Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:03

Garfie No to je úplně super, akorát z toho nic nepostaví, což vůbec nevadí teda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:06

Potrefenáhusa všechno nejlepší

My máme za sebou poslední letošní oslavu - se synovými kamarády. No řeknu to takhle, měli jsme to lego vyndat dřív

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 12:02
Reakce na Kokoska:

Potrefenáhusa tak všechno nejlepší! Holky jsou si teda hodně podobný.

dík, ona měla už ve ctvrtek, ale slavili jsme až včera....je to teda malinko narocny, slavit dva svátky a narozeniny takhle před Vánocema, a to jsme ji ještě kvůli tomu ušetřili Barbory, kterou bych jinak zvazovala....

​somatotyp maj identickej, mimino je ale o dost světlejší, zatím i trochu blondaty 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 14:06

Neviem ci do vtipov, ale vtip to vlastne nie je, vyskusane na vlastnej koži :)

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 15:56

Mali sme dnes v škole vianočné trhy,  keďže to Lukasko ešte nezažil, tak sa obával, a teda je spokojný jak blcha, minul všetky peniaze, ešte si aj požičal

Offline dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 20:09

Dnes odpoledne jsem se zapovídala s paní učitelkou, chválila Rostíčka, že je technicky nadaný, že rád staví z různých auto- a vláčkodrah i ze stavebnic, že mu to jde a že k tomu táhne i jiné děti

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 07:58

Vcera jsem byla na skolkove besidce. Pani ucitelky nacvicily s detmi vanocni pribeh, byl tam kral a kralovna, obr, skritci, andillci i lesni zviratka. Emicka byla andilek, zdobila vanocni stromek a moc ji to sluselo. Cele to bylo krasne, me to vzdycky dojme, jak se ty deti snazi a jak to prozivaji. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 12:57

Kokoska ja idem mladsiemu dnes, jeho prva besiedka. Ja som dojata uz teraz, zas tam budem potlacat slzy ako ked mal prvu besiedku starsi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2023 13:20

Mrakoplas doslova

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 14:30

Mrakoplas My máme v pátek něco jako besídku, u těch dvouleťáků se to asi besídkou moc nazvat nedá. A těším se moc, i když jediná zpětná vazba na malýho zatím byla, že je trochu hyperaktivní a že se neoblíká :-].

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 14:38

Mrakoplas já to taky cely probulela 

Zina mne naše dite doma přijde takový veliky, sama ruka, sama noha, pomalu predskolak....a v ty školce na ty "besidce" to byla tak malá holcicka, odrostly batole 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 15:02

Evaeva Zina Potrefenáhusa som rada, ze nie som sama :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 15:08

Zina ale dvojrocni musia byt extra rozkosni! Nas ma uz 4, v prvej triede to ucitelky asi radsej neskusaju

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 15:27

Mrakoplas ja revem,  len si to predstavím. 

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 15:48

My o besídku přijdeme, bude zítra, ale Viki má strašný kašel a dost rýmu, bolí ho zase ucho. A to se prý na besídku dost nadšeně připravoval, hrozně rád ty tanečky, zpěvy a tleskání... A já mám zase pocit zaměstnance roku.

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 15:56

Pinot Noir nas mensi Honzik taky o skolkove akce prisel, porad se jim doma mota nejaky moribundus. Ted se z toho snad uz dostal, ale do Vanoc do skolky uz nepujde, aby zas neco nepritahl. Ted naposled to od nej chytla i dcera, skoncila na ATB a fakt ji to dost semlelo, tak si nechce strihnout opacko, i kdyz z tech deti uz ji chyta psotnik. Honzika si ve ctvrtek beru na prespani k nam, pak pojede na vikend s tatou na chalupu pro stromek, tak jen s tou malou snad bude aspon klidnejsi provoz.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2023 17:50

Potrefenáhusa náš naopak mezi těmi "miminy" vypadá dost dospěle. Některým jsou sotva tři a to je dost rozdíl v tomhle věku. Nicméně dojetí se nekoná, narozdíl od těch prťat se rozbrečel hned na začátku Ale je spokojený, nacpal si pak břicho cukrovím. Musím říct, že ten program měli dost dlouhý, skoro půl hodiny, ke konci už odpadali i ti nadšenější.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 18:38

Pinot Noir to ma mrzi .  U nas bola tak polovica deti, ostatne chore.

Mladsi sa hrozne hanbil, na zaciatku vyzeral, ze sa rozplace. Ale vzdy ked sa na nas pozrel, usmial sa a dal to

Offline dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 20:29

My dnes navštívily přátelské ovce 

Offline dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 21:01

A odpoledne byla besídka i u nás ve školce. Nejdříve krátké zpívánky všech tříd dohromady na zahradě a pak bylo posezení ve třídě. Tam nás byla tak čtvrtina i s mladšími sourozenci, učitelky nám uvařily čaj a kávu, bylo cukroví a povídaly si s námi. Akorát tam měl Rosťa kus toho svého klučičího gangu, byli čtyři a jaký rozjeli brajgl, ty učitelky mají svatou trpělivost