Len to je taká krásna fotka aj komentár ![]()
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu moje děti nemají ani mobil, natož fb. Ale mám pocit, že fb mezi dětmi moc nefrčí, začínají WA.
Potrefenáhusa Tabea spis bych tipla, ze problem je v tom nezdraveni a nekomunikaci. Na siti ucitelku zna, v realu se neobtezuje. Zivot ditete mimo realitu.
ucet na fb je legální nekdy od 15 let, proc by mela ucitelka komunikovat s 8letym ditetem na fb? Leda by to byl rozhovor úplně o někom jinym?
Potrefenáhusa ja fb nemam, ale kdyz se tam nekdo pod 15 prihlasi a napise, ze je mu 18, asi se to nepozna, ne? Coz by teda neresilo pripad, ze dospely vi, s jak starym protejskem komunikuje. Asi to bude muset viktorka_od splavu vysvetlit, jak to vlastne myslela.
Potrefenáhusa ještě by ti mohly sedět anatomicy. Ale mají trochu silnější podrážku.
Kokoska vůbec nevím, co by kdokoliv pod 15 na FB dělal. To je pro děti mrtvá síť.
Evaeva to by mi vůbec nevadilo, naopak, te tenká podrážka mi projde zajímavá nejmíň
Potrefenáhusa já mám plátěnky, stojí pár stovek, jsem s nimi spokojená. Pak dělají i nějaké kožené, ale celkově mají pár modelů.
Potrefenáhusa já mám ty fare bare plátěnky, ty jsou ve špičce prakticky rovné. Ale jsou na mě až moc tenké, dávám si do nich tenkou pěnovou vložku. Na výlet super, po městě po dlažbě a betonu mě z nich bolí nohy.
Kokoska vůbec nevím, co by kdokoliv pod 15 na FB dělal. To je pro děti mrtvá síť.
tak jsem se teď ptala syna, jestli zná Facebook. Nezná. ![]()
Máte tu někdo obrázek na to vyřiznuti kočky z dortové korpusu? Nedávala to sem kdysi notna ? Googlim a nemůžu najit;-/
Kokoska Diky;-)
žluťásek ja se tech vložek trochu bojím, protoze u těch Froddo jakýkoliv jiný vložky než originál zpusobujou, ze se mi stary rozchozeny boty pokoušej přeříznout achilovku
Potrefenáhusa já dávám vložky do všech bf, kromě těch anatomiců. Ale mám takové 3/4vložky. Frodda teda nemám.

My dneska slavíme 3 roky! Zdobení teda není moje silná stránka, ale zadání bylo: čokoládovej, s bojůvkama a jahodama! Tak snad splneno...
Allysa všechno nejlepší! Takovej dort určitě nejen splnil zadání, ale i vzbudil velký nadšení. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí