Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jo, to mám stejný, teď tam taky číhám na stejnou, jenom větší bundu. Škrt jsem asi trochu taky, ale na některý věci, který odsud mám, by prostě na nový nebyl rozpočet.
Zina já bych třeba i rozpočet měla, ale za věci, ve kterých se valí po hřišti a klidně je roztrhnou nebo se v kombinéze válí v břečce (true story, přišel obalený bahnem, že se koulel ze svahu po sněhu - který tam ale spíš nebyl než byl
) fakt nechci moc utrácet![]()
Evaeva ani já, ale zas jsem rada, když to fakt neprotece. Ty zimní bundy tam teda kupuju, ale je to risk, jestli to ještě bude mít vlastnosti. Ale jsem s vinted taky moc spokojena, teď jen tam koupila malý dřevěný auticka do adventniho kalendare
Potrefenáhusa jo, ale jim nikdy neprotekla ani ta kombinéza z Lidlu, když jí nenosí celou zimu, ale jen na sníh a tím pádem jí peru třikrát za sezónu. Akorát že z nich už vyrostli. Tak jsem tam koupila Tchibo prý 2x nošenou za 2/3 ceny. Jinak potřebují hlavně nepromokavé kalhoty, a to nosí softchelky celou zimu. Asi bych se bála takhle koupit nějaké funkční věci, v kterých mají být celý den v přírodě v dešti, ale takhle daleko ještě nejsme ![]()
Evaeva Jako asi kombinace všeho, ona se tam nenechala ani na tříleté, prostě asi jako stres a tak všechno.
Jako já bych to pustila docela, mrzelo mě to, hlavně kvůli těm ženským, ta doktorka je hrozně super a sestřička taky. No ale pak když ti ještě ,,babička,, řekne, že je to tvoje vina. No tak to je super. Jo na sedmiletou taky spoléhám, ale doktorka říkala, že to není moc zaručene.
Za týden jdeme k zubaři a máme žádanku na logopedii(to nějak zaonačim, že to je paní na povídání), vyšetření sluchu, to asi vynecháme:D. A očkování na pětileté neproběhlo, doktorka to odložila raději.
Evaeva jo, spis, ze u těch nákupu z 2.ruky se musis spolehnout, co o tom ty lidi napíšou a ze se o to dobře starali.
ja teď nakoupila softshellky na fleru za dobrou cenu do školky a taky se trochu bojim, jestli nebudou protejkat švama, což ty samodomo docela delavaj, ale prave do ty školky mi to přijde v poho a dupeto schovavam na ty celodenni akce s nama
Já jsem se teda na vinted už dvakrát spalila..jednou jsem to reklamovala a teď podruhé asi nebudu, jsem líná. Oba dva kusy byly prodejkyne z Polska a ten stav věcí fakt nadhodnotili. Lindex bundu dětskou jsem tam kupovala vloni a taky s ní nejsem spokojena, už je hodně prana a myslím, že nebude tak hřát.
Potrefenáhusa jasně, to musíš. Ale musím říct, že to snad zatím vždycky odpovídalo. Potřebovala bych ale nějaký zdroj na trika a tepláky, to je na vinted opruz.
Karja aha, no někdo to asi blbě nese, ta vyšetření. Jinak screening sluchu je v pohodě, ale jestli vyvádí při pohledu na doktora, tak to ti nepomůže.
Ale mám i pěkné zprávy. Dcera se účastnila běžeckých závodů, umístila se a dostala moc pěkné ceny, koukali jsme komplet asi všichni, nejen děti, co z té výherní tašky všechno loví:D. A dneska dostala od ředitelky malou pozornost, že si přečetla v novinách, že se účastnila a tak to má za reprezentaci naší školky;-) .
Evaeva Já nevím, já myslím, že všechno na preventivní prohlídce je v pohode:D. Co budeme dělat s tím očkováním...ale sama doktorka říkala, že to nejde že to by měla snad doživotní trauma. Asi tam zavolám, píchnou ji to na chodbě a půjdeme.
Potrefenáhusa s vysokým nápletem mám z Lidlu, ale jsou tenké. Já měla jednou štěstí na nějakou paní tady v okolí, koupila jsem od ní tašku věcí za pár korun s tričky v super stavu, softshellky,... ale už dlouho jsem na nic takového nenarazila.
Karja jo jasně, ale tam to může mít spojené i s předchozími vyšetřeními
Ale jestli jsou ochotné jí to píchnout na chodbě a neřeší ani tu prohlídku, tak to je super. Synovi vyšetření nevadí, ale loni měl očkování po dlouhé době a to jsem myslela, že jo tam fakt nedostanu. Ale absolvoval za půl roku asi pět injekcí a každá byla lepší a lepší![]()
Karja to mě mrzí, ta nepodpora od vlastní mámy je hrozná. Já to taky znám.
Dnes jsem take porizovala zimni vybavu. Mam sice asi komplet vsechno, co nam chybelo, pro obe deti. byla jsem s tim hotova za pul hodky na netu a pul hodky v nasem mistnim pidi nakupaku, jsem se sebou spokojena
Ovsem takhle najednou to byla pálka
, a to mam jednu bundu sekacovou z marketplace, nejake veci ze slev z tchiba a zbytek z akci na zalando lounge. Me tohle hrozne nebavi, ty zimni nakupy. Za oteplovaky na lyze neni kumst dat hodne pres litr a vyuzijem to tak tyden na horach. V tom tchibu meli termo veci do deste za dobry peniz (kalhoty, bundy tusim 299 Kc) a takove sikovne leginy.
Gatita ty věci na hory ale aspoň vydrží, každý to má dva roky, dědí to po sobě a ještě to nakonec užije i číslo tři. (A možná i někdo další potom). To se bohužel nedá říct o těch věcech na denní nošení, to mně prudí mnohem víc shánět dvě bundy na každou sezónu a ještě nesmí být stejné, aby si je poznali.
Nám chybí ještě boty, ale rozhodla jsem se, že to počká po porodu ![]()
Evaeva no já chytla trochu paniku, když mi přišel e-mail od bosonozky kouknete se na novinky od koelu a tam většina čísel vyprodaná....ale teď zimní ještě kupovat nechci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025