Naši radši jablka, úplně nejradši Eveliny, co jsou nejdražší. Ale měli je v Albertu se slevou, tak mají nadílku.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir holky nejraději banány, ale taky mi přijde blbý jim je cpát do punčochy, když denně sní každá dva. Za chvíli se půjdeme podívat na Mikuláše a spol. do našeho komunitního centra a mezitím doma Mikuláš nechá kalendáře...Malá dostane se Schleich farmou, velká s pičičandami s Minnie, babička a tatínek čokoládu a já svíčkový ![]()
Mandarinky u nás taky byly jenom na Mikuláše a před Vánocema, ale já jsem teda doufala, že v balíčku bude nějaká pidihračka, třeba igráček (nikdy nebyla). Když jsem pak byla trochu větší, tak mi přišlo nefér, že mi Mikuláš leze do svátku a tajně jsem si myslívala, že kdybych měla svátek jindy, že bych dostala nějakej větší dárek (asi nedostala).
Jinak malej dostal ve školce mikulášský balíček a krom biosaurů, samolepek a balónku tam byli i lízátku, tak tu mám z první ruky, co udělá s už tak aktivním dítětem cukr.
Zina všechno nejlepší ![]()
My jsme se hlavně večer nemohli za boha dostat domů, protože v naší ulici hodinu strašili čerti, takoví ti vlezlí ožralové. Nakonec jsme zakotvili u babičky a čekali na telefon od sousedů. Ale první pokus o vjezd k nám do ulice byl 18:10 a až 19:30 to bylo čisté. Tak to byla dost otrava no:-D
Ne nadarmo se dítě chorvatsky řekne otrok.
dzizisketa
ty perníčky jsou hrozně vděčné, s tím těstem se pracuje skvěle i dětem.
My máme v plánu pracny.
Karja to je teda hodně naprd
Děti včera dostali koledy 2 k tužce. Takže už tu nahlas prozpěvují Hej, koleda, koleda!![]()
Evaeva Hej hej koleda máme v nějaké knížce básniček a straší to svého času chtěla pořád dokola.
A včera večer jsem četla adventní pohádku a bylo tam něco jako, že "Andělé letěli do Betléma" a mladší na to reagovala "Dudlaj dudlaj dá" ![]()
Evaeva No, já jsem ráda, že dítě skončilo se zpěvem Last Christmas, tu písníčku nesnáším. Tak si teď zpívá Candy a tvrdí, že je lepší než Iggy Pop. ![]()
Musím se zase pochlubit Ríšovým kreslením. Už začíná být i celkem pečlivý při vymalovávání.

A tadyhle "Město v noci" jsem si dala do rámečku.

Karja hrozný. Na vsi, kde jsem vyrůstala, vždycky čekali u autobusu. Návrat ze školy byl velký adrenalin.
Pinot Noir Wow, Město v noci je teda parádní!![]()
Pinot Noir to je super!
Město v noci je fakt dokonalý, to bych si klidně dala na zeď taky, nebo na nějakým tmavým triku nebo mikině bych to nosila
. Fakt byste to mohli začít tisknout ve velkým
.
...krásné!..
Pinot Noir Město v noci je skvělý! Mimochodem, přiznáváš Ríšovi, že nám ukazuješ jeho obrázky, abys mu mohla předčítat pochvaly? ;o)
Pinot NoirRíša je teda neuvěřitelně šikovný ![]()
Prosím vas, připomeňte mi, napr. Karja , ze na to školkový focení se mám příští rok rovnou vy...t?
Nevim, co jsem si myslela, malý dite řvalo stejně jako doma, když se matka o metr vzdálila a starší dítě se mračilo jak sedm čertů, zatímco na nej fotograf dělal bez úspěchu opičky a podával mu do ruky různý divny předměty typu lucernička nebo obří rolnička
Potrefenáhusa Ale nám se už jedno focení vyvedlo, to právě musíš vychytat to správný okno, a to bude za rok:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články