Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2023 12:37

Zu to bych brečela taky! Tohle nesnáším.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2023 12:40

DruI na fb jich pár bylo. Já to měla hrozně ráda v pubertě a čerstvé dospělosti, potkávat je v ulicích. Ale kvůli strašení mně to asi ani nemrzí, že je to na ústupu.

Offline Potrefenáhusa
38794 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 16:08
Reakce na Zu:

Zakončila to na mikulášský akci matka, která dítě, které se bálo i dojít k Mikulášovi, ještě seřezala, ať nebrečí

​tohle je fakt uplny wtf, jako s tema detma někdy jsou ty situace takový emočně vyhroceny, ale tohle je fakt nepochopitelny, třeba ze byla vztekla, ze to zařídila a dite to neocenilo, ale naopak? 

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 16:14

My sme mávali v škole Mikuláša so strasnymi certami, ale učiteľky z 1.stupňa povedali, že nechcú certov,  tak chodili len k druhostupniarom, a tento rok bol Mikuláš s 2 anjelmi. 

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 16:37

Zu Já to teda mám v okolí naopak. 90procent rodičů, nevím, jak prarodičů, to už nedrží a má názor, nestrašit tím. V naší školce jsou čert, mikuláš a anděl a jsou to učitelky a je to poznat. Máme mikuláčskou v obci a tam letos s malými dětmi prý skoro nikdo nepřišel. Ta wtf matka, ta by byla wtf i tak, seřezala by ji za něco jiného, ve školce máme taky takovou jednu podobnou krávu,. Ta "kráva" mě hrozně fascinuje, ona je hrozně hezká, ale chová se k dětem tak hnusně, jednou jim přede mnou řekla, že se tváří jako kreténi (?!...), slibování na prdel za kraviny...je fakt strašná, ale člověk se na ní podívá a ona je prostě v obličeji tak příjemně hezká,vždycky mě zarazí, jak někdo s takovýmhle ksichtíkem může být takovej idiot.

Offline Zu
2774 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 16:38

Potrefenáhusa a to nebylo 5 nebo 10 letý dítě, to bylo batolátko. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2023 16:53

Zu klidně to mohlo být jak píše Potrefenáhusa prostě si představovala, jak vezme dítě na Mikuláše, dítě bude nadšené, trochu se třeba zabojí před čertem a ono pak "nevděčník" ječí. Ale stejně je to smutné, taková reakce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2023 16:54

Karja to si pak člověk říká, jak to asi vypadá v soukromí, co?

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 17:20

Tak tohle bylo vloni v detskem klubu, bal se i prvnak. Ja pro to straseni nejsem.

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 17:35

Kokoska veď je to strašné!

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 17:38

letfenixa je. Letos byl maly certik a drzel se v pozadi.

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 20:06
Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 20:16

Kokoska To vážně? To fakt někdo nemyslel. To bych se asi při příchodu lekla i já.

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 20:46

Ten cert od Kokoska je fakt desivy. Mne ted zrovna rikala kamaradka, ze Mikulas byl u nich ve skolce velka kauza a ze nekteri rodice to az prehaneli, jak brojili proti besidce a zadali zakaz Mikulase. Prislo mi to hystericke, protoze u nas ve skolce to byvalo fajn, syn se nebal, bylo to jen takove napinave a deti mely zpestreni. A trocha napeti mi pro deti prijde ok.  Ale tohle bych taky nechtela. My byli v sobotu na takove vesnicke mikulasske akci, bylo to hezke, delane vice mene pro zname. Obe deti vedely, ze tam jdem a ze to bude jenom jako. Kluci se tam rozbreceli oba, bylo to na ne i tak nejak moc, i kdyz me to jako dospelemu neprislo a byli jsme tam spolu. Ale ani tomu starsimu nebylo prijemne, ze tam je stredem pozornosti a dotiraji na nej tri certi. Hned to ale oba pustili z hlavy a sli se pak se zajmem koukat, jak tam certi griluji jejich kamarady:)

Online dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 21:06

Vzali jsme děcka za pořádaným sněhem. Ráno prý to ten kopec vyjdeme, je to jen kilometr! Jo, ale převýšení 100 m skoro neprošláplým sněhem, myslela jsem, že zdechnu. Ale dolů to pak jelo rychle, to zase jo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 21:13

Já si i myslím, ze dřív nebejvaly ty masky tak promakané, proste soused napatlanej kolomazí, spousta těch větších dětí to prokouklo, nebo tak si to aspoň pamatuju já. 
Dneska jsou ty masky strašně realisticky, jako poslat na děti krampusáky může fakt jen nekdo, kdo má ten úsudek úplně mimo. 

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 21:17

Ovsem nas mensi chlapecek byl dneska na krampus pruvodu v Riegrovych sadech a pry prisel domu uplne nadseny. Na videu je slyset, jak kvici, ze se boji, ale ze pritom se smeje, bavilo ho to. Na fotce ho drzi jedna potvora v naruci a kluk ma pusu od ucha k uchu!

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 21:48

Gatita mně se nelíbí ani ty hodní certici s mikulasem a andělem na besídce, skolka podle mě má bejt bezpečný prostředí, kde se dítě cítí dobře. Od září už snad většina mrňat zvládla odloučení od rodičů, přijde mi to jako podraz jim tam pak pozvat rovnou do třídy celou trojici.

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 09. prosince 2023 22:22

žluťásek ja to vnimam spis jako takovy zpestreni. Ale zalezi, jak se to pojedna. Treba u nas ve skolce to byvalo venku v zahrade a cert byl vycpany panak. Bylo to spis trochu tajemny nez humbuk s retezy a certy. Ucitelky mely rozum, deti nadsene, nebrecel pry nikdo. Samozrejme mas pravdu, ze skolka ma byt bezpecny prostor. Ale taky mi prijde skoda zatrhnout Mikulase sakum prdum, protoze treba my uz doma Mikulase nedelame a ani se nam nepodarilo v poslednich letech na zadnou trojicku narazit na prochazce, takze ta skolka je kolikrat jedina moznost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2023 22:35

Gatita tohle, jak píšeš, je podle mě v pohodě. Vycpaný čert na zahradě, k němu děti asi ani jít nemusely, nijak s nimi nekomunikoval, nejspíš poznaly, že je vycpaný...