My mame balkony, zahradu a dokonce mam I chuvicku s kamerou abych ji mohla pekne smirovat. No jo, jenze ono se nespi, kdyz se nejede. Dneska jsem ji mela na zahrade aspon pul hodky nez zacalo rvani, pak uz jsme jely. Nekdy rvani zacne uz po deseti minutach, skoda skoda, ale zkousim to kazdej den, v ruznejch variantach, jakoze prvne jezdit pak stat, prvne stat, ruzny stanoviste, svetovy strany a nevim cosi a nic no! Nejlepsi hlaska moji mamy byla ,,hmhmhm rve, neco je spatne".
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas Lyžařské vyhřívané podkolenky. Bez nich bych už byla asi dávno mrtvá.
viktorka_od splavu Ja mam dlouhou bundu, ale ty bombardaky potrebuju uz od rijna pomalu, ale mam to kvuli tem zanetum, chlad a ofoknouti vadi, takze I kdyz celych legin netreba, tak poradny trenyrky to chce.
Jsme vsechny macky, pred sto lety bychom byly mrtvy!Bez podkolenek a termolegin!
Sweet Potato dakujem, idem to pozriet
Mrakoplas Dá se koupit vložka do bot s vyhříváním na baterii, má to i dálkové ovládání, doporučuji, mám i v lyžákách, bez toho ani ránu. No a pak dle mého strašně záleží na výšce podrážky boty, musí to izolovat, mám takové kozačky/holinky Keen, co mají hrubou gumu a trochu náznak podpatku, ve výsledku to jsou 2-3 cm izolace a teprve pak noha v ponožce nad promrzlou zemí a jsou ty nejlepší boty, co jsem kdy měla.
Malenge
u zimních bot nekoukám vůbec jestli mají nějaký chlupy uvnitř, ale na výšku podrážky. to je jediný co se teplou fusaklí nespraví
viktorka_od splavu Přesně, nějaké chlupy okolo kotníku, na co? Mrznu přece odspodu!
uplně nejlepší výbava v poslední době: kozačky pod kolena s traktorovou podrážkou přes teplý leginy a spacákobunda až po kozačky:-)
Holky, gratuluju! To břicho, no, to je něco. Sice všichni tvrdí, jak si ničeho nevšimli, ale já už se dávno nevejdu do kalhot, haha. Neřeším. Na to bude pak už celý život ![]()
Malenge viktorka_od splavu a ked je sucastou tej vlozky aj bateria, neni moc hruba? Aby sa mi to do tych topanok aj voslo..
Inak neviem ci radsej nebudem mrznut, pri pozerani cien tychto vymozenosti to so mnou skoro slahlo o zem
Sweet Potato mate aj tip na nejake konkretne? Nasla som v rozmedzi od 50 do 200€. Na tie drahsie nemam a neviem ci tie lacnejsie budu k niecomu, no musim to asi riadne prestudovat. Kazdopadne je to fakt dobry tip, vyuzijem v buducnosti aj na bezky.
Mrakoplas no ta baterka byla na drátku co se asi (?) strčí do kapsy u kalhot, moc jsem to nestudovala protože to nepotřebuju.. něco takovýho? https://www.lidl-shop.cz/CRIVIT-Vyhrivane-vlozky-do-bot/p100246979
Nepomohla by ti sukně? Já mám takovou krátkou sukni, materiál - jak to popsat - jako jsou buřtobundy. Je to naprosto báječný právě na ty partie. Nosívala jsem to na běžky, když býval sníh a já netěhotná a bez dítěte, pak s kočárem na procházky, klidně přes přiléhavé kalhoty nebo termolegíny. Třeba jako tohle.
Mně syn v kočáru spal téměř výhradně za jízdy. Stojící kočár nefungoval. No, možná 3x za život. Jinak bych ho nechala na vzduchu mile ráda o samotě.
Mrakoplas viktorka_od splavu Ony jsou jedny s drátem, to je jen tenoučká vložka, co hřeje, a vlastní baterie, která to zásabuje, se napojuje na ten drát a dá se zavěsit na botu nebo třeba dát do kapsy a pak jsou vložky o něco vyšší, kde je baterie už zabudovaná uvnitř a ty mají dálkové ovládání, něco takového https://www.fitness.cz/insportline/obleceni/sportovni-obleceni/vyhrivane-obleceni/vyhrivane-doplnky/vyhrivane-vlozky-do-bot-glovii-gw2-s582883222/?zbozi_1=35-40&gclid=Cj0KCQiA28nfBRCDARIsANc5BFAoBU6StVDyyRBbBDVkNv8RzwjuK7l__MeMZBx1xzCtkgzItgp3FPAaAiKPEALw_wcB. Tam to chce ale vyzkoušet, aby se do konkrétních bot vešly.
ten jezdici kocar v zime za takovy problem nepovazuji, je potreba pridat do kroku
ale vazne, je potreba to stale zkouset, ono se meni a nekdy i ze dne na den, ditko spi, nebo nespi. zima je jeste pred nama, doted vlastne bylo teplo a mne v teple deti spaly blbe. nejlepe, kdyz bylo venku -15, to jsem je uspala v perove bunde na balkone a ony dve hodiny ani nedutaly ![]()
continuity jojo, copak loni s kočárem, to se to chodilo, ale letos, kdy je třeba se zastavit u každého plotu a zevrubně prozkoumat, jestli tam náhodou nebydlí pejsek nebo kočička, to si snad tu elektrickou dečku do bot pořídím taky. A na záda a kolem krku ![]()
Mohučanka jj, a pockej az budes v snehu a mrazu (nebo lepe v obleve) stat pod kopcem a cekat az si tam ditko vytahne lopatu.
ja jsem mela burtobundu plnenou perim. ted je to i v mode, tak jses v pohode, pred 5-6 lety se to nedalo povazovat ani za nastaveni trendu ![]()
Juhuu, abych na některou nezapomněla, gratuluju raději hromadně celé druhé vlně těhotných :-)
Já jsem včera už vytáhla svou kouzelnou bundu do -30 stupňů, díky níž se skoro až těším na zimu. Stačí mi pod ni tričko s krátkým rukávem, loni ve velkých mrazech triko s dlouhým rukávem. Myslím, že to byla úplně ta nejlepší věc na sebe, co jsem si kdy koupila a koupím. Výhradně nosícím i znovu těhotným velmi doporučuju, má vsadku tehotenskou i nosící. Značka I love mum, typ bundy Island ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025