Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 10:21

Evaevaod nakazy po určenie diagnózy prebehli skoro 2 mesiace. Zhruba po mesiaci občas povedal, že ho boli koleno. A zvyšovala sa frekvencia. Až to vyvrcholilo opuchom,  silnou bolestou a horúcim kolenom.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2023 10:40

letfenixa aha, díky. Budeme to teda sledovat.

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 12:12

A kdopak si dneska ráno vzpomněl, že večer chodí Mikuláš? Že letos už potřebujeme dvě STEJNÉ punčochy a taky něco do nich??

Offline Suya
příspěvků moje polička 05. prosince 2023 12:39

Mohučanka Ja opet zcela alibisticky spoliham na babicky, obzvlast tu bydlici 300 m vedleAle to jde jen u triletaka, co jeste nevi ktera bije

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 12:45

letfenixa mozns by bylo jednodussi, kdyby to bylo jednotne. Bud pise ucitelka nebo zaci. 

Online Karja
44614 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 12:47

Mohučanka Tak to já včera vytáhla mikulášský pytlíky. A to od zabalených hadrů ze Zalanda lounge..... Kdepak punčocha:-D

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 12:55

Mohučanka No hele, kdyby nám tu včera nenechala nadílku babička, tak nevím nevím, co by děti dostaly

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 13:16

Byli jste někdo v Májalandu? Jak to tam probíhá a je to moc úlet? 

Dáváme vždy našim dětem a synovcům zážitek, aby mohli jít dohromady. Švagrová navrhla Májaland, ale mně to přijde jako obří pouť, což dcera nesnáší a navíc mi na to přijde stará (12). Ona by radši do Tobogy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2023 13:22

Karja já včera v noci pytlík vyráběla:), dopoledne tu jaksi byl syn. Od nás dostanou albi knížky, domečky k pokreslení a lentilky. Což se vzhledem k blití a pobytu doma ukazuje jako dobrá volba Advenťák dodá mamka naštěstí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2023 13:23

Lamicka to je hezká tradice, to bysme taky mohli zavést.

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 14:04

Lamicka len na 2.stupni už čo predmet, to iný učiteľ, iný systém.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 14:35

Evaeva je to skvele, deti se na to tesi 2x - nejdriv jaky zazitek prinese Jezisek, pak jak pujdou spolu. Hracky jsme uz zrusili. Jeden rok jsme byli v Zoo, pak v jump parku. Ted vymyslime neco, kde jeste nebyli. 

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 15:11

Ja jsem dorucila nadilku dneska dopoledne (ale dostanou to doma az vecer), jen jsem zapomnela, ze na to nemam vhodny sacek. Takze to maji ve svetle zelenych papirovych taskach s nalepenym snehulakem a santou. Jabka, male cokoladky, nalepky na okno, svitici stromecky, co meni barvy. Akorat jedna parta uz je zase nemocna, zelena ryma a tak. Nejak se jim to tam toci porad dokola.

Offline Potrefenáhusa
38796 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 15:26

Kokoska já mám místo pytliku papírovou tašku z košíku, kterou jsem dneska dopoledne chtěla dotvořit, ale starší dite neslo do školky, takže smolík 

Offline Pinot Noir
29850 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 15:35

Já jim nedávám nic. Babička donesla jednoho čokomikuláše, ten skončí nastrouhanej v buchtě, a jedny křupky pro Viktora, takové nejí, a jelikož je nejí nikdo, je to, jakoby hodila peníze z okna. Věci jim dávat před Vánocemi nechci, ke sladkostem mají (teda jeden má) přístup v podstatě volný. Není to jako za mýho dětství, kdy jsme se fakt těšili, že budou za oknem mandarinky, který u nás na bruntálsku kolikrát fakt byly jenom na toho Mikuláše. 

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 15:35

Potrefenáhusa tyhle male deti asi jeste nekoukaji, jak je to zabalene :)

Offline Potrefenáhusa
38796 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 15:46

Kokoska jj, je to ještě jedno 

Pinot Noir já mám pro ni mandarinky a malyho čokoládovýho Mikuláše. Mikulassky správný mandarinky jsou ale ten nej dárek a dite je moje, zere to na kila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2023 15:48

Pinot Noir kluci tu chodí od rána jak lvi v kleci, jak se těší. Nám Mikuláš teda nosí ten kalendář. Sladkého letos dostanou pomálu. Akorát teď mám problém, měli jsme jít na mikulášskou, ale jsou nemocní, tak nejdeme nikam. Takže kromě hučení, proč tam nejdeme, si mladší usmyslel, že Mikuláš přijde k nám domů (jako fyzicky). Očekávám scénu:)

Offline Pinot Noir
29850 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 15:48

Potrefenáhusa Ríša je žere taky po kilech, třeba 8 mandarinek za den. Tak mi přijde divný mu je dávat jako dárek, když jich má dennodenní trvalej přísun už tak tři týdny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2023 15:50

Potrefenáhusa mladší mandarinky vždycky jedl, tenhle rok je plivestarší jí ochutnal jednou. Fakt neví, co je dobrý