Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3097 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 22:33

Já se dojimám i u prvňáka, nedávno když jim předávali slabikář, měli takové malé vystoupení s krátkým povídáním pana ředitele.  úplně mi byli líto že už ten můj roztomilý chlapeček začíná trochu klackovatět

Offline JanieB
551 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 22:55

My jsme zase meli v nedeli v podvecer s mym divadelnim spolkem vanocni akci pro čs komunitu tady v zahranici, takovy vanocne-tanecni vecirek, asi 100 lidi (hlavne dospeli), zpivali jsme taky ceske a slovenske koledy. A pak jsem videla, jak prisel muj Viki (brzo 2,5 roku) za predsedkyni naseho spolku, ze chce taky zpivat do mikrofonu vsem lidem jako maminka Tak si vzal fakt ten mikrofon, pozdravil vsecky Ahoooj a zacal Cib, cib, cibulenka, cele to zazpival a pak rekl, ze na pristi party s divadlem zase zazpiva do mikrofonu Asi ho ten nas zivotni styl trochu poznamenal

Offline JanieB
551 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 23:02

Komediant si to jeste uzival

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2023 23:20

JankaMprosím tě, já brečím i na vystoupení ségry a to je jí 14, chodíme každý rok už tak deset let a před tím ještě x let na druhou ségru. Já jsem teda stará plačka, dojme mně i reklama

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 23:22

JanieB ten je perfektny!

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 23:48

JanieB sánka dole!

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 23:50

JanieB to je borec!

Offline Garfie
28514 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 23:53

JankaM Já ti rozumím! U nás se ten roztomilý chlapeček přesně mění v puberťáka a je to smutný proces (pro matku teda). Ještě před rokem vždycky přišel a prý "pojď se pomazlit, před pubertou", byl vtipnej.  Nebo večer "pojď mě přikrýt, za rok už to po tobě nebudu chtít, tak ať si to užijeme!"  Vůbec nevím, kam na to chodí....

JanieB Borec!!

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 12. prosince 2023 23:59

Mrakoplas děkuju. Já teda měla s besídkou dilema, má být až v 17 hodin, to mi na ty prcky připadá dost pozdě. Viki doma odpoledne spí, pak bych ho vedla zpět do školky, z toho by myslím byl rozhozený, to je úplně mimo běžný režim. V pět je navíc potřeba vyzvednout Ríšu ze školy. Navíc je odpoledne v Ríšově škole den otevřených dveří, tam jsem chtěla jít, vycházelo to časově 1. vyzvednout Viktora, 2. absolvovat tradiční skoro dvouhodinovou procházku po vsi, 3. jít rovnou z procházky i s Viktorem na den otevřených dveří do školy. To by znamenalo, že nebude spát, což on zvládne, už v tom stavu ale hůř zvládne besídku. Tak jsem to v hlavě furt převalovala, jak to teda udělám, učitelky několikrát psaly, ať Viktora určitě přivedu, že si to užije, Ríša zas očekával, že určitě budu v té jeho škole... No, tak nemoc to vyřešila - nikdo nepůjde nikam.

Ale radši bych se stejně teda trápila logistikou, než poslouchat celou noc, jak Viki kašle.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 13. prosince 2023 02:07

Neměl byste někdo zajem o lístky na Louskáčka do ND na 23.12.2023 od 11:00 pro dva dospělé a jedno dítě?

Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 08:33

Jimik poslala jsem zpravu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 08:57

Pinot Noir nech je mu coskoro lepsie . Ale ta logistika znela sialene. Toto ma akurat vystresuje a nikto z toho nema nic, lebo som potom furia

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 09:16

Pinot Noir ach jaj, nech je čím skôr lepšie

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 09:29

Myslíte, že je dobrý nápad nosit na školkovou besídku občerstvení s párátkama?

Objevila jsem na Pinterestu tohle a moc se mi to líbí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2023 09:49

Anema párátka asi nevadí, u nás taky byly. Ale přijde mi to jako drbačka na besídku.

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 10:13

Evaeva jo? To jsem ráda, že to tak působí, vyzkoušela jsem to a je to strašně snadný

A moc dík za zkušenost!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2023 10:15

Anema tak super! 

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 10:28

Anema je to hezké, ale na mě moc takové "osahané", pardon.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 10:37

Tak já si už snad klasicky před Vánoci pořídila covid  

Jsu sem ale pro tip na nějakou drobnost, klidně uplnou blbost, co vude bavit mladšího? 14m, běhal a leze všude, snaží se rozebrat co jde. Zatím všechno žere. Hodně toho máme po starší, dárky k vánocům jsou vlastně spíš pro ni (magna tiles a duplo, jedno autíčko) a přepadly mě výčitky, že on vlastně pořádně nic nedostane...

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 10:48

Pinot Noir nekdy je lepsi neco vypustit...ale kasel je na nic, to je jasne. Jestli te to potesi, ja se taky citim blbe, protoze deti jsou ted neustale takove nalomene, pokaslavaji a maji ucpane nosy, stoprocentne zdrave nejsou, ale nemocne taky ne, takze chodi do instituci a kazdy den se bojim, kdy se to zlomi v nejakou hruzu. A na besidku mladsiho syna taky dnes nejdem. Je to od 17h, ja zrovna dnes pracuji z domu a rada bych ho jednou vyzvedla driv nez tesne pred zavirackou. Na posledni akci na podzim jsme byli a bylo to docela narocne, syn byl ve skolce dlouho a bylo to na nej dlouhe, mraky lidi, porad jsme na neco cekali, byl to dost stres. Navic jsem na dnesek ulovila termin na 16.45 u doktora, jen proto, ze jim nekdo vypadl. A od 19 ma kamaradka tradicni koncert, na ktery s muzem chodime. Porad se mi to v hlave prevaluje, ze obetuju besidku kvuli jinym vecem, ale je toho ted strasne moc, do toho me poboliva v krku a rozjizdi se mi nova ryma Predevcirem mel vystoupeni ten starsi, minuly tyden taky nejaka akce ve skole. Je to fakt blby, trochu hresim na to, ze ten trilety z toho jeste nema rozum, jenze on uz by si to asi uzil...