeboval syn 15 těch obalů do školky. Zjistila jsem, že kromě balíku 50ks mám ještě plné minimálně jedny kroužkové desky z VŠ studia.

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 04. října 2023 11:01

Evaeva my jich máme milion doma taky z myho studia, ale matný. Museli mít lesklý!! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2023 11:02
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2023 11:03

žluťásek nebudou na to psát fixou? To by možná vysvětlovalo ten lesk.

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 04. října 2023 11:07

Evaeva jj, taky myslím. Stírací tabulky pouzivaj 

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 04. října 2023 11:18
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2023 11:27

žluťásek tak to není špatný nápad, ale to množství je teda děsivé 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 04. října 2023 11:29

Není tu někdo, kdo by ocenil výbavu kojícíma podprsenkama a neeklujou se mu z druhý ruky? Já je klidně hodím do kontejneru, ale vzhledem k tomu, kolik tisíc jejich pořízení stálo, je mi to trochu líto... velikosti odpovídají 70 J-K. 

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 04. října 2023 11:53

Lukáško mi včera hlásil, že už začali hladat 2 písmena, tak som zvedavá, ako mu to pôjde. 

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 04. října 2023 12:07

MPLee nejezdite na nějaký krouzky na prahu 6? Kromě dobrodejny je tu ještě jedno místo, kde se specializujou vyloženě na těhotný a maminky s miminama. Je kousek od naší školy, kdybysme si to zvládly nějak předat, můžu to tam odnést 

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 04. října 2023 21:01

Mrakoplas ako ste dnes dopadli? Je ti už lepšie?

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 04. října 2023 22:33

Mám tu nějaký začínající deskohráče? Posílám jednu podzimní výzvu z knihovny. Jde o hry pro úplně nejmenší děti. Třeba jako inspirace na dlouhé večery a všechny kašlíky a rýmičky. Za každou výhru si můžou prcci odškrtnout políčko pod figurkou :) 

Krtek - Moje první hra - "aktivity pro mimina", obrázkové úkoly typu zatleskej, jak dělá pejsek, obejměte se

Havran - Můj první ovocný sad - kooperativní hra, všichni hráči společně sbírají ovoce ze stromu a snaží se ho očesat dřív, než havran doletí do sadu

Karta s kočičkou - Little match - karetní hra, prší pro nejmenší děti, hraje se jen na stejnou barvu nebo stejné zvířátko, žádná esa, sedmičky 

Víla - Blumenfee/Flower fairy - kooperativní hra, všichni hráči společně se snaží vypěstovat květiny, aby vykvetly dřív, než kouzelná víla dorazí na slavnost

Oranžový zajíček - Zajíček v své jamce - hráči pomáhají zajíčkům pryč z promáčené nory. Podle barvy na kostce vybírají správný východ a soutěží, kdo zachrání víc zajíčků

Fialový zajíček - Little circuit - zvířátka závodí na barevné cestičce, kdo doběhne první na konec. Posouvají se podle barev na kostce, občas můžou skočit hodně daleko, jindy se musí vrátit. 

Offline JankaM
3023 příspěvků moje polička 04. října 2023 22:35

Teda, sečetla jsem platby za sporty a kroužky pro děti a

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 04. října 2023 23:07

JankaM Jojo, já se děsila takto předčasne, kolik za to vydáme:D. A taky mi to přišlo dost a to jsem si jistá, že u nás jsou ceny úplně nejnižší. Nakonec nechodí nikam, ale nějak mě to ušetření vlastně ani nedělá radost:D

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 04. října 2023 23:43

Takže dítě minulej tejden na dovoleny se strašnou nudli, víkend už v pohode, 3 dny ve školce a dneska mi ho vrátili zase se strašnou nudli?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. října 2023 23:56

letfenixa vdaka za opytanie, lepsie mi nie je a uz je doma aj mladsi s kaslom. Starsi je v pohode ale trci s nami doma, lebo ho nema ani kto do skolky a kruzkov odviest :/ aj by som ho rano poslala sameho, mame skolku 10 metrov od domu ale pravidla skolky su, ze ho musi doviest dospely. Som sa smiala, ze on extrovert by si na ulici uz nejakeho rodica odchytil

Online continuity
42029 příspěvků moje polička 05. října 2023 06:23

Mrakoplasnemáš tam nějakého spřízněného rodiče na WhatsApp žeby si ho ráno vystrčila ze dverí a někdo by ho přehodil přes plot?

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 05. října 2023 06:40

Síce neviem, čo sa L. učí v škole, ale presne viem, čo si spolužiaci nosia na desiatu a počas akých prestávok to jedia a v triede prebieha čulý výmenný obchod s keksikmi