Lamicka Ja se na ne taky tesim:-D:-D Takze normalni to asi neni:-D
Vše o těhotenství a dětech
Je normalni tesit se v 36 na vnoucata, kdyz je detem 9 a 5?
asi ne, co?
kolegyna porodila prve a zaroven posledne v 46. este stihas ![]()
Pinot Noir ![]()
(jsem si nějak myslela, že nejlepší kamarád je teď tornádo. a vida!
)
Pinot Noir 
To je dojemný, krásný
barbucha este stale sa najdu rodiny kde sa preferuje syn ako prve dieta. Najma tie kralovske
![]()
OK. Pokud mi někdo dá království, tak jsem ochotná se dohodnout! ![]()
Ale ne, už i tam dorazila civilizace a rovnoprávnost... a dnešní monarchie maj konečně slušný vyhlídky, anžto většina bude mít královnu ![]()
Aranel no jo, ale které z těch desítek přítomných tornád si vybrat, že?
. Viki je jen jeden!
Karja to bys musela prispivat uz jen fotkama![]()
Karja bože, tá je zlatá!
711990 Presne, ted machruju a vecer budu zase brecet. Ja ted brecim tak dvakrat denne. Poprvy kdyz si uvedomim rozdil mezi mym a sambovym programem na den a pak si dam vecerni klasiku nejak v prubehu uspavani:-D:-D
Ta je tak krásná! Z toho nejhoršího budeš do roka venku, ale krásný budou holky už pořád. Hlavu vzhůru, aspoň jednou denně ![]()
Lamicka V 36 je to normální, ale po čtyřicítce se to změní! ![]()
dynda Joo, to ja ji mam vzhuru, ja i za den nekdy nadelam takovy prace a tak. Jen nam proste nesvedci ta karantena jak jsme denne furt pokupe, me pak desne stve sambo a uz se to veze i s detma proste!
Nikdy jsem nechtela jedinacka. Az od doby, co mam dve.
Ok, tak zas vtipny to neni. Kdyz mam blby myslenky, divam se na svou nejoblibenejsi fotku. Je 5 let stara
:

...je nádherná...![]()
Miru Diky.
Zas to smaznu, vsem je jasny, ze je to krasa nesmirna.![]()
...nene. Mně se cizí miminka, děti málokdy líbí. Tihle jsou nádherní. Opravdu!. Já nechválím ze slušnosti, ale jen když jsem unešená...
Máš krásné děti, zvládla jsi náročné období, máš chlapa, co nežárlí(vše je o úhlu pohledu...), jsi žena mnoha nadání a jsi krásná. Co ještě chceš.?![]()
![]()
![]()
Karja Pinot Noir Luna To je nádhera - věneček, kamarád i společná fotka
Luna věřím, že je to nejoblíbenější fotka, úplně mě dojala ![]()
Luna krásná fotka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje