Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Janulik03
20073 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 12:38

Garfie noo možem to vrátiť, ked bude revať, to tunajšie mamičky budú čítať radi. 

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 12:40

DrowRanger U nás byla reakce na první očkování celodenní a pak i celonoční spaní. Víc takových reakcí! 

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 12:40

DrowRanger Já jsem měla taky před prvním očkováním podivné pocity, ale nestalo se nic. Fakt vůbec nic. Tak držím palce 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 12:50

continuity Pinot Noir Mohučanka Ďakujem za ukľudnenie, dúfam, že aj u nás to bude maximálne ten spánok, ale keď som čítala na nete tie články o horúčkach, kŕčoch, opuchoch a zahnisaných vpichoch . Fakt je internet niekedy na škodu...

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 12:54

Ještě přidám k té hospodě na mýtinc (švagrovo dětné vztahy)... Záleží na milionu proměnných, věk děcek atp. Moje vztahy s maželovou sestrou a její rodinou jsou velmi chladné, tak nějak obecně a víceméně odjakživa, to že absolutně preferuje manželovu starší dceru oproti mladší je jen poslední kapka. Starší se jí víc věkově hodí jako parťák k jejich jedináčkovi..  Manžel se strašně diví, čím to je, že tam mladší nechce ani na oslavu 2x do roka.. 

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 12:54

DrowRanger jenomze ty boule, a vnisave vpichy delala TBC vakcina.

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 13:27

U nás hraje roli jak povahová blízkost, tak vzdálenostní faktor. Mužova ségra a švagr bydlí na sousedním sídlišti, takže se s jejich rodinou vídáme častěji už díky tomuto. A taky si s ní vlastně rozumím víc, než se sestrou - s tou se máme moc rády, ale jsme povahově, vkusem, životním stylem atd. rozdílné, i když si nic nevyčítáme, neradíme a nekritizujeme, přece jen ta větší shoda se švagrovou prostě je.

Offline Janulik03
20073 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 13:28

Pinot Noir dakujem vyriadim, nemám na tom zásluhu, ale teším sa. A dúfam tajne že to bude dievčatko, chcem česať vlásky, zapletať vrkočky a kupovať bábiky. 

A nech máč čo najlepší priebeh a uži si to. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 13:43

A ja sem stejne stara jako "deti"svagrove....

Vsem tehotnym i babickam gratuluji.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 13:49
Reakce na brrr:

moonlight Je to přebrané, ale snad něco seženeš. U nás loňskou dostal po starším mladší, ten neměl vůbec nic.

​Ještě jednou moc díky za tip! Koupila jsem hned dvě bundy a spousta dalších krámů sice, ale pořád mám pocit, že to bylo výhodné.  

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 13:58

Tak jsem dnes ditko vyhodila do vanice pod pergolu, ale jako mam z toho takovy smiseny pocity.....

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:00

Karja Neměj. Hibernované děti spí nejlíp.

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:03

Sweet Potato Myslim, ze se kvuli sve velikosti a mnoztvi dek nemuze moc hybat! Nic jineho ji nezbyva! Jo a gratuluju vsem, uplne se   tom ztracim.

Jo a s tema deckama od svagrovych je to jedno, vsechno zavisi, jak casto a intenzivne se vidate;-).

Online brrr
12281 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:04

moonlight  Za tu cenu? Nekup to Jasně, že to bylo výhodné.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:09
Reakce na brrr:

moonlight  Za tu cenu? Nekup to Jasně, že to bylo výhodné.

​To jo, 50 % se hodí. I když pak zateplený kalhoty stály víc, jak jedna bunda, že.  Jinak já jsem marná, co se týče slev, ale pro ty děcka, když z toho stejně hned vyrostou, je fajn, když to občas nemusíš kupovat za plnou cenu...

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:11

Zarinya Tak ale to bys s nima mohla vycházet vcelku v pohodě, ne? 

continuity ségra je teda hustá, to ti řeknu! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:13

Garfie vsak nerikam,ze ne.

edit-to byla jen takova vsuvka,jak je zivot rozmanity.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:39

ja mám aj sestru aj švagriné, ale je to sto a jedno. So segrou, aj keď je bezdetná, som prebrala všetky blbostičky typu kojenie, plienky (tie sme spoločne riešili pomaly mesiac :-), býva 200 km, ale malú vídava veľmi často, aj keď dofrčí len na hodinu, je rada s ňou čo najviac, stále jej niečo kupuje a v podstate s ňou všetko riešime.

Švagriné bývajú v tom istom meste, jedna malú videla raz, druhá asi 5 krát, a už som o nej nepočula hodnú chvíľu. Mrzí ma to, hlavne jedna býva relatívne blízko, a ja tu nikoho nepoznám, tak som dúfala, že nejaký ten kontakt aspoň raz za týždeň prebehne, prípadne aspoň raz za čas zoberie neter von, aby mi trochu pomohla, ale kde nič tu nič. Ja som sa snažila aj telefonicky dohodnúť nejakú návštevu ale nestretlo sa to s úspechom. A len tak neohlásená sa objaviť, to nie je môj štýl

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 15:20

betsey A zkoušela ses jí zeptat, jestli by nechtěla jezdit s kočárkem? Mně přijde, že občas někdo chce, ale bojí se třeba sám nebo (a to mají hlavně ti bezdětní) si myslí, jak je to super vozit kočárek, že to chce každá maminka a že celá mateřská je vlastně jen o procházení se s kočárkem!(To mám jednoho takovýho kamaráda, to mě vždycky vytočí:-D)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 15:30

Sestru nemám, ale mám tři švagrové. Se všema mám dobrý vztah. Manželova sestra je úžasná ženská, která má stejně starou holku, jak my kluka. Nikdy jsme se nevídali úplně často, ale voláme si a děti jsou spíš, jak sourozenci i v těch 16. Když jsem měla problém, tak mi vždycky poradila a pomohla. Mám ji moc ráda pro její přístup k životu a nadhled. Se švagrovýma od bráchů je to taky super. Hlavně s tou od mladšího se vídám skoro každý týden. Přitom zase nemáme už stejně staré děti a spíš spolu řešíme cvičení, nákupy a myslím, že si rozumíme. Nahradily mi  sestry dokonale, i když třeba hlídání dětí jsem od nich nikdy nečekala, tak pohlídám jejich děti ráda. Sama se ale nevnucuju.