Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 02:13

Malenge Pinot Noir Mrakoplas Gratulujem !!!

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 08:07

Mrakoplas Mívala jsem dlouhé roky vložky do bot z Tchiba, u těch se baterka přicvakla na lem boty. Teď mám podkolenky, značku nevím, zkusím pohledat, baterka se připíná pružným páskem pod kolenem kolem lýtka. Ono je to primárně pro lyžaře, kteří to snadno schovají pod oteplovačky. Pod městské oblečení to asi nevymýšleli.

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 09:00

Pinot Noir Jeje, dočítám se zpožděním a velmi gratuluji  Myslím, že jste to tahle i plánovali, ne? Letní dítě je super a s tím břichem... no musím se smát, u prvního dítěte na mě těhotenství nikdo nepoznal, vrátila jsem se na koncí prvního trimestru z Japonska a úspěšně to tajila ještě dva další měsíce. U druhého to fakt nešlo....taky únava byla podstatně větší, možná i kvůli péči o první, ale snad tě to nepostihne. Takže letos žádný vánoční punč....

+gratluce všem ostatním čekatelkám! Malenge Mrakoplas....možná ještě někdo?

Offline tv
4188 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 09:13

Vsem tehotnym moc gratuluju!

A detnym samozrejme taky.

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 09:25

tv  my dětné děkujeme a nápodobně....

A hele, jak to tak postupně dočítám, s těma klukama ve školkách v zimě....odkoukala jsem od jedné maminky dávat na pučocháče krátké kalhoty, jako nějaké teplákové třičtvrťáky. Takže přišel v punčocháčích+kalhotech, ve školce sundal kalhoty a na pučocháče jsme oblékly krátké kalhoty. Vypadá to dobře, tak staroanglicky, :-) teplotně dovnitř akorát a dobře se mu převlékalo na ven se školkou. Mohučanka Pinot Noir žluťásek 

Offline brrr
12281 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:01

Garfie Jo, tak to občas nosilo dítko třeba i do sokolo (moc se tam netopilo). Punčocháče a přes to tenké kraťásky ke kolenům. Jednu dobu to tak starší vyžadoval i doma. Na převlíkání to bylo ultra pohodlné.

Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:04
Reakce na slniecko:

Malenge Pinot Noir Mrakoplas Gratulujem !!!

​taky se pripojuji!drzim palce a obdivuji vas vsechny.ja uz se asi nerozhoupu.

Offline brrr
12281 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:04

Jinak ke kauze batoh, nakonec asi koupíme Deuter Fox 40. Sice by mohlo být dítko ještě o tři, čtyři cenťáky větší, ale zase si říkám, že přes zimu ho až tak potřebovat nebude a na jaře snad o ten kousek poporoste.

Taky se přiznávám, že jsem neschopná matka, nějak jsem vytěsnila možnost, že by začala zima. Včera šel starší s řevem do školy v poděděné bundě, která mu byla tak o 15 čísel větší, protože jiná po ruce nebyla. Naštěstí jen přebíhal od auta do školy a zpátky, takže nebyl moc vidět. No a v HM mají 50% slevu na bundy, takže dnes je již problém vyřešen.

Offline Janulik03
20075 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:06

Pinot Noir gratulujem. Nečakám síce dieťa, ale dcera nám tiež oznámil, že čakaju druhé. Síce až po 7 rokoch, tak akoby uplne nanovo. Som zvedavá ako to prijme ten náš jedináčik.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:13

brrr Taky jsem to zasklila a vytahovola bundu z lonska :) Nastesti je hubenour. Diky za tip na HaM, o pauze tam asi zaskocim.

Offline brrr
12281 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:16

moonlight Je to přebrané, ale snad něco seženeš. U nás loňskou dostal po starším mladší, ten neměl vůbec nic.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:18

A gratulace Pinot Noir a ostatním těhotným. Jsou to skvělé zprávy 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:27
Reakce na Janulik03:

Pinot Noir gratulujem. Nečakám síce dieťa, ale dcera nám tiež oznámil, že čakaju druhé. Síce až po 7 rokoch, tak akoby uplne nanovo. Som zvedavá ako to prijme ten náš jedináčik.

​To je taky skvělá zpráva, to jim moc přeju! Jéžiš, mě to nějak dojímá tyhle zprávy, asi PMS či co 

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:49

brrr Klid, já bundy mám, ale někde schované, vytahovala jsem je teprve dnes....podvlíkačky nebo tak něco pro syna taky ještě nemám...a za okny sněží. Nějak mě ta zima zaskočila 

Janulik03 No ale tak to velmi gratuluji! :-) Hele, pro babičku je to snad ještě lepší zpráva než pro rodiče, ne? 

Offline Malenge
4825 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 10:50

Dámy, abych na někoho nezapomněla, tak aspoň takto hromadně všem děkuji za gratulace! Bude veselo

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 11:01

Janulik03 Gratuluji. Manzel ma o 7 let mladsi segru a on, svagrova i tchyne rikaji, ze ten velky rozestup byl fajn. On si hlavne pochvaluje, ze mel cas a prostor na klukoviny :)

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 11:03

Mam dotaz: jsem teta 2 kluku od svagrove, kteri jsou uzasni , ale stejne si porad rikam, ze by bylo fajn, kdyby i moje segra mela deti. Myslite, ze je v tom rozdil?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 11:20

Lamicka Jako rozdíl mezi bratrovými a sestřinými dětmi? Nebo bratr není otec? To je zas moc Vichr z hor na mě

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 11:22

Mutziputzi lol svagrova muze bejt sestra manzela ne?:D 

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 11:23

Lamicka myslim ze jo.. se svagrovyma mam celkem vlazne vztahy (dobre, ale nic blizkeho) a tim padem ani s temi detmi to neni tak jak bych rada, vidala bych je myslim casteji a vic se o ne starala pokud by byly segry, se kterou mam blizky vzah, vidme se volame si a tak.. kdybych teda nejakou segru mela