betsey Ja si googlila, proti cemu je hexa, az po ockovani deti. Nepocitala jsem, ze je budou ten den ockovat, jen jsem rekla lekarce, ze dle vyjadreni z neurologie neni duvod neockovat a sup, hned jim to pichla.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva aha super, tak to ju ešte očkovať nebude
Vari no moja našťastie na žiadne očkovanie nemala reakciu, keby mala, tak si to možno aj za pamätám. A teda celé očkovanie mala o niekoľko mesiacov posunuté kvôli atopickemu ekzému
betsey
ja si tiež nepamätám ktorá vakcina sa ako volá a už vôbec nie na čo je. Môj mozog to asi vyhodnocuje tak, že to nie je jeho starosť ale starosť lekárky, tak to proste neudrží ![]()
betsey my tím teď dost zijem, protože přesně, to je furt něco. Doufám, ze za 3 roky už si to taky nebudu pamatovat
betsey Reakci meli oba jen na bexsero, to jsme o par mesicu posouvali, v pul roce meli asi pet kilo, tak mi to prislo brzo. Řádili oba furt stejne, jen se mi zdali trochu teplejsi, tak jsem jim zmerila teplotu a oba skoro 40. Matka roku, fakt. ![]()
Potrefenáhusa po té mmr už to hodně zvolní. Já vždycky trnula, aby nebylo na řadě něco, co se platí.
betsey já si taky nepamatuju nic, proto dcera nemá to bexsero - nevyšlo to na prohlídku
Doktorka vždycky řekla: dnes naočkujeme to a to, a na jedné prohlídce: dnes bych doporučovala pneumokoka, ale ten se platí, tak říkám ok, zrovna mám peníze. Ta naše doktorka očkuje mimina od pěti kil, takže dcera to měla celkem dost posunuté.
Akorát jsem si teď díky Ríšovi Pinot Noir googlila, co se očkuje v pěti letech, protože to nás čeká na jaře...
Ja taky moc netuším, ale teď jak začaly byt dvě a tak divné se to prolínalo, radši jsem se na to víc podívala, aby si to nepopletla i ta sestra;-).
Tak to jsem zvědavá, byly jsme na bexeru a nimerixu dnes. Velkamala dostala po jen jeden čípek, ten je do 13 kilo, ona má asi 14, tak snad to bude stacit.
Jo a holky řvaly děsně, ale děsně. Jako třeba dvacet minut brečely, a z toho třeba 5 minut hurónskej rev. Velkamala nechtěla ani otevřít pusu a vypláznout jazyk, musely jsme ji i na to otevření pusy tři držet. Trochu ztrácím optimismu k tomu zubaři, přitom tam to minule objektivně šlo. Asi je po covid sezóne protahnu po všech svejch vyšetřeních, od gynekologa až po kožní, aby získaly trochu důvěru. Přitom ta nase doktorka je tak příjemná, milá a nosí moc hezké oblečení barevné.
Mohučanka Tak to by dcera měla první očkování v půl roce ![]()
Vari To se mi stalo taky. Nebylo to po ockovani, ale i tak jsem odhalila teplotu az po docela dlouhe dobe, kdy dite bylo spave a zpomalene. A ono melo 39...
MPLee No, dcera měla první ve 4 měsících myslím.
Karja Gynekolog tam má pejska, to se jim bude líbit ![]()
Mohučanka u nás sa to očkuje v 4,5 rokoch cca, boli sme na tom nedávno a už zas neviem, ktoré preockovanie to bolo
. Je to marny.
Vari Jos to je podľa mňa úplne normálne. V lete na oslave sestrinej 40 starší syn lietal ako blázon (ako bežne), len nechcel jesť. Čo je unho normálne, ale odmietal aj sladkosti, tyčinky atď..tak som mu o šiestej večer dala ruku na čelo. Teplomer potom ukázal takmer 40. Skludnil sa až po ôsmej večer keď už bol úplne hotový.
Aranel jo, on to s dětma umí, se mnou do poradny chodila paní tak se čtyřletou holčičkou a ta se na něj vždycky moc těšila.
Ok, deckam práve skoro umrzli ruky na odrazadlach. Kde prosím vás kúpim hrubé, teplé najlepšie vlnene palcaky. Nie do snehu, to majú zvlášť. Premokave nevadia. Ale aby sa v nich dalo udržať riadidlá. Ďakovala.
Mrakoplas lindex má vlněný palcaky, vlny myslím 70 %. ta řada vlněných věcí se jmenuje Fix.
Mrakoplas a dík že se ptáš, teď jsem našla ještě lepší, silnější Reima luminen, stopro vlna a fleecová podšívka. Mají je na skibi teď v akci
žluťásek dik, idem pozrieť aj ja. Ešte ma napadá, že by som potrebovala aj protišmykové, neviem či sa nebudú na riadidlach šmýkať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje