Vše o těhotenství a dětech
Lamicka ja to robím, lebo tak predchádzam vyhovorkam, že "nikto zo spokuziakov mi nechcel povedat, aká bola úloha " a podobne.
Karja jo, vypadá to na půl den zvracení a pak normální virózu s rýmou. Ale teda malý teď během dvou hodin blil snad pětkrát
(potichu šeptám, že nejvíc se bojím o mimino)
EvaevaDržím palce, vsadím boty, že to nechytí;-). Jinak když jsme takhle blili, tak nás zachránil kinedril, ale nevím pro jak staré děti tento ,,recept,, je. Ale šestiletá neteř to měla požehnane od doktorky, mně to taky zachránilo od pohotovosti, že jsme udržela vodu. To jen, kdyby mu to trvalo nějak dlouho, ale snad to bude mít jen na večer, chudák malej
Karja doufám, že jo. Starší to tak měl, teď už má jen klasickou virózu. Ale teda na můj vkus to máme teď nějak často, to už je snad potřetí od jara.
KarjaKinedryl mi vůbec nemáme
letfenixa ty mas starsi deti, ne? Tam to smysl dava. Dceri takhle chodi AJ a je to presne jak pises, zadne vymluvy. Z jinych predmetu si to pise sama do notesu, to ma naucene ze zakladky.
Prosim vas ake cislo mam kupit demar mammut ked maju deti dlzku nohy 16,5 a druhy 18,5? Resp.aku rezervu im dat? Uz si to nepamatam a mladsi je tak na hrane dvoch cisiel. Jedny vyzeraju male a druhe velke :/
Evaeva jezis chudatka! Drzim palce, nech to mimino nechyti.
Co noha, stale kriva?
Mrakoplas než šel spát, tak kulhal. Uvidíme ráno. On už to jednou měl takhle z virózy, nic mu nenašli a pak to samo přešlo, ale bojím se, abysme to nepodcenili.
Evaeva ja som davnejsie citala u mklife.. na ig o zapale bedroveho klbu u deti pri/po infektoch, tak mi to teraz vyvstalo https://www.instagram.com/p/CeO4DzhLWU7/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Priznam sa, ze som ani netusila, ze nieco take moze existovat. Ale to snad nebude vas pripad.
Mrakoplas no tohle mám právě v hlavě. Minule mu dělali rentgen, ale nic nenašli, za tři dny byl v pořádku. On teda vůbec nemá omezenou hybnost, klidně si klekne třeba, ale našlapuje hodně opatrně a stěžuje si na bolest. Dám mu zítra nurofen a poradíme se s praktickou.
Lamicka áno, 2.stupeň. Len mi je to také, na 1.stupni sú vedení k samostatnosti a na 2.im to zapisem.
To vedení k samostatnoti je super, ale včera jsem na to konto chytla nerva, matikářka zadala v 6. třídě dost příšerný úkol, skoro 70 pojmů, které měly děti vysvětlit a nakreslit příklad. Není to v žádném online systému, nikde. Zadala to sice před nějakým časem, ale syn (a nebyl sám) to totálně vypustil, včera jim to připomněla...dost jsem běsnila, mají to na zítřek, včera přišel syn ze školy skoro v sedm večer, sesmolil asi čtvrtinu, má potíže se psaním, takže nedělal nic jiného, dnes bude pokračovat (přijde kolem půl šesté)....prý jim dokonce angličtinář odpustil úkol, když viděl, jak to polovina třídy smolí v obědové přestávce....![]()
Pro představu, takhle vypadají pojmy, nejraději bych matikářku vynesla v zubech.

letfenixa a jak ta bolest probíhala? Dneska už je to prý mnohem lepší.
Máme v obci nějakou akci "putování za betlémy" a hrozně mě pobavilo, že je k tomu přiložená mapa a tam jsou ty body s jednotlivými zastákami značené jako "Novákovi" "Svačinovi zahrada" "Horákovi stavba"....mohli by tam rozlévat také svařák...
Evaeva na blití dceři pomáhá Kulíšek, stačily dvě lžičky. Já jí pak nutila víc, po doušcích, ale přestala zvracet už po prvním napití. A je i pro miminka, teď nevím, od kolika měsíců...Držím palce.
Mohučanka díky za tip, zjistím od kolika měsíců je, mám ho doma. Mladšímu už je lépe, ale včera jsem do něj nedostala ani lžičku čaje, vždycky se jen naklonil, vyzvracel a usnul.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články